Nail polish poll

RO: Pentru că am rămas super în urmă la capitolul oje şi pentru că am tot strâns câteva culori foarte dragi mie şi care-mi plac foarte mult încât nu mă pot hotărî pe care s-o v-o arăt mai întâi, m-am gândit să vă cer ajutorul.

Ojele în cauză sunt:

1. OPI Big Hair...Big Nails / 2. OPI Do You Think I'm Tex-y? / 3. essence 147 miss universe / 4. Flormar Pretty P21



5. Golden Rose Jolly Jewels 105 / 7. Peggy Sage 392 Mystic Violine / 8. Nails Inc. Graffiti 

Cred că nu vă tentează să vedeţi oja neagră Golden Rose, iar pe lângă cele de mai sus ar mai fi şi Golden Rose Jolly Jewels 115, dupe-ul pentru China Glaze It's a Trap-eze!

Aşa că declar deschisă votarea şi voi ţine sondajul o săptămână, după care voi lua ojele în ordinea voturilor primite. Ce ziceţi, vi se pare bună ideea?


Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

5 comments:

  1. jolly jewels 105, desiguuur :)

    ReplyDelete
  2. Am vazut oja de la flormar pretty si mi-am amintit ca mi-a spus o tipa de la stand ca ojele respective sunt create pentru fetite si sunt putin rezistente pentru ca nu au nu stiu ce in compozitie. Oare chiar asa e? Ai mai auzit povestea asta?

    ReplyDelete
  3. @Miuri se pare ca nu e atat de solicitata, spre mirarea mea :)

    ReplyDelete
  4. @Gabriela Streche nu stiu pt ce si cine or fi create, dar P05 detine recordul la rezistenta: vreo 11 zile, dovada e aici :D http://sihayaslovelyworld.blogspot.ro/2012/06/notd-metalics-pic-heavy.html. Normal ca trebuie luat in vedere si ca partea cu rezistenta e tare subiectiva, insa pe unghiile mele ojele Flormar au tinut mereu foarte bine.

    ReplyDelete
  5. hmmm si eu care nu am cumparat oje pretty pana acum pentru ca ma gandeam ca se cojesc repede...maine ma duc sa iau una sa o testez. Multumesc mult.

    te pup

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram