Influente feminine



RO: Citind de dimineață articolul scris de Larisa, mi-am adus aminte că È™i am vrut la un moment dat să scriu un articol despre un produs pe care l-a folosit iubi dar nu am mai apucat. Pe lângă articol, sunt foarte mândră de mine că el nu se mai uită neîncrezător la toate sticluÈ›ele È™i tuburile pe care le înÈ™ir pe birou, dimineaÈ›a È™i seara, atunci când mă ocup de rutina de ingrjire.


Trebuie să mărturisesc că natura l-a înzestrat cu un ten frumos și cu gene foarte bune, are un ten normal cu tendințe de uscare, deci nu a avut el probleme cu coșuri, acnee, sebum și toate cele, drept rezultat nici nu s-a preocupat foarte mult de produsele pe care le folosea. Încet, încet însă, a ajuns să folosească câteva produse, dacă mă tot vede pe mine, ba chiar aseară l-am "păcălit" să mai folosească unul.

La capitolul curățare folosește/a folosit următoarele produse:

  • Bioderma Sensibio H2O - atunci când mă vede pe mine că mă demachiez, îmi cere să-i imbibez È™i lui o dischetă cu care se È™terge apoi pe față. Nu cred că mai e un secret că Sensibio este foarte blândă, fără iritanÈ›i, fără parfum È™i totuÈ™i foarte eficientă. Lui îi place consistenÈ›a, îi spune "apa aia a ta". :)) 
  • Boots Botanics Men's Face Wash - este un gel de curățare, surfactanÈ›ii erau blânzi (din câte îmi aduc aminte) dar are parfum. El nu a avut nicio problemă, dar dacă vă È™tiÈ›i consortul cu piele mai sensibilă, mai bine nu riscaÈ›i. Gelul a fost cumpărat din România acum un an, deci cred că încă aveÈ›i È™anse să-l găsiÈ›i. 
  • Eucerin Gentle Hydrating Cleanser - după ce a terminat gelul Boots, i-am zis să folosească din cleanser-ul meu, blând È™i bine formulat.

 Hidratare:

  • Paula's Choice Skin Recovery Moisturizer - după ce a încercat-o pe a mea, a rămas impresionat de rezultate È™i atunci când am luat o noua cremă pentru mine, m-a rugat special să-i comand lui crema Skin Recovery. Nu o foloseÈ™te constant, încă nu l-am păcălit să facă asta, dar îl ajută mereu când îi apăr zone uscate 

 Alte produse

  • Paula's Choice Resist Weekly Resurfacing Treatment with 10% AHA - este ultima mea victorie. De câteva zile observasem că avea o zonă mică foarte uscată, aÈ™a că aseară am reuÈ™it să-l păcălesc È™i să-l dau cu AHA în zona respectivă. Unul dintre beneficiile pe care le-am observat pe pielea mea folosind acest tratament este faptul că mereu când simt că apar zone uscate, îl folosesc iar dimineaÈ›a nu mai sunt. Azi chiar m-am uitat la zona respectivă È™i este mult mai bine. Am să mai încerc È™i săptămâna viitoare să i-l aplic, mai ales acum că a văzut rezultatele, nu vreau să-l aplic prea des, pentru că dacă exagerezi, ajungi la descuamări È™i iritaÈ›ii, lucruri de care vrei să scapi în primul rând. 
  • Vara reuÈ™esc să-l mai dau È™i cu cremă cu SPF, în restul timpului, nu-mi iese, dar într-o zi poate. 

Acum mai am în plan pentru el 2 produse, unul pentru ras și unul după, bine formulate, care să minimizzeze sau poate chiar să elimine iritațiile de după bărbierit.


Noi femeile ne îngrijim mereu È™i folosim atâtea produse (eu cel puÈ›in :D), bărbaÈ›ii, în schimb, nu prea, È™tim cu toate că sunt mai rari cei care se preocupă de acest aspect.  
  
Și acum intervine curiozitatea mea: soÈ›ii/prietenii voÈ™tri ce produse de îngrijire folosesc? Și pentru câte dintre acestea sunteÈ›i voi responsabile? Direct sau indirect. :)  

*pic via

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

6 comments:

  1. Al meu nu are decat spuma de ras cumparata din proprie initiativa...In rest, mai imprumuta de la mine cate-o crema sau produs de curatare. Nu prea sta la cremuit sau pus masti, in schimb rade de mine de fiecare data cand ma vede cu masca:)) Adevarul e ca arat horror! :))

    ReplyDelete
  2. Chiar daca uneori se mai zburleste si refuza interventia mea, tenul lui accneic este sub control datorita mie. Are ritualul lui stabilit dupa multe testari in cautarea produselor potrivite. Mai sunt multe de facut, insa cred ca e pe drumul cel bun.
    Mi-a zis ca intr-o zi i-ar placea sa mergem impreuna la un spa: masaj, masti faciale, etc, fapt ce nu a putut decat sa ma bucure.
    Am scris pe blog despre unele produse folosite de el. :)

    ReplyDelete
  3. Uneori foloseste Brevoxyl, rareori vrea mai mult, daca vede ca pielea chiar o ia razna. Ba chiar imi spune: "din toate alea ale tale, n-ai nimic sa-mi treaca si mie cosurile astea?!" si eu ii explic ca am, dar ar trebui sa se dea cu toate cum ii spun eu... N-ai sa vezi asa ceva! :))

    ReplyDelete
  4. @Gabriela Oh, da, si la mine e aceeasi poveste cu mastile, as sta in baie dar zau ca n-am stare sa stau 15 min doar ca sa nu ma vada cu masca pe fata. Mare va fi ziua in care va pune o masca pe fata, desi nu stiu daca am s-o prind :))

    ReplyDelete
  5. @miha.ela oh, dar ce baiat! :) Mi se pare bine ca s-a lasat pe mainile tale si asa se pare ca nu a avut de castigat. Daca ajungeti la spa sa scrii si pe blog, ar fi foarte interesant. :D

    ReplyDelete
  6. @Sadie Eh, ar fi frumos daca ai aplica brovoxyl asa din cand in cand si sa sca[i instant de cosuri. 8-> Lasa, ca poate il convingi tu, sau poate se convinge si sigur. :D :*

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram