Top 10 produse preferate iHerb 2016


Dupa numeroase comenzi date de-a lungul anilor, anul trecut am adunat la un loc 10 dintre produsele mele cumparate pe iHerb si vi le-am prezentat pe toate intr-un articol. M-am bucurat mult ca a fost un succes si sper ca v-ati gasit produse care sa va placa la fel de mult cum imi plac si mie. Iar anul acesta m-am tot gandit sa fac o alta postare in care sa va prezint alte 10 produse descoperite intre timp. Mi-a luat ceva timp sa le adun pe cele 10 pentru ca la momentul respectiv nu erau destule dar imediat ce am terminat lista am vrut sa vi le prezint.

Toate produsele pe care vi le prezint astazi mi-au placut, sunt produse pe care le folosesc des, pe care fie le-am comandat de mai multe ori sau daca inca nu am apucat, cu siguranta le voi lua din nou atunci cand mi se termina.

Inainte de a trece la produse voiam sa va dau de stire ca:
  • pana la sfarsitul lunii puteti folosi codul JULY31 pentru a obtine 10% reducere la toate produsele de pe site
  • lotiunile de maini si de corp beneficiaza de 15% reducere 
  • pentru fiecare comanda plasata primiti 10% din valoarea ei inapoi sub forma de credit pe care il puteti folosi in maxim 2 luni
  • si nu uitati de brand-urile saptamanii la care primiti 20% reducere. Saptamana aceasta ele sunt: 

ALPHA HYDROX ANTI-WRINKLE SPOT LIGHT



Am sa incep cu un produs care in prezent apare discontinued insa Alpha Hydrox a suferit un rebranding anul acesta iar numele s-a schimbat dar si numele produselor desi formulele cred ca au ramas aceleasi si banuiesc ca odata terminat stocul de produse vechi le vor introduce pe cele noi.

Dupa acea paranteza lunga, haideti sa va povestesc de ce am inclus aceasta crema. Produsul este un tratament ce contine 10% acid glicolic dar pe langa exfoliant contine si 2% hidrochinona, cel mai eficient ingredient cosmetic impotriva petelor pigmentare. Vara trecuta mi-au reaparut petele de pe pometi dar abia in Martie am inceput sa folosesc crema cu hidrochinona si dupa cateva saptamani, am putut vedea si efectele. Asa ca a fost primul lucru pe care l-am trecut pe lista pentru ca este un tratament eficient pentru melasma/pete solare si destul de usor accesibil (pentru ca tratamentele cu hidrochinona nu se gasesc in Europa).

ANDALOU NATURALS NIGHT REPAIR CREAM

* 3.79$ / 12 ml * review * link produs *


Daca sunteti in cautarea unei creme bune pentru ten normal spre uscat va recomand s-o incercati pe aceasta, cu atat mai mult daca vreti si ceva mic ce poate fi luat in portfardul de voiaj pentru ca varianta aceasta este una travel. Este o crema bine formulata, fara parfum si plina de ingrediente benefice tenului, se absoarbe repede si nu lasa tenul gras. Eu am folosit-o pentru ochi preponderent, deci daca si voi sunteti in situatia mea cu zona ochilor mai uscata, din nou este o alternativa buna si mult mai accesibila ca o crema clasica de ochi sau o crema de fata full size. Iar daca alegeti varianta travel, iesiti mai ieftin decat daca ati lua borcanul de 50 ml, plus ca ambalajul este mult mai practic fiind un tub.

ANDALOU NATURALS ENLIGHTEN SERUM TURMERIC + C

* 21.21$ / 30 ml * link produs *


Daca sunteti de cealalta parte a baricadei, a celor cu tenuri mixte sau grase nu-i nimic pentru ca atunci va recomand un ser tot de la Andalou Naturals Are o consistenta usoara si se absoarbe usor hidratand bine pielea iar mie imi place sa-l folosesc in rutina de dimineata inainte de aplicarea protectiei solare. Lista este din nou una buna si bogata in ingrediente bune iar pe Beautypedia acest produs este cotat "Best" (5 stele conform sistemului nou).

CERAVE PM LOTION

* 14.48$ / 89 ml * link produs *


Desi teoretic nu am comandat produsul  de pe iHerb (dar e in plan) am vrut neaparat sa va recomand crema pentru ca am incercat-o acum cativa ani. In primul rand, nu stiu daca ati observat insa pretul nu este mare iar gramajul este de 89 ml fata de 50/60 cat tind sa aibe cremele in general. Pe langa asta, formula cremei este una foarte buna, bogata in ceramide si cu un bonus, unul dintre ingredientele mele preferate: niacinamide. Ca textura, imi amintesc ca nu era o lotiune foarte light dar chiar si asa eu as zice ca merge pentru tenuri uscate, normale, chiar si mixte daca o folositi seara sau iarna, eu in timpul ierni am incercat-o si imi aduc aminte ca a fost perfecta. Si PM Lotion se numara printre produsele cotate cu 5 stele pe Beautypedia.

LIFE FLO PURE ROSEHIP SEED OIL

* 5.76$ / 30 ml * review * link produs *


Multe produse de ingrijire a tenului, iar dupa 2 creme si un ser, nu puteam sa nu mentionez si uleiul de macese. Eu nu sunt in general o mare amatoare a uleiurilor vegetale in rutina pentru ca le folosesc de cateva ori si apoi ma lenevesc si sar peste acest pas iar uleiurile ajung in par intr-un final. Insa cel de macese mi-a palcut foarte mult si l-am tot folosit pe timpul iernii pentru un plus de hidratare. Ce mi-a placut cel mai mult la acest ulei a fost faptul ca dimineata efectiv imi simteam tenul mai fin iar dupa doar cateva folosiri am simtit si o imbunatatire a texturii pielii, ceea ce m-a convins sa-i dau un loc in articol.

ELF BLUSH BRUSH

* 3$ * link produs *


Lasand la o parte seturile Real Techniques, am tot cumparat pensule individuale de pe iHerb iar dintre toate, cea pentru blush de la Elf se distinge fiind una dintre preferatele mele. Pentru o pensula de doar 3$, calitatea este una neasteptat de buna. Perii sunt fini si nu zgarie, este sintetica si se intretine usor, nu pierde fire la spalat si in scurt timp a devenit pensula mea preferata pentru aplicarea fardului de obraz pudra. Imi place ca este destul de mica cat sa nu acopere tot obrazul dar aseaza si distribuie bine produsul. Mi-a placut asa mult incat am mai luat una pentru ca, pe langa faptul ca-mi place pentru aplicarea blush-ului, imi place foarte mult si pentru pudrarea fetei pentru ca in general imi place sa pudrez doar centrul fetei iar cu aceasta pensula am o precizie foarte buna.

PHYSICIAN'S FORMULA EYE BOOSTER 2-IN-1 IN ULTRA BLACK
* 10.51$ * review* link produs *


Nu am incercat eu multe tusuri in viata mea insa dupa ce am incercat tusul asta nici nu ma intereseaza sa mai incerc altul negru, In primul rand este super usor de folosit fiind sub forma de carioca insa varful este ca o pensula usor flexibila si nu din fetru si poti trasa cele mai finute linii iar asta e important pentru mine avand in vedere ca oricum nu am mult spatiu pe pleoapa. Apoi e formula lui super rezistenta care nu se transfera pe pleoapa nici atunci cand il port fara primer iar ca posesoare de ochi cu pleoapa cazuta, linia genelor este in permanenta in contact cu pleoapa si uleiurile ei. Iar negrul este unul intens si nu trebuie sa revii de mai multe ori pentru a obtine o culoare opaca. De cand a intrat in colectia mea, am purtat mult mai des tus, chiar si daca singurul lucru pe care l-am facut a fost sa trasez o linie simpla si subtire, fara codita, pentru a evidentia linia genelor. Ah, si nici nu se usuca imediat asa cum se intampla cu alte tusuri carioca.

PHYSICIAN'S FORMULA MINERAL WEAR CUSHION FOUNDATION SPF50

* 16.27$ * link produs *


O descoperire foarte recenta este fondul de ten cushion, inovatie ce m-a cucerit destul de repede. Ce imi place la acest tip de fond de ten este in primul rand usurinta cu care aplici produsul pe ten si faptul ca o poti face foarte repede si fara a mai fi nevoie sa aplici fond de ten pe mana si astfel sa te murdaresti. Apoi imi place si formula, imi place ca arata natural si are un finish luminos, eu sunt o fana a unui usor luciu chiar si in timpul verii. Mi se pare genul de produs pe care sa-l folosesti daca vrei un "no makeup makeup look". Dar ca un minus ar fi faptul ca cea mai deschisa nuanta este cam inchisa si initial eu nu puteam s-o port. In general Physician's Formula are o problema cu asta iar toate nuantele lor deschise nu sunt destul de deschise dar daca nu aveti un ten de portelan sau daca sunteti ca mine si folositi creme cu filtre solare minerale care lasa o pelicula alba, il puteti folosi fara probleme.

EDWARD&SONS ORGANIC COCONUT FLOUR

* 5.3$ / 454g * link produs *


Daca va aduceti aminte de articolul de anul trecut, sigur va este cunoscut Edward&Sons pentru ca un alt produs de-ale lor a fost inclus si pentru ca aveam deja un produs preferat de la ei am zis sa mai incerc cateva. Unul dintre acele produse a fost faina de cocos, o alta descoperire recenta dar pe care a trebuit s-o includ aici. Faina de cocos este o alternativa mult mai sanatoasa pentru clasica faina de grau si mi se pare o alegere nemaipomenita pentru deserturi. Am inclus-o in reteta de negrese pe care v-am aratat-o saptamana trecuta pe blog dar o puteti include in orice desert gatiti cu faina normala doar ca, pentru ca este mult mai absorbanta ca faina de grau, trebuie sa injumatatiti cantitatea de faina pe care o adaugati.

ST DALFOUR GOLDEN MANGO GREEN TEA

* 3.32$ * link produs *


Nu puteam sa nu includ in aceasta lista si ceaiul verde cu mango de la St Dalfour. Nu sunt o fana a gustului ceaiului verde, nici a combinatiilor cu lamaie sau menta, dar m-am avantat in a incerca varianta cu mango iar de atunci, niciodata nu mi-a mai lipsit o astfel de cutie din dulapul cu ceaiuri. Ceaiul este foarte parfumat iar aroma de mango este cea dominanta si este foarte placuta, daca sunteti iubitoare ale acestui fruct sau poate daca sunteti ca mine si nu va place ceaiul verde dar vreti sa va bucurati de proprietatile lui anti-oxidante, trebuie sa incercati acest ceai.

***

Acestea au fost recomandarile de aceasta data, dar daca mai vreti inca 10 si nu ati apucat sa cititi articolul de anul trecut, va invit sa descoperiti alte 10 produse de pe iHerb foarte iubite de mine.


***

Daca sunteti la prima comanda pe iHerb, puteti folosi codul SIH411 (sau puteti da click pe link-urile de mai sus si vi se va aplica automat) pentru a beneficia de o reducere de 10% reducere din valoarea totala (si veti obtine si 10% credit de loialitate pentru a fi folosit la urmatoarea comanda. 

Incepand din August 2016 s-a trecut de la International Airmail la Global Mail by DHL iar cu aceasta schimbare coletele iHerb nu mai ajung la posta locala ci la cea vamala unde se percepe TVA (9% pentru suplimente si alimente / 20% pentru restul produselor). De asemenea, pentru provincie pot aparea intarzieri mari datorita timpului mare cat ii ia Postei Romane sa proceseze coletele ajunse in tara. Pentru orice eventualitate, puteti opta pentru plata prin Paypal, disponibila doar cand selectati ca preturile sa fie afisate in dolari sau euro. Pentru comenzi peste 150 euro va fi nevoie sa platiti atat TVA cat si taxe vamale (12.8% din valoarea comenzii)

Daca nu aveti radbare si doriti sa aveti tracking , puteti opta pentru una dintre cele trei variante de transport prin curier: DHL, UPS sau DPD. In acest caz, coletul va fi livrat direct la adresa.

  • Trebuie sa aveti insa in vedere ca DHL percepe un comision de vamuire (in jur de 100 lei/ evitabil daca aveti nr. EORI si platiti personal taxele catre stat) pe langa taxe, care se platesc in functie de continutul comenzii (9% TVA pentru alimente si suplimente, 20% restul). Pe langa asta, procesul lor de vamuire necesita si destul de multe acte, inclusiv o traducere a facturii. 
  • Exista si varianta de transport prin UPS, mai scumpa ca DHL insa nu vi se va percepe acel comision de 100 lei si veti plati doar taxele vamale aferente comenzii. Transportul este inclus atunci cand se calculeaza taxele si veti plati 9% din valoarea totala (comanda+transport). Nu este nevoie nici de documente suplimentare dar la prima comanda cu ei veti fi contactati de ei pentru a va cere datele personale necesare vamuirii.
  • DPD este cea mai noua metoda de transport si pretul platit pe site include taxele. Insa, per total, transportul prin UPS este mai convenabil si nu cunosc mai multe detalii despre livrare.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

4 comments:

  1. Ce ma bucura articolul <3
    1. Sper sa ai dreptate legat de readucerea produselor de la Alpha Hydrox.. Si eu vroiam sa pun mana pe tratamentul cu hidrochinona, pentru ca vara imi apar peste aproape constant inspre tample (sau pistrui.. ceva oricum e acolo)
    2. Cu crema de la Andalou ma convinsesei deja.. Acum am una deschisa + una de rezerva. I love it :D
    3. Cam la fel ca la 2 si cu tusul + ueiul de la Life Flo. Ma gandeam sa incerc si serumul de la Andalou, dar tare imi e ca va ajunge comanda la final de vara, cand deja voi vrea ceva mai hidratant de atat. (Ultima data a durat aproape o luna)
    4. Lotiunea de la CeraVe o pastrez undeva pe lista, dar mai jos pentru ca mi-am facut deja "stoc" de Eucerin Eczema relief pentru perioada mai rece.
    5. Ceai cu mango. Notat! (mango-ul m-a scapat de gatul iritat de acum cateva zile cand mi se umflase o(singura!) amigdala.. so it must be good) - infallible logic, I know -_-

    Seara faina ^_^

    ReplyDelete
  2. uleiul de la life flo mi se parut f greoi pe ten. pt perioada iernii, daca doresti sa incerci, iti recomand uleiul de la Pai, e genial!! si eu am folosit crema de andalou pt zona ochilor ;)

    ReplyDelete
  3. Iherb nu mai aduc produsele Alpha Hydrox, ambalaj nou sau nu:
    https://www.reddit.com/r/SkincareAddiction/comments/4vg0gd/misciherb_discontinued_alpha_hydroxalpha_skincare/
    S-a modificat si metoda de livrare, nu mai exista International Airmail si a devenit, in principiu, mai scump.
    Încep sa imi pierd entuziasmul fata de iherb. Niciodată nu prea gasesc toate produsele pe care le vreau, durează cu lunile sa refacă stocurile, au scos din stoc produse care imi plăceau... Daca ar face Vitacost ceva sa scape de posta vamala, nici nu m-as mai obosi cu eu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu inteleg de ce ar scoate permanent produse care erau frecvent out of stock si care se dadaeau ca painea calda asa cum era cazul cremei de corp dar si a celei cu hidrochinona. Am sa dau si eu un mail in care sa le explic ca exista cerere pentru produsele astea.

      Transportul nou mie imi apare chiar mai ieftin ca International Airmail, sub 4$, problema e insa ca prin noua metoda ajung coletele in vama, ceea ce e foarte nasol in primul rand pentru ca trebuie sa bati drumul pana acolo si sa stai la cozile infernale de acolo. :(

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram