New Paula's Choice goodies & some news

RO: O postare rapidă, aÅŸa până apuc să termin articolul la care lucrez, dar sunt foarte entuziasmată de câteva produse calde-calde. Bine, nu chiar calde pentru că temperaturile ridicate nu sunt bune pentru cosmetice, dar câteva produse noi-intrate în rutină ÅŸi pe care le-am aÅŸteptat cu sufletul la gură. Plus că, profit de ocazie că să vă dau ÅŸi o veste, tot legată de Paula's Choice.

Acum câteva săptămâni am avut ocazia să fac o comandă la Paula's Choice SUA pentru că, aşa cum poate ştiţi şi voi, există o sumedenie de produse care sunt disponibile în State iar în Europa nu. :(( Buuuu, ştiu ştiu, dar ce să-i faci? Deci am profitat de ocazia şi mi-am luat câteva chestiute:


  • masca Skin Recovery pe care mi-o doresc de câteva luni. Va mărturisesc cu ocazia asta că tenul meu a cam luat-o razna în ultimul timp, cum plec undeva, oriunde, se supără pe mine ÅŸi se usucă. V-am povestit că am păţit-o când am plecat la munte, am păţit aceeaÅŸi chestie ÅŸi când am fost în FranÅ£a. Masca asta e de mare ajutor dacă o ai în casă pentru că o poÅ£i folosi strict ca o masca tradiÅ£ională - o aplici, o Å£ii 20 de minute ÅŸi o dai jos - ori pe post de crema de noapte - o aplici seara, în loc de crema hidratantă ÅŸi o laÅŸi să acÅ£ioneze toată noaptea. Am mai folosit-o în trecut, îmi comandasem un set de mostre Skin Recovery, ÅŸi mi-a plăcut mult, de atunci mi-o doresc. Se găseÅŸte ÅŸi în Europa, la preÅ£ul de 18.9 euro, în SUA preÅ£ul ei este 15.95$. Am pus-o deja la treabă pentru că iubita mea Hydralight m-a lăsat de ceva timp.
  • BHA9 deluxe sample!! Nu vă spun cum am suspinat îndelung atunci când am aflat că acest produs nu va fi disponibil ÅŸi în Europa, muream de curiozitate ÅŸi îmi doream să-l încerc. Mi-aÅŸ fi dorit să-l folosesc pe nas însă, între timp i-am găsit o altă întrebuinÅ£are: niÅŸte pete care mi-au apărut recent ÅŸi care m-au supărat tare rău. Voi mai aÅŸtepta totuÅŸi până la toamnă pentru că acum sunt foarte precaută ÅŸi voi reveni atunci cu impresii ÅŸi rezultate. Produsul full-size (as in 8.4 ml) costă 36.95$ iar o mostră de 0.83 ml 3.5$. AÅŸ mai adăuga că îmi place foarte mult faptul că mostra este de fapt o fiolă ÅŸi astfel poÅ£i păstra produsul bine ÅŸi nu îl iroseÅŸti.
  • CLEAR Regular Strength Acne Treatment with 2.5% Benzoyl Peroxide pentru coÅŸurile ocazionale, deÅŸi a reapărut Brevoxyl-ul în farmacii, eu mă aÅŸteptam să devină disponibil abia peste câteva luni dar nu-i nimic. Am ales varianta mini pentru că nu am nevoie de mai mult, e mic ÅŸi practic ÅŸi după câteva utilizări, pare eficient. Nici acest produs nu este disponibil în Europa, iar varianta travel size costă 5.95$.
***

Ca să trecem şi la noutăţi, de la 1 Septembrie va fi disponibil pe site-ul European un nou tratament: RESIST Skin Transforming Multi-Correction Treatment with Azelaic Acid + BHA.


Aşa cum vă daţi seama şi din denumire, produsul este unul destinat depigmentării şi uniformizării tenului, iar datorită prezenţei BHA-ului în formulă combate şi erupţiile acneice. Cei de la Paula's Choice îl recomandă ca o alternativă celor care nu tolerează produsele cu benzoyl peroxide.

Iată ÅŸi lista de ingrediente: Aqua, Azelaic Acid (antibacterial/antioxidant/skin-lightening agent), C12-15 Alkyl Benzoate (emollient), Caprylic/Capric Triglyceride (skin-repairing ingredient), Methyl Glucose Sesquistearate (emollient), Glycerin (skin-repairing ingredient), Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate (thickeners), Dimethicone (silicone slip agent), Salicylic Acid (beta hydroxy acid/exfoliant), Adenosine (cell-communicating ingredient), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (anti-irritant/skin-lightening agent), Boerhavia Diffusa Root Extract (antioxidant), Allantoin (anti-irritant), Bisabolol (anti-irritant), Cyclopentasiloxane (silicone slip agent), Xanthan Gum, Sclerotium Gum (natural thickening agents), Propanediol, Butylene Glycol (slip agents/penetration enhancers), Phenoxyethanol (preservative)

Din păcate, preÅ£ul produsului este destul de mare, 35.9 euro cu 21% TVA, cât costă ÅŸi serul cu retinol care, dacă nu mă înÅŸel, este cel mai scump produs Paula's Choice de pe site-ul European. AÅŸ fi curioasă ÅŸi mai mult că sigur voi achiziÅ£iona o mostră, două, aÅŸa că să văd cum este produsul.

Apoi, nu puteam să nu va dau şi o noutate din SUA: Paula's Choice şi-a lansat propria versiune de ser CE Ferulic, RESIST C15 Super Booster. Preţul unei sticluţe de 20 ml este de 45$, mult mai accesibil faţă de CE Ferulic de la SkinCeuticals, însă tot mai avantajoasă este varianta găsită de Adiana. Aş fi curioasă să încerc o mostră de C15 şi să văd cum e comparativ cu SkinCeuticals, de la care am avut o fiolă de 5 ml.

Lista de ingrediente pt C15: Water, Ascorbic Acid (vitamin C/antioxidant), Ethoxydiglycol (slip agent/penetration enhancer), PPG-26 Buteth-26 (emulsifier), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (thickener), Tocopherol (vitamin E/antioxidant), Ferulic Acid (antioxidant), Sodium Hyaluronate (skin-repairing ingredient), Acetyl Octapeptide-3 (cell-communicating ingredient), Glycerin (skin-repairing ingredient), Panthenol (skin conditioning agent), Sodium Metabisulfite (stabilizer/antioxidant), Triethanolamine (pH adjuster), Phenoxyethanol (preservative).

***

Cam acestea ar fi, ar mai fi alte produse noi, însă aştept să recuperez 2 dintre ele pentru a le poza, plus că în mare sunt cele cumpărate din Franţa şi vi le voi arăta în "Ghidul de shopping în Franţa" pe care îl pregătesc. :D

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

19 comments:

  1. Inca nu am folosit produse Paula insa am tot citit pareri despre ele pe bloguri. Sa le folosesti cu placere.
    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  2. Masca Skin Recovery o am si eu si o folosesc cu mare placere pe post de crema de noapte, dimineata tenul meu e hidratat si luminos, chiar este un produs PC la care nu as renunta. Cleanerul l-am folosit si eu tot asa in varinata mini pentru ziele cu "eruptii nebune de vulcani pe fata". Iar despre C15 sunt si eu curioasa sa vad ce efecte poate avea asupra tenului.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Well, vitamina C ajuta la depigmenatre, ten luminos iar un beneficiu foarte bun este faptul ca imbunatateste performantele cremei cu SPF si d-asta ar fi ideal de aplicat ziua, inaintea SPF-ului.

      Delete
  3. Sa te bucuri de ele!
    Sunt tare curioasa cum e serumul C15, desi e asaaaa scump. Ma gandesc, anyway. Si eu as incerca masca Skin Recovery pe post de crema de noapte.

    ReplyDelete
    Replies
    1. you should...it's awesome...I'm in love :D

      Delete
  4. Sa-ti mearga bine cu toate!!

    Am o curiozitate, coletul sosit din SUA trece prin vama? daca da, ti s-a cerut sa platesti produsele? sau ai spus ca-s de la o prietena/ruda ca sa nu mai platesti nimic?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi. :) Coletul vine prin curier, cat despre alte date, nu stiu ce sa spun, coletul nu mi-a venit in Romania. Teoretic si din ce povesti am mai auzit cu colete venite prin curierat (comanda pe iHerb cu transport rapid), se platesc taxe parca 27% si te anunta inainte de a veni curierul dar am auzit si cazuri in care nu s-au platit taxe.

      Delete
    2. Taxele vamale se platesc pentru valori ale coletului peste 150 de euro. Daca vin prin posta, mai scapi. Cele de la Paula's Choice vin prin curier si la DHL niciodata n-am putut sa sar peste 24% TVA.
      Daca ti le trimite altcineva din state poate pune o valoare mica la colet, pentru cele pana in 10$ nu platesti nici TVA. Si oricum, la creme nu prea se agita nimeni si iau de buna valoarea de pe colet.

      Delete
  5. Dar daca, de ex., o ruda sau amica din SUA iti trimite in ro un colet cu produse ca cele de mai sus, acest colet fiind din US, mai mult ca sigur ca ajunge la posta vamala. Intrebarea mea este daca acolo trebuie platit ceva taxe in acest caz? merci.;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dap, prin posta ajunge la oficiu postal vamal insa la partea cu taxele depinde de cei de la posta, de cat de draguti sunt. Cel mai bine ar fi sa citesti legislatia.

      Delete
  6. Buna Sihaya,
    Resist C15 nu va fi disponibil in Europa, din pacate :(
    Mostre de Resist Skin Transforming nu sunt disponibile momentan la producator si nu se stie daca sau cand vor fi.
    BHA9 e unul din preferatele mele. Scump, gramaj mic, dar merita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pfff...alta veste la fel de "buna" ca cea cu BHA9. :( Mersi pentru informatii, chiar voiam sa intreb de mostre dar am uitat. Pentru ca am vazut ca inca nu sunt, sper totusi sa faca si mostre, produsul full-size nu l-as lua fara sa-l incerc inainte.

      Delete
  7. Stii sigur ca a aparut Brevoxyl in farmacii?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, am inteles ca s-ar gasi in HelpNet, Centrofarm si Dona.

      Delete
    2. A aparut brevoxylul eu mi-am luat de la farmacia tei cu 25 lei. La sensiblu mai aveau la pretul de 37 lei si la help net pretul era 33 lei. Posibil si la alte farmacii sa aibe dar nu am incercat decat la cele 3.

      Delete
  8. M-ai putea ajuta te rog frumos?Eu sunt dintr-un oras mic si aici nu a aparut brevoxyl.Te poti uita in orasul tau daca este si sa imi cumperi si mie un tub?Iti voi trimite banii indata

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, sigur, eu tot trebuie sa plec in cautare de Retin-A si am sa intreb si de Brevoxyl. Dar mai bine trimite-mi te rog un mail pe adresa lov3ly.sihaya at yahoo dot com si vorbim acolo mai multe.

      Delete
  9. Buna!
    Am si eu cateva produse PC din America pe care doresc sa le dau, le-am primit cadou, dar eu nu folosesc, sunt fan Dessert Essence: Skin Balancing Pore-Reducing Toner, Skin Perfecting 2% BHA liquid, Skin Balancing Ultra-Sheer Daily Defense spf30, Barely There spf 30. Le dau cu 200 Ron pe toate. 0747434422 boiciuc.maria@yahoo.com

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram