They're Real superstars: Tinted Primer


Satamana trecuta v-am povestit in sfarsit despre Benefit They're Real Push-up Liner, un tus gel cu un sistem de aplicare inedit iar astazi continui seria tot cu un produs din gama They're Real, doar ca de data asta este vorba despre Tinted Primer.

Cand am aflat Benefit They're Real Tinted Primer a aparut la noi inca din iarna si ca o fana mare a rimelului din gama am fost foarte curioasa sa vad cum

Fiind in familia They're Real, primer-ul are un aplicator aproape identic cu cel pe care-l gasiti la rimelurile din aceeasi gama doar ca intr-o varianta usor mai mica, cu peri mai scurti, mai desi si, spre deosebire de rimeluri, capul este flexibil astfel incat sa poti aplica primer-ul la baza sprancenelor dar in acelasi timp si o definire a sprancenelor.



Ceea ce este diferit fata de celelalte produse asemanatoare este faptul ca Tinted Primer este un produs colorat, nu alb, si de aceea poate fi folosit in doua feluri. Puteti sa il aplicati de unul singur pentru o definire a genelor, caz in care genele vor avea o culoare maronie foarte naturala dar ceva mai mult volum dar le alungeste foarte frumos si este perfect daca sunteti adeptele unui machiaj minimal si cat mai transparent. Insa poate fi folosit si in combinatie cu un rimel, fie ca il aplicati imediat dupa ce ati folosit Tinted Primer, fie ca il aplicati mai tarziu daca vreti un machiaj mai intens asa cum am facut eu in acest tutorial.

De-a lungul timpului, l-am combinat cu diferite rimeluri si am observat ca intr-adevar ajuta si folosind rimelul in combinatie cu Tinted Primer genele erau mai lungi si mai voluminoase. Insa ce am mai observat a fost faptul ca daca rimelul are o formula care alungeste bine si da volum, diferentele nu erau prea mari incat sa se justifice aplicarea a doua produse separate insa lucrurile se schimbau semnificativ atunci cand rimelul nu era unul pe placut meu.

Doua rimeluri pe care le-am avut in rotatie in ultimile luni sunt faimosul Too Faced Better Than Sex si Collistar Art Design care mi s-au parut ca ofera volum insa nu prea lungesc iar eu imi doresc gene cat mai lungi pentru ca deschid ochiul, il fac sa para mai mare si acopera pliul cazut. Aplicand They're Real Tinted Primer inainte, fie intr-un strat sau chiar doua, si apoi rimelurile, genele erau intense, voluminoase dar si mai lungi.

Insa modul meu preferat de a-l folosi si motivul pentru care il folosesc la absolut fiecare machiaj este aplicat pe genele inferioare. Mie tinde sa mi se intinda rimelul si de aceea nu m-am riscat sa-l aplic si sub ochi. Tinted Primer rezista bine aplicat asa si in sfarsit am rezolvat problema rimelarii genelor inferioare.


Cat despre rezistenta, cei de la Benefit spun ca este una rezistenta la apa dar ce am observat a fost faptul ca daca nu sigilam bine pleoapa cu pudra inainte de a aplica produsul, se transfera destul de rau. Ce-i drept si combinatia gene intoarse - pleoapa cazuta si uleioassa este una cam nefericita din punctul asta de vedere. Asa ca, daca genele nu sunt permanent in contact cu pleoapa probabil ca nu se va transfera iar daca sunteti in aceeasi situatie ca mine, aveti grija sa pudrati bine pleoapa.

Pe final ramane dilema daca merita sa investiti sau nu in They're Real Tinted Primer. Fiind un produs Benefit nu este ieftin iar tubul costa 119 lei iar parerea mea este ca merita incercat daca aveti buget pentru el sau daca va cautati ceva care sa arate cat mai natural, pentru ca arata mai bine ca un rimel maro clasic. Cred ca e un produs nemaipomenit mai ales pentru persoanele cu gene deschise la culoare.

Ce parere aveti despre They're Real Tinted Primer, yay or nay?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

2 comments:

  1. Eu as vrea sa-mi cumpar mascara de la Benefit...si trebuie sa verific pe cele incepute si poate ma indrept catre varianta mini a lui They're real.

    ReplyDelete
  2. Sincer eu nu cunosc marca asta :)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram