They're Real superstars: Push-up liner

Sunt o mare fana a rimelului Benefit They're Real, pana la ora actuala este rimelul meu preferat dintre toate cele incercate de mine de-a lungul anilor si mereu compar rimelurile cu el. Apoi a venit tusul They're Real Push-up Liner cu sistemul lui neobisnuit, un produs polarizant, pe care am fost foarte curioasa sa-l incerc. In vara lui 2015 gamele au fost extinse si introduse mai multe nuante, atat de rimel cat si de tus iar in toamna incercam primer-ul de gene They're Real. Pentru ca am avut desttul de timp de joaca si mi-am facut o parere despre produse, astazi am sa va povestesc despre tusul Benefit They're Real Push-up Liner in nuanta Beyond Purple si in curand veti putea citit toate detaliile si despre They're Real Tinted Primer.

They're Real Push-up Liner in Beyond Purple


Acest tus de ochi este unul sub forma de gel insa se deosebeste de produsele clasice de acest fel datorita "penitei" prin care iese produsul si care a fost astfel conceputa incat sa usureze aplicarea tusului si crearea coditelor perfecte. Asa cum va scriam si mai sus, reactiile au fost la poluri opuse si fie il iubesti, fie ii urasti sistemul.

Cum v-am mai povestit, aplicarea tusului este un pas peste care saream in general pentru ca forma ochilor mei necesita ceva mai multa atentie (Tutorial aplicare tus pentru ochi cu pleoapa cazuta) si am sperat ca tusul Benefit imi va usura acest pas si astfel nu voi mai sari mereu peste acest pas. Insa, in acelasi timp am luat in considerare si alternativa, ca nu ma voi descurca cu el, avand in vedere experienta mea destul de limitata cu aceasta categorie de produse.

Formula tusului They're Real Push-up Liner Beyond Purple mi se pare una clasica de gel, nu este nici prea umeda, nici prea uscata si se lucreaza usor cu ea dar nu trebuie sa va lungiti prea mult totusi pentru ca tinde sa se usuce repede dupa ce-l aplicati iar rezistenta formulei chiar m-a impresionat. Avand pleoapa cazuta tusul este in permanenta in contact cu pleoapa care este si destul de uleioasa in cazul meu. E reteta perfecta pentru intinderea si transferul tusului pe pleoapa superioara insa cel de fata nu se misca din loc toata ziua. Nu se intinde, culoarea nu se estompeaza, nu se transfera si aceste lucruri nu se schimba nici atunci cand il folosesc fara sa fi aplicat un primer de ochi inainte. 

Dar asa cum rezistenta este exceptionala, cred ca va imaginati ca atunci cand vine timpul sa-l demachiati, acest lucru nu usor si va recomand sa folositi neaparat ceva pe baza de ulei, fie un demachiant bifazic, fie ulei demachiant direct. Eu folosesc balsamul demachiant Elemis care este un demachiant nemaipomenit pentru machiajul rezistent si chiar si asa trebuie sa insist putin ca tusul sa se ia complet.

Desi am fost putin sceptica la inceput, de la prima utilizare am stiut ca aunt in tabara celor carora le place Push-up Liner si mi-a usurat aplicarea tusului gel. Plus ca sistemul lui este si foarte practic pentru ca elimina pensula din ecuatie si nu mai ai nevoie de ea. De fapt, penita fiind moale si maleabila se comporta ca o pensula si face treaba pentru tine, mai ales cand ajungi la trasarea coditei.




Daca sunteti curioase sa ma vedeti aplicandu-l, il puteti vedea in acest clip (clipul porneste fix de la aplicarea tusului) din vara si haideti sa va explic cum il folosesc eu:
  • rasucesc rotita pana iese produs prin penita si apoi transfer pe mana produsul
  • dupa ce elimin excesul incep aplicarea si iau putin cate putin produs de pe mana si-l aplic la ochi asa cum as face cu orice tus gel
  • dupa ce termin am grija sa pun la loc capacelul portocaliu astfel incat sa impiedic patrunderea aerului si uscarea produsului
In acest moment tusul Benefit They're Real Push-up Liner e disponibil in 5 culori: negru, mov, maro, verde si albastru. Le gasiti in magazinele Sephora, cel negru este disponibil si in varianta travel, costa 47 lei si are 0.36 g produs iar cele full size costa 117 lei si au 1.4 g. 



Nuanta mea, Beyond Purple, este un mov foarte frumos, nici prea inchis incat sa bata in negru si sa se piarda movul, nici prea deschis si mi se pare o nuanta care se potriveste de minune ochilor verzi sau caprui. 

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

1 comment:

  1. Si eu eram tare curioasa de el asa ca am luat varianta mica. Din pacate, desi mi-a placut mult modul in care lucreza aplicatorul, am avut nenorocul ca produsul sa fie cam prea uscat pentru a putea fi folosit. Ma trezeam mai mult cu firimituri de gel decat cu o linie continua.
    Ma gandesc serios daca sa ii mai dau o sansa sau nu.. Parca pretul nu ma indeamna, dar totusi nu-mi place sa cred ca e un produs prost :)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram