Monthly review: Aprilie 2015

RO: Iata-ne in prima zi a lunii Mai, 1 Mai „muncitoresc”, nu-mi vine sa cred ca a mai ramas doar o luna pana la vara. Aveti planuri speciale pentru acest weekend? Daca tot este sfarsitul lunii, stiti ca asta inseamna ca a venit vremea pentru o noua retrospectiva.

#InstaAprilie


  1. Si Aprilie a inceput frumos, cu noutatile de vara de la Sephora despre care am sa va vorbesc mai mult luna aceasta. 
  2. NIVEA a lansat o noua varianta de In-Shower Body Lotion si eram foarte curioasa s-o incerc, asa ca am profitat de oferta din DM si am luat-o.
  3. Printre atatea colete luna asta, m-am bucurat ca fetele de la STR8 s-au gandit si la barbatii din viata noastra si am primit noul parfum Red Code, care miroase foarte bine.
  4. Destul de recent va aratam cum mi-am organizat cosmeticele iar luna asta am reorganizat colectia de produse de machiaj...
  5. si cea de oje iar cu aceasta ocazia am constatat ca am o groaza de oje albastre, si eu care ma plangeam ca imi cam lipsesc din colectie.
  6. La un moment dat mi s-a facut dor de serialul SATC, asa ca am luat repede primul sezon si l-am savurat alaturi de ciocolata.
  7. Am incercat si eu untul de arahide Solaris si ma declar convertita. Incercasem acum multi ani un unt de arahide "din comert", nici nu stiu ce mai avea pe langa arahide, si imi aduc aminte ca nu mi-a placut deloc. Acum, ador sa-l mananc pe cel Solaris si il combin cu mere sau banane, pentru un boost de energie.
  8. Saptamana asta am avut parte de doua evenimente frumoase, primul fiind unul organizat de NIVEA in colaborare cu Gett's unde am invatat cateva coafuri simple, pe care si neindemanatica de mine le poate reproduce. 
  9. Iar ieri, am avut ocazia s-o revad si ascult pe Elodie Oliviera, Trainer International Academie Scientifique de Beaute. Elodie este o persoana foarte draguta si amuzanta, o prezenta atat de placuta incat am fost incantata atunci cand am aflat ca va fi prezenta.


Preferatele lunii


1. Paleta magnetica Melkior

M-a ajutat enorm aceasta paleta si acum este o adevarata placere sa caut printre fardurile mono atunci cand ma machiez pentru ca toate sunt la un loc. Daca vreti sa cititi cateva impresii despre prima mea experienta de depotting, am scris aici mai pe larg.

2. Nails inc. Gel Effect in Baker Street
*swatch*

Un albastru superb, o formula foarte una si o pensula care imi usureaza foarte mult aplicarea ojei.

3. Tweezerman Mini Slant Tweezer

Sincer, nu am inteles ce-i atat de special la aceste pensete incat sa fie atat de laudate dar cred ca este ceva ce trebuie sa incerci ca sa intelegi si apoi sa te intrebi de ce nu ai facut pasul mai devreme. Am sa va povestesc mai multe intr-un articol viitor.

4. Pensula Inglot 9 S/S

Este o pensula plata sintetica pe care am folosit-o aproape de fiecare data cand m-am machiat. Motivul: este probabil cea mai fina pensula pe care o am si e o placere s-o folosesc.

5. Anastasia Beverly Hills Matte Highlighter

Am mentionat pe scurt acest produs in articolul cu machiajul colorat si am spus si atunci ca imi place foarte mult. Culoarea nu este foarte deschisa dar ilumineaza frumos zonele in care il folosesti. Fiind un creion, se foloseste foarte usor, mina este moale si cremoasa iar culoarea se difuzeaza foarte usor si imi place sa folosesc iluminatorul pe arcada, in coltul intern dar si pe conjunctiva.

6. Sephora Oil Infusion 04 Tangerine

Am observat ca uleiurile pentru buze au devenit foarte populare in ultima perioada iar Sephora a pregatit pentru aceasta vara un astfel de ulei, Oil Infusion, din care am avut ocazia sa incerc nuanta 04 Tangerine. Si mi-a placut pentru ca se simte foarte bine pe buze, este hidratant, nu foarte lipicios, ofera un luciu deosebit si l-am folosit foarte mult pentru hidratarea buzelor. Mi-ar fi placut sa fie culoarea mai pigmentata dar Tangerine nu se observa pe buzele mele, poate celelalte nuante se vad mai mult pe buze.Dar ca balsam, mi-a placut mult si l-am tinut in permanenta in geanta, cu mine.

7. Parfumul B.U. My Secret

V-am spus atunci cand am scris pe blog despre el si despre concursul B.U. My Secret Mission ca sigur il veti revedea in aceasta postare si m-am tinut de cuvant. De cand l-am primit, l-am folosit foarte des.

8. Bioderma Photoderm Max Aquafluide SPF50+

Evident ca nu puteam sa nu mentionez aici si  noua mea crema cu protectie solara. In ultima vreme nu ma incanta deloc gandul ca trebuia sa aplic crema cu protectie solara pentru ca optiunile erau Bioderma ABCDerm cu pelicula albicioasa si trebuia obligatoriu sa ma machiez, sau Nivea Baby Sun Protecting Lotion SPF50 de la care lucesc excesiv si orice as face asa ca va puteti imagina ce placuta a fost aceasta schimbare in rutina.

***

Si cu asta am mai incheiat o retrospectiva si va urez sa aveti un weekend placut, oriunde l-ati petrece.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

5 comments:

  1. Crema Bioderma a intrat pe wishlist. Te inteleg perfect cu penseta, si eu m-am hotarat greu, dar merita! La fel am patit si cu ondulatorul de gene Shu Uemura.

    ReplyDelete
  2. Am fost astazi la Tei si m-am tot invartit pe langa crema de la Bioderma, dar nu mi-am cumparat-o. Mai astept, dar clar trebuie sa o incerc. ��
    Te pup! Week-end frumos!

    ReplyDelete
  3. Unde se gasesc pensetele Tweezerman? Sephora/online?

    ReplyDelete
  4. 1. Paleta magnetica Melkior e pe lista de cumparaturi.
    2. Nails inc. Gel Effect in Baker Street am avut si eu saptamana trecuta pe unghii. like.
    3. Un albastru superb, o formula foarte una si o pensula care imi usureaza foarte mult aplicarea ojei.
    4. Am inceput sa folosesc si eu Sephora Oil Infusion 04 Tangerine
    5. Ar cam trebui sa scriu si eu despre preferatele lunii :))

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram