Monthly review: Aprilie 2016

Well, hello there! Va aduceti aminte de mine? Nu intentionam sa lipsesc atat de mult de aici insa poate stiti ca o data ce faci o pauza e mult mai greu sa iti reintri in ritm, plus Blogger care m-a sabotat si cand aveam acest articol aproape gata, tot textul era scris, mi-a sters tot. M-am enervat atat de tare incat am inchis fereastra si am zis ca nu stau sa incerc sa-mi aduc aminte ce scrisesem. In orice caz, am o groaza de articole pe care vreau sa le scriu, o sa profit probabil de weekend pentru a face asta si sunt entuziasmata sa va povestesc despre una si alta. Dar pana atunci, pentru ca suntem la inceputul unei noi luni, haideti sa va arat ce am mai facut luna trecuta si ce produse m-au impresionat.


#INSTAAPRILIE


  1. Pentru ca inceputul lunii ne-a intampinat cu vreme foarte calda, de vara, am profitat de ocazie si am dat startul la sezonul de inghetata. 
  2. O alta chestie de baza pentru mine in zilele toride ar fi Slender Sticks de la Now Foods. Mi se par o alternativa foarte buna sucurilor din comert atunci cand vrei sa bei ceva dulce si rece. Nu toate variantele de Slender Sticks sunt bune si cele pe care le-am mai incercat tind sa aibe un gust artificial insa cele Berry Energy mi se par chiar bune si nici nu au acel gust.
  3. Din cand in cand, imi place sa fac cate un smoothie dimineata si in el pun , pe langa fructe, Amazing Grass, colagen, seminte de chia si tarate de ovaz iar recipientul luat de pe iHerb a fost numai bun.
  4. Primavara intr-o poza.
  5. Cu toate florile din acea perioada, am scos de la naftalina o veche pasiune ojoholica a mea: OPI Do You Think I'm Tex-y. Imi place culoarea la nebunie insa fiind o oja jelly are nevoie de mai multe straturi, se usuca mai greu si d-asta nu am mai folosit-o. 
  6. Cand am vazut ca au dat caldurile peste noi am luat masuri si mi-am cumparat SPF pentru corp. Motivul pentru care am ales aceasta varianta pentru copii a fost faptul ca are protectie UVA 39 si intentionam sa aplic spray-ul inclusiv pe ten dimineata cand ies la alergat. Pentru ca imi fac rutina de dimineata abia dupa ce alerg, imi e cam mila sa irosesc Photoderm Creme pentru doar 30 minute insa nici nu-mi venea sa renunt la protectia mare UVA. E totusi cam albicios dar momentan nu ma deranjeaza insa in momentul in care o sa incep si folosirea autobronzantului probabil ca o sa las spray-ul doar pentru alergat si voi lua pentru corp spray-ul Photoderm SPF50.
  7. Alte noutati in rutina mea ar fi niste miniaturi Paula's Choice. Cum tot dadeam comanda la ei si aveam nevoie decate ceva am vrut sa profit si de oferta pe care o aveau: la comenzile de peste 250 lei primeai gratuit un mini ser Resist care imi place mult si il folosesc la ochi. Asa ca am pus in cos exfoliantul Clear Regular Strength de care aveam nevoie iar pe langa el am pus si 2 noutati, crema Resist Barrier Repair si cleanser-ul hidratant Resist care am zis ca va fi numai bun pentru calatorii.
  8. Dar de departe cea mai inspurata achizitie a mea a fost The Body Shop Lightening Shade Adjusting Drops. Este foarte frustrant atunci cand esti palida pentru ca de obicei si cele mai deschise nuante de fond de ten tind sa fie mai inchise. Asa ca acest produs e numai bun pentru a deschide culoarea si asa nu trebuie sa te stresezi ca va exista o demarcatie de culoare intre fata si gat/decolteu.
  9. Iar in ultima poza a lunii, va aratam cateva produse pe care le-am pus intr-un portfard, unele noi, altele despre care v-am povestit si v-am zis ca imi plac mult. Am zis ca asa imi va fi mult mai usor sa iau produsele atunci cand ma machiez si va voi vorbi mai in detaliu despre fiecare produs din poza intr-un articol viitor.

PREFERATELE LUNII


Sihaya's World April favourites

SHOP THE POST:



1. Sephora Rouge Balm SPF20 in 03


Am mai mentionat faptul ca buzele mele au avut o perioada in care au fost foarte uscate si nici in Aprilie nu s-a prea imbunatatit situatia. Insa aici sunt si eu de vina pentru ca tot uit sa aplic balsam de buze. Dar din aceasta cauza, am tot intins mana catre acele rujuri cu texturi cat mai hidratante si care sa nu scoata in evidenta starea buzelor deci rujul Sephora a venit la fix. Este una dintre noutatile de vara si imi place ca se simte foarte comod pe buze, se aplica foarte usor iar culoarea este ceva mai intensa fata de cum te-ai astepta de un ruj hidratant. Iar culoarea este atat de naturala incat a fost ideal de pus in geanta si de aplicat oricand, plus ca are si SPF, un lucru neobisnuit pentru rujuri dar bine-venit din punctul meu de vedere.

2. Too faced Sweethearts in Sparkling Bellini


Desi nu sunt o fana a fardurilor de obraz "non-mate" imi place la nebunie aceasta inimioara de la Too Faced. Imi place ca in primul rand ai mai multe culori si poti opta fie pentru ceva mai roz, fie pentru nuanta de piersica sau le poti combina asa cum am facut eu. Produsul este pigmentat si nu se vad particule de sclipici dar luciul pe care-l ofera e foarte placut. Mi se pare ca da un aspect fresh, indulceste trasaturile si mi se pare ca te intinereste.

3. OPI Avojuice Mango


Daca ma cititi de mai mult timp probabil stiti ca Avojuice se numara de mult timp printre produsele mele preferate si fiecare geanta pe care o port contine cate o mica sticluta. Ceea ce-mi place la aceste lotiuni de maini si corp este faptul ca sunt intens parfumate si miros divin dar se si absorb foarte repede fara a lasa pelicula grasa la suprafata pielii, hidratand pielea in acelasi timp. De aceea si tin in geanta Avojuice. Varianta cu mango este noua in rutina mea dar am folosit-o cat de des mi-am adus aminte si am aplicat-o pe maini. Pentrtu picioare prefer sa folosesc creme mai emoliente insa pe maini nu-mi place sa se simta ca m-am dat cu crema si de aceea Avojuice a fost alegerea ideala.

4. Paula's Choice Resist Barrier repair Moisturizer


Va povesteam in postarea Ins & Outs ca am renuntat momentan la Resist Retinol Serum in defavoarea acestei creme. Desi, din acte stiu, concentratia de retinol pe care o contine crema Barrier Repair este mai mica, acest lucru mi s-a parut util pentru ca in acest fel pot folosi crema in zona ochilor, pentru ce am si luat-o, in fiecare zi fata de o data la doua seri asa cum trebuia sa fac cu serul. Si imi este mai usor asa. Dar pe langa faptul ca am folosit-o la ochi, am avut ocazia s-o folosesc si pentru proprietatile ei reparatoare. Nu stiu cum, cert este ca intr-o dimineata m-am trezit cu tenul atat de iritat si fruntea atat de uscata incat aveam cruste, semn ca bariera protectoare a pielii a fost serios afectata. Nu a fost nevoie decat de o aplicare pentru a vedea efectele benefice iar pielea se simtea mult mai bine iar in rest m-am bazat pe urmatorul produs.

5. Paula's Choice Skin Recovery Mask


Este unul dintre produsele mele Paula's Choice preferate si multa vreme am folosit-o exclusiv pe post de crema de noapte. De data asta insa am cam fost nevoita sa revin la ea si pe langa faptul ca hidrateaza tenul si este emolienta este si calmanta si practic era singurul lucru pe acre-l puteam pune pe ten fara sa simt cum incepe sa ma usture.

6. The Body Shop Shade Adjusting Drops in Lightening


Asa cum va scriam si mai sus, am fost tare incantata de acest produs si de cand l-am luat le-am folosit de fiecare data cand m-am machiat. Nu am apucat sa-l folosesc decat cu doua fonduri de ten si pana acum am fost placut surprinsa sa constat ca desi albul pare sa aibe un subton usor roz, nu mi s-a parut ca influenteaza si subtonul fondului de ten si nici finish-ul. Insa voi reveni in viitor cu un review mult mai detaliat dupa ce mai testez produsul si cu alte fonduri de ten.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

8 comments:

  1. Welcome back miss! <3 Sa le luam pe rand..
    1. Trebuie sa tin minte sa incerc si eu sucurile alea...
    2. Mi-ai dat o idee cu crema de la PC pe post de crema de ochi, asa ca am luat si eu miniatura. I like it for now, dar cred ca trebuie sa invat sa nu mai dorm cu fata in perna ca sa vad si ceva rezultate (yes, fines lines pentru ca nu stiu sa dorm pe spate.. the joy)
    3. Mie crema pt eczema de la Eucerin (iti las si un link cu mini review-ul meu, sa stii de care zic: http://min-nio.blogspot.ro/2016/05/eucerin-eczema-relief-review.html ) mi se pare life saving cand vine vorba de piele uscata.
    Cu masca de la PC am o relatie stranie.. cumva imi reface pielea, dar daca e un pic cam prea iritata, primele 10-15 secunde ma pisca (si inca nu imi pot da seama de ce)
    4. Aici e un pic mai off topic, dar CC cream-ul de la Lioele e destul de deschis. Eu am luat de curand mostre de la el si am zis ca am gasit idealul :)) (bine, eu am tenul uscat, deci super dewyness-ul nu ma deranjaza) Anyway, uniformizeaza foarte fain si nu se observa deloc pe ten (daca pui doar cat sa uniformizezi, nu sa acoperi tot). Daca poti pune mana pe mostre, give it a try - poate la iarna :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2. Ma bucur ca te-am inspirat sa iai mini crema pt ochi, cat despre dormit, si eu am aceeasi problema si nici nu suport sa stau pe spate. Ce incerc insa e sa stau fix la margineapernei si asa nu mai stau cu toate fata in perna.
      3. Mersi pentru recomandare, o bag acum in wish list si-o s-o am in vedere.
      4. Sincer, nu prea imi vine sa mai folosesc Lioele, stiu ca arata foarte misto, am avut si eu Beyond the solution BB dar l-am dat pentru ca ma enerveaza subtonul roz. Imi e mai usor sa deschid un fond de ten decat sa-i schimb subtonul.
      Pup :*

      Delete
    2. hehe :)) Asta nu prea e cu subton roz. Adica e "adaptabila pielii", dar mi se pare ca da spre galben (cel putin la mine). Daca reusesc sa ajung vara asta prin Bucuresti, I'll bring the goodie :))

      Delete
    3. E misto daca da in galben in cazul tau, dar daca dau vreo comanda la MKS uite am sa ma uit si dupa mostra. Dar tot te astept in Bucuresti. :D Pup :*

      Delete
  2. Wow! cate produse. Ma bucur pentru tine. Nu te enerva pentru mici neplaceri. Important este finalul.
    Vremea asta ne cam da batai de cap....la mine e frig si urat
    Bine ai revenit :)

    ReplyDelete
  3. Cat de faina e prima poza! Cu ce e facuta? Adica...in ce program? Arata super mare si clara! Bineinteles, de vina sunt si pozele tale geniale! :)
    Faci poze pentru Insta si cu aparatul cu siguranta, insa ai o camera buna! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lory, nu e prelucrata deloc pentru ca este facuta in soare deci cu foarte multa lumina dar da, e facuta cu aparatul foto nu cu telefonul. :D Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram