Project perfect travel palette in the works...ft. Inglot


RO: Astazi vorbim despre paleta ideala de bagat in bagaj atunci cand pleci undeva desi nu voiam sa va dezvalui nimic pana nu pun mana pe ultima piesa a puzzle-ului dar nu am mai avut rabdare.

Pentru mine, paleta ideala de calatorii trebuie sa fie compacta si totusi sa includa o varietate de produse astfel incat sa nu stau sa mai car altele separat iar prin Octombrie a inceput sa se formeze o idee iar acum paleta este aproape gata, totul datorita sistemului Freedom al celor de la Inglot.


In caz ca nu sunteti familiare cu acest sistem, el include in primul rand mai multe palete magnetice, de diverse dimensiuni, fie pentru farduri de ochi, de obraz sau pudra, palete ce le umpleti cu varietatea de produse ce fac parte din Freedom System.

Tipuri de palete disponibile:
  • farduri de ochi: 1, 2, 3, 4, 5, 10, 20, 40
  • farduri de obraz: 1, 4
  • pudra: 1, 2, 4
  • combinate: 1 pudra+1 blush+2 farduri, 1 blush+3 farduri
Ca produse: farduri de ochi, farduri si ceara de sprancene, concealer, ruj, lipgloss, blush, pudra.

Iar acum sa va arat ce ar trebui sa contina paleta mea ideala:
  1. In primul rand, paleta in sine, eu am ales-o pe cea de o pudra pentru ca este foarte versatila, puti pune in ea fie 4 farduri, 2 blush-uri, 1 pudra sau le poti combina asa cum am sa fac eu. Paletele au un design simplu si clasic, plasticul pare foarte rezistent iar magnetii sunt foarte buni, aveti grija sa nu va prindeti pielea cand inchideti paleta sau sa nu bagati degetele in produse atunci cand o deschideti. Cand folositi paleta puteti prinde capacul dedesubt ca sa nu va incomodeze sau, folosind unul dintre magnetii capacului puteti scoate pastilele atunci cand vreti sa le schimbati (dar nu iese chiar mereu :().
  2. Nelipsit si singurul care nu ar iesi din paleta ar fi fardul de sprancene in nuanta 569, un maro destul de inchis dar fara subtonuri rosiatice. Este pigmentat, cremos, poate fi folosit si ca fard de ochi.
  3. Apoi, incep variatiile la fardurile de ochi. Momentan, eu am de ales intre 402, un bronz-taupe metalic, zica-se ca ar fi dupe pentru MAC Satin Taupe dar nu prea are subtonul acela usor mov, un fard la care am apelat foarte des de cand l-am pus in paleta atunci cand nu aveam chef sau timp de ceva elaborat. Pur si simplu il dadeam, putin tus si gata. Apoi, cealalta varianta este la polul opus, 452, un burgundy-rosu destul de inchis, tot metalizat si da, se spune ca si acesta s-ar asemana cu un fard MAC, Cranberry. Fardurile de ochi sunt foarte pigmentate, cremoase, se simte ca sunt de o calitate buna, nu am farduri MAC dar eu le pun la acelasi nivel cu cele Urban Decay, din toate punctele de vedere. Deci, in functie de preferinte, pot opta pentru unul sau altul.
  4. Ultima piesa, cea pe care o astept, este un blush, dar nu oricare, ci unul dintre cele noi lansate, Fusion Blush and Illuminator pentru ca, asa cum sugereaza si numele, includ atat blush cat si iluminator. Score! Colectia include 4 nuante de blush asortate cu iluminatoare complementare: 201 roz fucsia, 202 roz trandafiriu, 203 rusty apricot (s-ar pierde ideea nuantei in traducere :) ), 204 roz-bej foarte natural. Dintre cele 4, as alterna 204 cu 202. Avand in vedere ca inca nu au aparut la noi, nu va pot spune mai multe detalii dar, va pot spoune ca blush-urile sunt si ele pigmentate si matasoase la atingere, o atingere fina a pensulei e destul, cam ca cele Benefit numai ca pretul celor Inglot este mult mai mic.



Si aceasta ar fi paleta, as mai pune pe langa nelipsita Urban Decay Naked Basics si Benefit Hoola pentru bronzer/contouring pentru ca am varianta travel si este micut si practic. Ah da, si sa nu uit de Maybelline Color Tattoo On&On Bronze la care nu renunt oriunde as merge. :D


Alte variante ar mai fi sa optati pentru unul dintre fardurile rainbow ce contin 3 culori intr-o singura pastila, daca simtiti ca o culoare nu va multumeste, sau puteti alege paleta de 2 pudre, care este mai mare, dar puteti pune mai multe produse, puteti include un concealer, un ruj, combinatiile sunt infinite.

Si...si...voiam neaparat sa va spun si despre finish-urile fardurilor de ochi, pentru ca, daca va uitati, pe langa numar exista una sau  mai multe litere care indica finish-ul*:
  • Matte - farduri mate
  • Pearl - farduri perlate, metalizate dar fara particule de sclipici
  • Double Sparkle/DS - farduri semi-mate, satinate dar care contin particule de sclipici
  • Advanded Makeup Components/AMC - semi-mate cu particule de sclipici dar mai subtile decat cele de la DS
  • AMC Shine - farduri satinate, metalizate dar mai "shiny" decat cele Pearl
  • Shine - farduri satinate cu sclipici
  • R - rainbow 
*am cautat destul de mult pentru a fi sigura ca descrierile sunt conform realitatii, singurul de care nu sunt singura este Shine

Cred ca asta ar fi tot ce as fi vrut sa scriu in acest articol, sper ca nu am ratat nimic, daca aveti alte nedumeriri, nu ezitati sa lasati un comentariu si, pentru a va fi de ajutor, am inclus catalogul PDF disponibil si pe InglotRomania.ro. Din pacate, nu este tocmai la zi, nici cu produsele, nici cu preturile (unele difera dar diferentele sunt mici), va recomand sa studiati site-ul US (sau oricare dintre cele cu e-shop) unde puteti vedea si nuantele disponibile, apoi ii puteti intreba pe pagina de Facebook daca produsul dorit este disponibil.


Pentru a cumpara produse Inglot, puteti sa alegeti fie magazinul din Maritimo, Constanta, insula din Carrefour Feeria, Bucuresti sau ii puteti contacta la 0724-INGLOT / office@inglotromania.ro iar comanda va va fi livrata.

Ati folosit pana acum profuse Inglot? Cum vi se pare Freedom System?

PS: Neet little trick via


*cateva poze sunt preluate de la Temptalia

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

1 comment:

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram