Best of 2015: Machiaj


Am ajuns si la produsele de machiaj preferate din 2015 si cred ca veti fi placut surprinse sa gasiti multe produse noi, produse care nu au mai fost mentionate in anii precedenti, desi s-au strecurat si cateva din acelea, plus o rasturnare de situatie la categoria gel eyeliner. In sfarsit, anul acesta am altceva in locul eternului Blacktrack. V-am facut curioase?

FOND DE TEN
L'Oreal Paris True Match


Parca anul acesta am alternat foarte mult fondurile de ten din colectie si ma bucur ca le-am folosit pe majoritatea insa o descoperire foarte placuta a fost fondul de ten L'Oreal True Match/Accord Parfait (dar vorbim strict despre formula veche pentru ca pe cea noua nu am incercat-o inca). Imi place cum se aseaza pe ten dar aplicat numai cu un burete umezit, rezista foarte bine si nuanta pe care am luat-o N1 e perfecta si are subton neutru. 

ANTICEARCAN
Catrice Re-Toush Concealer


Toata vara si jumatate din toamna eu am folosit un singur produs pentru camuflarea cearcanelor, acesta de la Catrice. Se aplica usor fiind sub formade stilou, formula nu este prea uscacioasa si arata foarte bine si natural in zona ochilor iar puterea de acoperire este chiar buna.

PUDRA
Hourglass Ambient Lighting Powder in Diffused Light


Din pacate pentru Bourjois Healthy Balance, in coletia mea a intrat una dintre pudrele faimoase de la Hourglaa (ce-i drept in varianta tester ceea ce ii cam ia o mare parte din farmec pentru ca nu este ambalajul clasic). Este o pudra atat de fina incat nu se vede pe ten. Desi puterile ei matifiante nu sunt nemaipomenite dar tocmai asta imi place, ca tenul arata fresh si dupa ce o aplici. Eu nu sunt o fana a aspectului ultra mat al machiajului si chiar nu ma deranjeaza ca tenul luceste putin, mai ales in aceasta perioada. Cert e ca de cand o am, nu am mai folosit o alta pudra - ba mint, de fapt am incercat alta zilele trecute dar cam atat. Totusi, a si venit in perioada perfecta a anului si sunt curioasa cum mi se va parea la vara, eventual voi reveni cu un update atunci.

SPRANCENE
Golden Rose Brow Powder


De nu am mentionat aceasta pudra de sprancene pe blog cred ca de o mie de ori asa ca poate nu va mira ca se regaseste in acest articol. Anul trecut eram super mega incantata de Anastasia Dipbrow Pomade dar cum am tot experimentat cu aspectul sprancenelor si cum mi-am schimbat destul de mult tehnica de aplicare, borcanasul a ajuns uitat prin sertar. Am ales in schimb sa folosesc doar fardul Golden Rose, mai ales ca mi-au mai si crescut fire de par in spranceana dreapta (desi nu ai zice pentru ca ele sunt subtiri si deschise la culoare) si produsul adera mai bine E pigmentat, culoarea este usor rece, deci nu va fi rosiatic, rezista bine, e foarte ieftin, arata bine si efectul e mult mai soft comparativ cu cel pe care-l obtii folosind pomada.

FARD DE OCHI MONO
Inglot #423P


Mi se pare atat de frumoasa culoarea acestui fard: este un maro inchis dar cu un subton usor mov. Poate cand vezi culoarea nu-ti atrage atentia in mod special insa atunci cand iei produsul pe deget e cu totul altceva. Cel putin la mine asa a fost. 

FARD DE OCHI CREMA
Elf Long-Lasting Lustrous Eyeshadow in Soiree


Fata de anii trecuti, anul acesta nu am mai folosit atat de mult farduri crema in machiajul ochilor insa acesta de la Elf mi-au placut mult, in special nuanta Soiree care este cea mai versatila dintre cele doua. Fardurile Long Lasting Lustrous rezista foarte bine pe pleoapele mele, si fara primer, culorile sunt intense si pigmentate iar textura este interesanta.

PALETA
Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar


Nu mi-a mai placut o paleta atat de mult de cand am luat Urban Decay-ul Naked Basics acum 2 ani si am tot folosit paleta Too Faced in ultima jumatate de an. Imi plac atat de mult fardurile din aceasta paleta si inafara de albastrul din mijloc, le-am folosit pe toate . Nuantele sunt superbe, toate neutre, exact cum imi place, dar au finish-uri diferite, calitatea este foarte buna si pe langa asta, de fiecare data cand deschizi paleta te loveste mirosul de ciocolata. O puteti vedea in actiune in cel mai recent tutorial de pe Youtube.

CREION DERMATOGRAF
Xtreme Lashes Glideliner
*review*2014 winner*


Singurele creioane pe care le folosesc sunt acestea de la Xtreme Lashes. Minele sunt foarte moi si se aplica usor, ai si putin timp de lucrat cu ele dupa ce aplici insa odata uscate, rezista foarte bine. Nu pot alege unul singur dintre cele pe care le am pentru ca le-am folosit cam egal pe toate. 

GEL EYELINER
Benefit They're Real Push-up Liner


Iata ca perioada de glorie a lui MAC Blacktrack a ajuns la sfarsit iar dupa ani de zile in care l-am tot mentionat la aceasta categorie, anul acesta a venit timpul pentru ceva nou. Stiu ca sistemul tusului Benefit este polarizant, ori iti place, ori nu-l suporti iar mie imi place mult. Nu sunt o indemanatica in ceea ce priveste liniile de tus dar ma descurc chiar OK cu Push-up liner. Plus ca rezista foarte bine toata ziua fara un primer pe pleoapele mele uleioase si cazute deci are o mare bila alba pentru asta. 

RIMEL
Benefit Roller Lash


Mi-a placut mult acest rimel si cum arata pe genele mele, mi-a placut si aplicatorul si cu siguranta voi mai reveni la el. Eram o fana si a celorlalte doua rimeluri Benefit, BadGal si They're Real! si iata ca si Roller Lash, lansat anul acesta, a ajuns repede printre preferate.

BRONZER
Sephora Sol de Rio
*2014 winner*


Pudra bronzanta Sephora isi face din nou aparitia si imi pare tare rau ca a fost o editie limitata in 2014 pentru ca are o culoare foarte buna pentru tenurile mai deschise si de aceea a fost alegerea mea principala si anul acesta. 

CONTOUR
Sephora 101 Contour Palette


Imi place mult aceasta paleta, imi place ca e versatila si ai nuante de conturare a fetei cu subton rece, ai si o nuanta mai calda ce ar putea merge ca bronzer plus pudrepe de iluminare. Toate sunt mate, toate sunt pigmentate, foarte fine, pudra bej nu mi-a incarcat niciodata zona ochilor si am folosit-o de multe ori pentru a fixa antucearcanul.

ILUMINATOR
Too Faced Butter Pecan (Semi-Sweet Chocolate Bar)


Desi am destule iluminatoare pentru ten, fardul Butter Pecan m-a cucerit complet si daca tot am o cantitate mai mult decat generoasa, il folosesc inclusiv pentru iluminarea tenului. Efectul este unul intens, ca tot a fost curentul cu strobing anul acesta, nuanta este una calda si foarte placuta.

BLUSH
Inglot Face Blush #30
*2014 winner*


Un alt produs despre care v-am vorbit de foarte multe, a fost cel mai folosit anul acesta.

CREAM BLUSH
NYX Cream Blush in Golden


Si din nou, NYX Cream blush, doar ca anul acesta am folosit nuanta Golden mult mai des.

RUJ
Melkior Deep Love


Poate ca e entuziasmul de moment insa cred ca acesta ar fi rujul pe care l-am purtat cu cea mai mare placere in acest an. Am folosit foarte multe culori, brand-uri de-a lungul anului, le-am luat pe majoritatea prin rotatie si parca niciunul nu a creat o obsesie. Asta pana imi aduc aminte de Deep Love si cum o luna intreaga machiajul meu a aratat fix ca cel prezentat aici: natural dar cu Deep Love pe buze. Pe langa culoarea lui frumoasa, si formula imi place mult, e cremoasa, rezistenta si nu usuca buzele.

RUJ LICHID
Astor Perfect Stay in 230 Forever Plum


O nuanta vampy fix pe gustul meu, un ruj lichid mov pruna inchis super rezistent pe care l-am mentionat si in Autumn essentials

GLOSS
Inglot Cream Sleeks


Spre surprinderea mea, poate si a voastra, chiar am folosit luciuri de buze anul acesta. Majoritatea nu m-au impresionat insa Inglot Cream Sleeks mi-au placut. Formula e placuta si comfortabila pe buze, nu au sclipici si coloreaza discret buzele. Si-au facut aparitia pe buze vara mai ales pentru ca in restul anului, parca nu-mi vine sa port luciu de buze.

***

Daca ati ratat vreunul dintre articole va las aici lista celor din seria Best of 2015:
  1. Best of 2015: Ingrijirea tenului.
  2. Best of 2015: Produse pentru corp si par
  3. Best of 2015: Machiaj
  4. Best of 2015: Manichiura

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

10 comments:

  1. Și mie îmi plac fardurile de la Inglot. Benefit they're real și blush-ul de la NYX o să fie primele achiziții în 2016.

    Sper că ai avut un an super! :D
    https://makeupftw.wordpress.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Raluca si iti urez un an nou minunat! Pup :*

      Delete
  2. Tusul de la Benefit, precum si rujurile de la Melkior sunt undeva in top 5 achizitii planificate.
    La fel si rujul de la Astor, numai ca eu inclin spre nuanta de rosu inchis.

    Dar am zis ca ma uit prima data peste ce gasesc la Sephora (daca tot au anuntat inceperea reducerilor) si apoi mai vad. :D

    Am o intrebare.. cam cat tine pe piele blush-ul crema de la NYX? Merci :) Seara faina sa ai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si rujul Astor rosu este superb, l-am vazut si mi s-a parut superba culoarea. Daa. am vazut ca azi au inceput, trebuie sa merg si eu neaparat sa vad ce au misto.

      Legat de NYX depinde de tenul tau, dar tu cum ai unul mai uscat din cate am inteles, va rezista bine, eu as zice ca 8 ore nu ar trebvui sa ai probleme. Fiind foarte cremos, e mai "slippy" si pe un ten cu tendinte de ingrasare se mai estompeaza (vara am patit-o) insa fie il fixezi cu pudra , fie cu un blush pudra.

      Pup :*

      Delete
  3. Avem cateva preferate comune, cum e pudra, concealerul si blushul crema. Musai imi trebuie fardul ala Inglot!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eee, si pe tine te-a cucerit Hourglass, nu ma mir avand in vedere gusturile noastre. :D Si da, iti trebuie fardul ala Inglot. Pup :*

      Delete
  4. Wow, faine toate produsele alese!
    Anul acesta sigur voi testa un blush cremos si acela va fi de la Pupa! Mi-a ramas gandul la el si cat de curand mi-l voi cumpara.
    De asemenea o mascara de la Benefit este musai sa am si eu! Inca nu sunt hotarata si oscilez intre They're real si Roller Lash.
    Si despre lipstain-urile de la Astor am auzit lucruri bune, asa ca voi incerca si eu acest produs. Anul acesta am in gand cateva noutati si sper sa bifez cat mai multe! :)
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm, Pupa zici? M-ai facut curioasa si la urmatoarea vizita in Mega Mall cred ca ma opresc special ca sa vad si eu blush-uri crema au. Cat despre rimelul Benefit, They're Real da un efect mai dramatic iar Roller Lash parca separa mai mult genele. Pup :*

      Delete
  5. Ai avut parte de produse frumoase... La mulți ani și un An nou fericit! Te urmăresc cu drag, chiar dacă nu comentez de fiecare dată. Mult succes in 2016! Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Debora, cu intarziere...La multi ani si iti multumesc pentru comentariu, ai smuls un zambet de la mine. Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram