July's faves


RO: Am tot avut tentative de a scrie pe blog în ultimul timp, însă de fiecare dată am renunţat, aveam mereu impresia că probabil nu va fi interesant articolul, că poate nu-i nimic nou, de când am blogul nu cred că am avut o lună cu mai puţin activitate ca aceasta, ba m-am simţit chiar uşor vinovată.


Nu garantez că August va fi o lună mai activă, pentru că 2 săptămâni sunt plecată din ţară şi cred că îmi va fi ceva mai greu să mă ocup de blog, deşi, teoretic, timp ar trebui să am, cu pozele şi ideile va fi ceva mai greu.

Anyways, deşi pe blog nu am fost mai deloc activă, mi-am urmat sfatul şi mi-am făcut un document pe telefon unde mi-am notat de-a lungul lunii toate produsele care m-au impresionat, aşa că mi-a fost mult mai uşor şi nu am mai cotrobăit prin dulapuri în căutarea lor. :D


1. L'Oreal Skin Perfecting 
3-in-1 Purifying Micellar Lotion

Probabil ştiţi că sunt o mare fană loţiunii micelare Bioderma Sensibio H2O, deci atunci când am citit toate recenziile comparative între Sensibio şi noua (pe atunci) micelara L'Oreal mi-am dorit s-o încerc şi eu. Verdictul: îmi place! Până în momentul de faţă nu am observat nicio diferenţă faţă de Sensibio la capitolul demachierea fetei, nu am încercat-o încă la ochi pentru că ştiţi voi, rimel waterproof încăpăţânat => demachiant cu ulei. Cred că am să-i dedic un articol separat şi înainte am să-i testez şi potenţialul că demachiant de ochi.

2. Alessandro Hands!Up Fruit Bar 
Sugar Lemon Handpeeling

Am reuşit să strâng câte un scrub pentru aproape fiecare parte a corpului însă, acest scrub pentru mâini de la Alessandro este pe departe preferatul meu dintre toate. Este un adevărat răsfăţ olfactiv de fiecare dată când îl folosesc, parcă miroase dulceag, a lămâie cu mult zahăr. E delicios şi îmi place la nebunie să-l folosesc. dacă nu mă înşel zahărul este chiar cel care face exfolierea mecanică pentru că în timp ce masezi se topeşte şi dispare complet. Lasă o pelicula uşor uleioasă la suprafaţă iar eu clătesc puţin, apoi mă delectez în continuare cu mirosul.

3. Rimmel Apocalips Stellar

De când am primit de la Dara unul dintre lăudatele Apocalips, Stellar, am cam lăsat deoparte toate celelalte rujuri, luciuri şi am tot purtat nuanţa asta superbă de roz-trandafiriu uşor neon. I love it! Textura, rezistenţă, tot! Aici vi l-am arătat cum arată după multe ore.

4. Urban Decay Naked Basics

Surpriză! :)) Nu chiar, din punctul meu de vedere. Calitate excepţională, culori superbe, foarte versatilă, poţi crea şi machiaje mai naturale, dar şi smokey eye. Mult timp am evitat s-o cumpăr pentru că am zis că nu am nevoie de ea şi chiar nu am, dar machiajul Ioanei mi-a pus capac. La câteva zile după eram în Sephora şi o cumpărăm. Şi a făcut pereche minunată cu Stellar.

5. NYX Rouge Cream Blush Golden

Dacă cineva m-ar pune să aleg între fard de obraz pudră sau cremă şi numai acea textură s-o folosesc, le-aş alege fără niciun regret pe cele cremă iar din câte brand-uri am încercat până acum (NYX, Elf, Inglot) cele NYX mi se par cele mai prietenoase. Se ia imediat produs, se întinde şi difuzează fără nicio problemă, nu trebuie să fii foarte atentă cu cantitatea pe care o aplici pentru nu sunt exagerat de pigmentate, nici nu ai nevoie de pensulă pentru că poţi face o treabă minunată cu degetele, se contopesc cu pielea, nu încarcă tenul şi dacă nu aveţi zona pomeţilor grasă nu veţi avea probleme cu rezistenţa nici vara. Mai sunt şi accesibile că preţ.

Sper că nu v-am plictisit prea mult cu acest produs, am observat că e pentru a două oară consecutiv printre preferatele lunii dar a fost printre cele 3 produse de machiaj pe care le-am luat (ba nu, erau 4 dar pudra nu am folosit-o deloc) cu mine la munte şi a fost perfect pentru puţină culoare în obraji că să nu arăt chiar ca moartea prea albă după ce aplicam SPF-ul Bioderma.

Şi-am să mă opresc aici, dacă încă nu v-aţi săturat, am un review pentru cealaltă nuanţă pe care o am, Rose Petal. Şi vreau mai multe, mi s-a pus pata pe Orange.

6. Rimmel 60 Second 
640 Blue eyed girl & 825 Sky high

Două nuanÅ£e superbe de albastru pe care le-am tot purtat pe unghii, nu mă mai plâng că nu am oje albastre. ÃŽnsă, Blue Eyed Girl pătează unghiile, e un albastru superb, dar zău de am mai păţit aÅŸa ceva până acum, cu bază cu tot, nu o recomand, dar tot mi-a plăcut culoarea ÅŸi tot am purtat-o de 2 ori la rând. :D

7. Nivea In-Shower Body Milk Nourishing

Da doamnelor, am căzut în capcana marketing-ului, şi nici nu m-a mai interesat să mă uit peste lista de ingrediente, am prins-o la promoţie în DM şi am luat-o. Sunt o leneşă când vine vorba de hidratarea corpului aşa că orice truc este bine-venit, plus că uneori, după sport, abia mă ţin în picioare în dus şi nu ştiu cum să ajung mai repede în pat. Din punctul meu de vedere, îşi face treaba, lasă o senzaţie de piele hidratata şi eu mai pot amână aplicarea unei creme hidratante. Nu o înlocuieşte dar o zi, două îi ţine locul cu brio.

*Paula's Choice Skin Recovery Replenishing Moisturizer

Ca o menţiune. Nu e un produs pe care-l folosesc regulat dar când am fost la munte, aerul rece şi uscat din casă şi-a spus cuvântul iar tenul meu s-a uscat în aşa hal încât am ajuns să folosesc crema nu numai noaptea, dar şi ziua, înainte de SPF iar seară tenul nu era încărcat de sebum, aşa că să va faceţi o idee că teaba a fost groasă. Norocul meu că iubi nu pleacă nicăieri fără crema asta, chiar mi-a salvat tenul în acele zile.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

11 comments:

  1. Micelara imi place si mie mult, iar cu blush-urile crema Nyx m-ai tot ispitit, toamna asta jur ca-mi iau si eu macar unul! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa, asa, trebuie sa-ncerci, Sadie got hooked the same way ;)

      Delete
  2. Am si eu Blue eyed girl, aveam unghii cadaverice cand am sters-o. :)) "It is a nice colour, though". :) Si eu am acelasi blush crema, e dragut si potrivit in zilele cand nu-mi doresc ceva mai mult pigment.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma intreb ce naiba are pigmentul ala de trece prin orice :(

      Delete
  3. Ce ma bucur ca iti place Stellar! :) eu am folosit-o si la ochi pe micelara de la L' oreal, iar cateodata, nu mereu, simt o jena asa dupa ce ma dau cu ea, o usoara usturime. :(
    Si mie imi plac blush-urile crema. Vacanta placuta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :( Uff, imi pare rau, poate ochii au o sensibilitate crescuta la vreunul dintre ingrediente.

      Mersi :*

      Delete
  4. Si mie imi plac mult ojele de la Rimmel :D

    ReplyDelete
  5. Eu de cand am Naked Basics nu mai reusesc sa folosesc nimic altceva, nici nu mai are sens sa imi cumpar alte farduri, I'm so boring ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. I am almost as boring as you are :)) Eu mai bag nasul si prin Naked si in momentul de fata, orice alta paleta ar fi de prisos. :D

      Delete
  6. Imi place mult formatul acestei rubrici. Totul arata asa proaspta si aerisit iar textul e foarte usor de parcurs. Felicitari!

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram