Reteta pentru o seara de toamna minunata: o intalnire intre fete (actul I)


RO: In care sa uiti cat de friguroase au devenit noptile si diminetile, sa nu te mai gandesti ca se intuneca repede si odata cu intunericul si frigul parca piere orice chef de a iesi si tot ce iti doresti este sa ajungi mai repede acasa si sa te incalzesti cu un ceai sau o ciocolata calda. Cam asa patesc eu, va regasiti si voi in randurile de mai sus?

Doar ca joi seara am cam rupt rutina, m-am dichisit pentru ca ma astepta o seara in companie selecta, la restaurantul Satya pentru a cunoaste gama extinsa de produse Himalaya Herbals. Satya este un loc foarte interesant cu o atmosfera relaxata (imi aduce aminte de Krishna), este atat restaurant, unde puteti savura mancaruri ovo-lacto-vegetariene, dar si ceainarie.


Am avut ocazia revad si sa stau la taclale cu blogger-ite dragi, sa incerc cateva bunatati pregatite de cei de la Satya si mi-au ramas in minte bilutele Satva, dar sa si aflu noutati "beauty-related". Fetele de la Apollo Mod organizeaza tot timpul evenimente dragute si mereu gasesc locatii inedite, mereu sunt atente ca totul sa iasa cat mai bine si mereu ma duc cu placere, pentru ca deja stiu ca ma voi simti bine.


Himalaya a luat nastere dupa o vizita a fondatorului ei, dl. Manal, in Burma unde a fost fascinat de efectul calmant dat de administrarea unei plante elefantilor. Atat de fascinat a fost incat a studiat-o indeaproape iar in urma acestor studii a fost lansat, in 1934, Serpina, primul medicament pentru tratarea hipertensiunii.

Viziunea care a stat la bazele companiei indiene este aceea de a adapta conceptele Ayurveda astfel incat sa se integreze in viata contemporana si de a dezlega misterele din spatele unei forme de medicina traditionala veche de 5,000 de ani. Pentru a-si atinge scopul, Himalaya se bazeaza atat pe textele vechi ale culturii ayurvedice dar si pe selectia plantelor indigene care sunt apoi studiate folosindu-se metode moderne, o imbinare a tehnologiei de ultima ora cu traditii ce dateaza de mii de ani.

In cadrul evenimentului, Mona ne-a vorbit despre experimentul ei, acela de a renunta la majoritatea produselor ei de ingrijire si de a le inlocui cu cele Himalaya Herbals si ne-a expus pe scurt impresiile ei dupa cele 2 saptamani de folosire.

Iar, ca o noutate, am sa va spun ca acum puteti gasi standuri cu gama completa de produse in magazinele Mega Image, momentan sunt disponibile doar in 21 de magazine (am inteles ca puteti gasi lista magazinelor pe pagina de Facebook) dar pe viitor probabil numarul lor va creste.

Desi am auzit despre produse,in special despre balsamul de buze,  pana acum nu am incercat niciun produs Himalaya Herbals, insa, am primit cateva bunatati, cateva am sa le daruiesc probabil si cateva am sa pastrez pentru mine si pe masura ce le voi incerca, voi reveni si cu impresii.


Deja am inceput cu renumitul balsam de buze, care si-a schimbat ambalajul iar acum nu mai este sub forma lichida, este sub forma de baton, se gaseste in doua variante si miroase a guma Turbo ♥,  iar masca pentru ten uscat a picat la fix pentru ca iarna, o masca emolienta este exact ce-mi trebuie pentru a de zonele uscate  provocate de frigul si vantul de afara.

Si, si, pentru ca m-am gandit sa va ofer cat mai multe informatii, am pozat si pliantul Himalaya Herbals, ce contine gama completa de produse, exista atat produse de ingrijire a fetei, dar si de ingrijire a corpului, parului, chiar si o gama pentru bebelusi.




Voi ati incercat produse Himalaya Herbals? Vi se pare util faptul ca ofera o gama completa de ingrijire, din cap pana-n picioare?

Actul II va urma, este vorba despre evenimentul la care am fugit dupa terminarea celui despre care v-am vorbit in postare. :D

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

10 comments:

  1. Si eu am fost la eveniment, a fost primul eveniment de genul la care am participat. Se prea poate sa ne fi intersectat.. mi-ar fi facut placere sa schimbam si doua vorbe :)
    Sa folosesti produsele cu placere!

    ReplyDelete
  2. @FromMegwithLove si mie mi-ar fi placut sa ne cunoastem. :( Mi-a parut rau ca am fost destul de impartite la eveniment, ar fi fost tare frumos sa stam toate bloggeritele mai la un loc. Mersi si sa le folosesti si tu cu placere. :*

    ReplyDelete
  3. ma bucur ca te-am revazut! :*

    ReplyDelete
  4. Heyyy, iti trimit poza acum, bine ca mi-am amintit:D

    ReplyDelete
  5. Chiar a fost un eveniment foarte dragut!! :) Mi-a ramas mintea la rujul ala fabulos pe care il purtai.
    Pupici!

    ReplyDelete
  6. Am cateva produse de la Himalaya pe care imi odresc sa le incerc. Frumos, de Satya am auzit numai lucruru bune! Ma bucur ca te-ai simtit bine! :)

    ReplyDelete
  7. @Georgiana hihi, mersi, astept sa te vad si pe tine cu o culoare indrazneata. :P Pup :*

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram