Rasfatul de vineri seara [RO]



RO: Ieri, Adina m-a invitat la evenimentul celor de la Montagne Jeunesse si cum a venit din partea ei nu am putut s-o refuz. Nu cred ca mi-am mai declarat aici pana acum admiratia pentru blogul ei si pentru ea in general, eh, sunt o mare fana asa ca am fost incantata s-o revad si cu aceasta ocazie sa aflu si mai multe despre Montagne Jeunesse.

Asa ca m-am aventurat in gasirea locatiei, o ceainarie foarte draguta intr-o curte retrasa, pe o straduta cocheta in zona parcului "Gradina Icoanei". Este vorba de Serendipity, eu nu am mai fost acolo pana ieri dar mi-a placut tare mult locatia, e perfecta pentru serile de lenevit la terasa, sau pentru zilele toride, o oaza unde sa te retragi si sa-ti tragi putin sufletul.










Organizarea a fost pe masura, pe langa locatia foarte draguta, am avut muuulte fructe, alune si migdale, limonada si ice tea, nu aveai cum sa nu remarci aranjamentele ingenioase ce tronau pe fiecare masa si includeau mastile Montagne Jeuness, eu m-am simtit foarte bine, am schimbat pareri si am dicutat despre ingrijire, machiaj si multe pe langa. Am stat pana seara tarziu si nici nu am simtit cand a trecut timpul, dar in companie asa selecta cum sa nu fie asa, pe langa Adina, le-am revazut si pe Modniza si Pixie.

Am aflat ca Montagne Jeunesse este o firma englezeasca la origine, desi nu ai spune asta dupa numele brand-ului, si a fost infiintata de catre Greg Butcher, un vegetarian convins, care a aplicat in crearea brand-ului principiile ecologice si vegane dupa care se ghida in viata de zi cu zi. Astfel, Montagne Jeunesse nu foloseste materii prime ce au fost testate pe animale, este membru fondator al Coalitiei Industriei Cosmeticii pentru Bunastarea Animalelor, toate produsele sunt vegane si aprobate de Societatea Vegetarienilor cat si de Uniunea Britanica de Abolire a Vivisectiei.

Pe langa partea vegana, brand-ul Montagne Jeunesse a fost intotdeauna preocupat de impactul asupra mediului inconjurator, astfel ca sediul actual al companiei se afla intr-un complex cu numeroase sisteme ecologice si urmareste imbunatirea lui pana la folosirea surselor de energie regenarabila in proportie de 100%.


In fiecare secunda se vand 2 masti Montagne Jeunesse in lume si acestea se afla printre preferatele britanicilor, americanilor si canadienilor si nu au masti doar pentru femei, exista si masti adresate barbatilor, iar in Romania acestea sunt distribuite de cei de la Apollo Mod (dar banuiesc ca asta stiati deja, nu ;) ).

Si pentru ca Adina era invitata speciala la acest eveniment, s-a facut o mica extragere pentru ca cineva putea beneficia de un machiaj foarte natural si de vara, facut pe loc de ea. Alina a extras biletelul castigator dar a cedat altcuiva sansa, si restul fetelor au fost cam timide, dar eu ii spusesem dinainte Adinei, ca daca nu vrea nimeni, eu ma las pe mainile ei cu cea mai mare placere. Si ghiciti cine a stat la machiat pana la urma? Moi :D

Si normal ca nu am regretat alegerea facuta, am fost foarte entuziasmata cand am vazut-o ca scoate fondul de ten Face&Body de la MAC pentru ca pusesem ochii pe el inca de cand am fost sa-mi iau Fluidline-ul in Noiembrie. Machiajul a iesit superb, foarte natural, iar eu am fost foarte incantata, ba chiar am luat-o la intrebari pe Adina, ce nuanta era aia si ce iluminator era ala. Am plecat de acolo cu un mic wishlist, de adaugat la marele wishlist deje existent :D

si am ramas fara machiaj



aici cred ca eram la final

Din pacate nu am o poza foarte clara cu machiajul, poate reusesc sa prind vreuna facuta de fotograful ce s-a ocupat de eveniment, oricum a fost un machiaj foarte natural menit sa-mi ilumineze tenul, un machiaj ce poate fi obtinut cu un minim de efort: un fond de ten usor, anticearcan, putina pudra iluminare si conturare, blush, putin fard aplicat strategic, rimel si un gloss sau ruj intr-o nuanta rozalie cat mai naturala si gata. Simplu dar de efect.

Ah, si sa va spun ca in ultimul timp am fost foarte mandra de starea tenului meu, nu am avut absolut niciun stres ca am ramas fara niciun pic de machiaj in fata a catorva femei, chiar trebuie sa va povestesc cat de curand de evolutia tenului meu, de unde am plecat acum cateva luni si unde am ajuns in momentul de fata.

Multumesc echipei de la Apollo Mod si Adinei pentru o seara de vineri foarte relaxanta!

The end! :D

Si daca nu v-ati plictisit tot citind pana in acest punct am si o mica surpriza pentru voi: 6 dintre voi pot castiga cate o masca Montagne Jeunesse.

Mecanismul este in felul urmator: intrati pe site-ul celor de la Apollo Mod si uitati-va la mastile de fata Montagne Jeunesse, vedeti care v-ar tenta cel mai mult si lasati-mi un comentariu cu numele mastii. Cele 6 care vor nimeri mastile pe care le ofer le si castiga. Nu exista dubluri deci cate un raspuns corect per masca, primul in ordine cronologica evident. Succes!

LE: Din pacate am observat ulterior ca doua dintre masti nu apar pe site-ul Apollo Mod, imi cer scuze, asa ca va mai dau inspiratie site-ul original Montagne Jeunesse, pana acum s-au ghicit 2 masti.

In momentul in care vor fi toate cele 6 raspunsuri voi anunta castigatoarele si am sa va rog sa ma contactati pe mail (lov3ly.sihaya(at)yahoo(dot)com) pentru detaliile legate de livrare.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

33 comments:

  1. Strawberry Souffle

    ReplyDelete
  2. Imi incerc si eu norocul - Peel Off Mask :D

    A fost superb. Mi-a placut tare mult aranjamentul terasei :). Cred ca v-ati simtit minunat impreuna :*.

    ReplyDelete
  3. Masca cu menta si ceai verde :)

    ReplyDelete
  4. arbore de ceai am vrut sa scriu :)))

    ReplyDelete
  5. Virgin Olive- Huile D`olive Vierge

    ReplyDelete
  6. Ce dragut a fost totul , mai ales decorul :)! Am primit si eu invitatie si imi pare rau ca nu am putut veni, dar trebuie sa scriu la afurisita aia de disertatie :)

    ReplyDelete
  7. Imi incerc si eu norocul - Passion Peel Off :)

    Ce draguta e terasa, foarte potrivita pentru o iesire relaxanta :D pup!

    ReplyDelete
  8. masca tonica cu ulei de portocale si vitamina C

    ReplyDelete
  9. Masca exfolianta cu castravete

    ReplyDelete
  10. Lemon Zest Face Masque ( masca de fata cu lamaie).

    ReplyDelete
  11. masca tonica cu ulei de portocale si vitamina C

    ReplyDelete
  12. Un evenimnet la care ne-am simtit foarte bine! Foarte frumos totul!

    ReplyDelete
  13. Ce idee super ai avut pentru concurs! Mai ca ti-as fura-o si eu pe viitor! :*

    ReplyDelete
  14. Nu-s chiar fana evenimentelor, pe motiv de timiditate, dar aici chiar mi-ar fi placut sa vin. Pare sa fi fost o atmosfera mai prietenoasa si relaxanta.
    Iar tu...esti o draguta, sa stii! :P

    Ia sa vedem daca nimeresc si eu cu raspunsul, se ofera si Hot Chocolate?

    ReplyDelete
  15. Ce dragut ca te-a machiat Adina!

    ReplyDelete
  16. Hey! Ce articol frumos ai facut! A fost o reala placere sa te am acolo langa mine... m-ai ajutat enorm! am avut emotii!!!
    You are so sweet!
    Pup si zic sa ne revedem curand!

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  18. hello... peel off mask -anti stress?

    ReplyDelete
  19. @adinanustietot.netMersi, ma bucur ca ti-am fost de ajutor, placerea a fost de partea mea sa stii. :) Da, trebuie sa ne revedem cat de curand :*:*

    ReplyDelete
  20. @Katyna Mersiii :*...*blusing*...Da, a fost tare dragut, mie mi-a parut rau ca nu am fost mai multe, deci lasa timiditatea si sper sa ne vedem pe la astfel de evenimente, bine si inafara lor, maybe. :D

    ReplyDelete
  21. @Alina AnghelAm zis sa fie ceva mai interactiv, ma bucur ca ti-a placut :*

    ReplyDelete
  22. @LaurenDaa, e super draguta, am zis ca sigur o sa revin acolo. Pup :*

    ReplyDelete
  23. @DorinaSi mie mi-a parut rau ca nu am fost mai multe fete din blogosfera, ar fi fost dragut sa ne cunoastem. Dar inteleg, succes cu disertatia! Pup :*

    ReplyDelete
  24. @Rox Buna Rox, din pacate s-a m-a zis aceasta masca.

    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  27. Very Berry Face Masque

    ReplyDelete
  28. andra katerina17 June 2012 at 10:15

    masca peel-off cu extract de rodie?
    :D si eu ador mastile lor

    ReplyDelete
  29. Masca de fata cu alge marine si colagen pentru reducerea ridurilor fine.
    Cat de frumos a fost! <3

    ReplyDelete
  30. Votez pentru strawberry suffle

    ReplyDelete
  31. Optiunea mea: alge marine si colagen

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram