5 Rujuri portocalii

RO: Pentru ca una dintre tendintele de machiaj importante ale sezonului primavara/vara 2014 este reprezentata de buzele portocalii, m-am gandit sa fac o selectie de 3 rujuri, initial, dupa care m-am gandit ca 3 e un numar prea mic asa ca am zis sa fie 5 desi, credeti-ma, la capitolul rujuri as putea gasi nenumarate variante si parca tot nu m-as satura.

Sper sa va fie utile algerile mele, probabil veti observa ca am ales fie game din care am nuante si le stiu, fie pentru popularitate si m-am axat pe rujuri accesibile ca pret.


1. Rimmel Moisture Renew 660 In Love With Ginger - 30 lei

Ruj pe care l-am mai mentionat, un ruj pigmentat, cremos, cu un finish usor lucios dar nu atat de lucios ca un luciu de buze.

2. Maybelline Color Sensational Vivids Electric Orange - 25 lei

Nu degeaba au fost atat de populare rujurile Color Sensational Vivids, sunt foarte pigmentate, cremoase si usor lucioase iar Electric Orange se incadreaza perfect. Daca vi se pare prea portocaliu, atat Neon Red dar si Vibrant Mandarin mi s-au parut ca au o usoara tenta portocalie.

stanga jos: Rimmel In Love with Ginger vs. dreapta jos: Maybelline Electric Orange

3. Sephora Color Lip Last No. 16 Orange Rocks - 53 lei

Ioana are standarde inalte cand vine vorba de rujuri asa ca va puteti imagina ca cele care ajung sa fie desemnate rujul lunii au impresionat-o in mod special. Deci pentru ca un astfel de ruj Sephora a ajuns rujul lunii, am cautat unul portocaliu in aceeasi gama. Mat, rezistent, culoare intensa, cam acestea ar fi cuvintele care-l definesc.

4. NYX Soft Matte Lip Cream Morocco - 6$

Un ruj in forma lichida de aceasta data si pentru ca stiti cat de mult imi plac cele doua Soft Matte Lip Creams pe care le am, va recomand una dintre noile culori: Morocco. Vad ca inca nu au intrat nuantele noi, dar cand o vor face, le veti gasi pe Cherry Culture si BeautyJoint.

5. MAC Morange - ~90 lei

Clasicul ruj portocaliu, o culoare foarte cunoscuta si care nu cred ca a lipsit din recomandarile cuiva. Daca sunteti fane MAC, cu siguranta ati mai auzit de el, daca nu, puteti sa-l incercati.

***

Mie imi place sa combin rujul portocaliu cu un fard de obraz corai si mi-a placut chiar si ideea de a asorta inclusiv manichiura iar combinatia mea preferata este:

Rimmel In Love With Ginger + OPI A Good Man-darin Is Hard To Find *swatch* + Revlon Cream Blush in Coral Reef

Apoi, sa stiti ca am ales numai rujuri intense in defavoarea formulelor translucide pentru ca frumusetea unui ruj pigmentat este aceea ca il poti aplica usor, cu degetul pentru a color foarte usor buzele sau il puteti aplica peste un creion, in mai multe straturi pentru un efect "full-on". In functie de cat de curajoase sunteti in alegerea rujurilor sau in functie de cum vreti voi in ziua respectiva. Nu-i asa ca e mai practic asa?

Acestea ar fi alegerile mele, cum vi se par? Va place aceasta tendinta?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

10 comments:

  1. Chiar imi place aceasta tendinta si urmeaza sa-mi cumpar un ruj portocaliu, imi plac alegerile si mi-ai usurata munca, nu mai trebuie sa caut asa de mult :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur, asta era si ideea postarii. ;) Spor la shopping atunci, sa-mi spui ce ruj alegi pana la urma. Pup :*

      Delete
  2. Am observat-o si eu, dar nu cred ca mi-ar sta asa de bine cu un ruj portocaliu. Am impresia ca ma face sa par bolnava :)). Noroc ca exista mai multe nuante si ma pot adapta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exact, totul e sa-ti gasesti o nuanta care sa ti se potriveasca, si sigur exista cel putin un ruj. Pup :*

      Delete
  3. Rimmel si Maybelline imi plac mult mult. Dar nu stiu cum mi-ar sta mie cu portocaliu.. :)

    ReplyDelete
  4. Imi place mult nuanta de la Maybelline. O sa o caut!!! Mama poarta doar aceasta nuanta (la rujuri) - portocaliu. Thx! ;)

    ReplyDelete
  5. Doamne, eu imi doresc toate nuantele posibile de la NYX Soft Matte Lip Creams, mi se par senzationale! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si mie la fel <3, eu as vrea aproape toate nuantele noi, nude-urile si roze-urile alea vechi m-au lasat rece.

      Delete
  6. Nu sunt mare fan portocaliu...nici la make up, nici la haine. Raman la rosul meu :D

    ReplyDelete
  7. imi place postarea, rujurile portocalii sunt preferatele mele!

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram