This week's obsessions - FINSK

Helloe ladies!

M-am gandit ca o data pe saptamana, mai exact sambata sau duminica sa fac acest tip de post cu lucrurile dupa care am suspinat de-a lungul saptamanii. In loc sa pun intro zi ceva si alta altceva le strang pe toate si vi le arat la un loc intro singura postare ca deh, asa imi place mie sa fie totul structurat si aranjat :).

Cum saptamana a fost destul de grea nu am prea avut timp sa suspin dupa multe lucruri dar...intotdeauna se gaseste ceva. Saptamana aceasta am suspinat muuuult si biiine dupa FINSK. Ce e Finsk? veti intreba poate cateva dintre voi. Este un brand de pantofi finlandez si ca toate lucrurile ce vin din Scandinavia acesti pantofi sunt unici si pot fi considerati opere de arta. Eu am descoperit acest brand prin intermediul Sabrinei si a lui Andy si sunt de-a dreptul obsedata de "wedge"-urile lor iar saptamana aceasta cu atat mai mult cu cat Sabrina le-a vandut pe ale ei cu 150 euro si erau masura 38 :(((((((((( (iar eu port 36). O pereche noua costa in jur de 600 euro, poate cand voi fi o mare inginera si voi fi emigrat pe undeva pe unde se plateste la adevarata valoare imi voi permite si eu o pereche, pana atunci stau si suspin. Ah am gasit chiar si pe Asos aici si aici (chiar la reducere), in rest au modele normale.

Uof, hai ca m-am plans destul, va las cu imagini:











PS: In cautarile mele de poze am descoperit ca Jeffrey Campbell s-a inspirat un pic mai mult din design-ul Finsk :)))) Za proof:

BI-LAL-KAIFA

Sursa: Finsk.com, foto,

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

5 comments:

  1. mi-a placut mult postarea ta.si mie imi plac mult wedge-urile.din pacate la noi aici nu gasesti modele deosebite.pup

    ReplyDelete
  2. mersi...iti dai seama ce priviri oripilate ti-ar arunca romanii daca te-ar vedea cu asa ceva in picioare? ce bine m-as simti :))

    ReplyDelete
  3. Foarte frumosi pantofii Finsk.
    Exact la Jeffrey Campbell ma gandeam si eu cand i-am vazut.

    http://overseeingfashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Pantofii somon mi-au mers la suflet ♥
    Lucru care-mi place la blogul tau #14: nu ma mai streseaza cuvintele ... alea .... 6 jumate dimineata ... does not compute

    ReplyDelete
  5. @Joice - :))) astept sa te trezesti ca sa-mi zici ce cuvinte :))) M-am trezit de dim si am deschis laptopul si am facut ochiii mari mari cand am vazut cate comment-uri erau nemoderate. Mersi muult! Again, you made my day! >:D< :*

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram