Rutina pentru par uscat si scalp sensibil | mass market & pro

RO: Recent am realizat ca a trecut foarte mult timp de cand v-am prezentat rutina mea de ingrijire a parului insa de aceasta data m-am gandit sa fac ceva usor mai special. Parul uscat e o problema cu care cred ca fiecare dintre noi se confrunta la un moment dat dar daca la asta se adauga si un scalp sensibil care reactioneaza la majoritatea sampoanelor, deja problemele se complica. Asa ca m-am gandit sa va arat produsele pe care le folosesc eu si care m-au ajutat doar ca le-am impartit iar in functie de preferintele sau bugetul vostru puteti alege fie produse mass market, fie produse profesionale.

Rutina cu produse mass-market



Cred ca primul produs pe care il voi include aici teoretic nu se incadreaza in categoria mass-market, nici nu este unul care este disponibil in Romania. Insa in ultimii ani, sampoanele Nature's Gate Jojoba Revitalizing Shampoo sau Biotin Strengthening Shampoo au fost nelipsite din baia mea pentru ca sunt singurele de care sunt sigura ca nu-mi provoaca matreata si pot reveni oricand la ele. De fapt asta s-a cam si intamplat cam de fiecare data cand am incercat altceva. Sunt blande cu scalpul si parul dar curata bine ai au un pret bun: 5.86 $/532 ml.

Apoi, un balsam ieftin care mi-a placut mult si mi-a hidratat bine parul a fost cel Dove din gama Intense Repair. Are o consistenta placuta, nu incarca parul chiar daca aplici o cantitate generoasa, descurca foarte bine parul si odata uscat se aseaza mai frumos si arata mai bine. 

Ultimul produs pe care vreau sa vi-l prezint aici ar fi masca Gliss Ultimate Oil Elixir care mi-a placut atat de mult incat am terminat-o intr-un timp record iar asta spune multe. Cand vine vorba de masti, sunt cam lenesa si tind sa sar peste ele de obicei insa aceasta mi-a placut foarte mult si mi-a fost de mare ajutor in vara. De fapt, daca ar fi sa aleg unul dintre ultimele doua produse, as alege mai degraba aceasta masca decat balsamul pentru ca mi s-a parut mai eficienta si mai emolienta, plus ca descurca si parul la fel de bine ca un balsam.

Rutina cu produce profesionala



Nu cred ca va fi o surpriza pentru cititoarele fidele faptul ca am ales aici samponul Joico Moisture Recovery. Gama chiar este dedicata parului uscat insa un mare bonus il are pentru faptul ca ne prieste atat mie cat si prietenului meu. Ambii avem scalpuri la fel de fitoase si facem matreata imediat insa acest sampon ne este bun amandurora. Are si un parfum placut si nu e nevoie sa folosesti mult produs deci chiar si o sticla de 250 ml va va tine ceva timp.

Apoi, ca balsam evident ca trebuie sa-l aleg pe cel Joico K-Pak. Imi aduc aminte prima oara cand l-am incercat, era in toiul iernii si se vedea ca parul meu a avut de suferit de pe urma vremii insa balsamul a ajutat la imblanzirea lui asa ca atunci cand am avut ocazia sa-l iau si in varianta full size, nu am stat prea mult pe ganduri. Totusi, acum cred  totusi ca as alege tot masca Gliss in defavoarea balsamului.

Insa ultimul produs pe care am vrut sa-l includ in aceasta categorie isi merita toti banii si daca vreti sa investiti intr-un produs care va va ajuta parul uscat si il va face sa arate foarte bine, Elgon Luminoil este "the one".Este un tratament pe care-l aplici dupa samponare si de cand il folosesc am vazut ca parul meu arata tot mai bine. Se aseaza bine, nu se mai electrizeaza usor, are un luciu foarte frumos si arata ca un par sanatos. Vi-l recomand din toata inima.

***

Sper ca v-a fost mai utila aceasta postare decat una clasica in care sa va prezint rutina de ingrijire a parului iar daca va confruntati cu aceleasi probleme ca mine, poate va va fi mai usor asa sa alegeti unul dintre produse.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

10 comments:

  1. Am ajuns sa imi fac wishlist-ul de pe iherb dupa postarile tale.. bine, nu e ca si cum n-ai fi fost tot tu cea care m-a convins sa dau prima comanda :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Spor la wish list si la cumparaturi atunci. ;) Pup :*

      Delete
  2. Tratamentul de la Elgon este leave-in sau se clateste?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elgon Luminoil se clateste.

      Delete
    2. Eu sunt mai obraznica si-l las in par. Chiar imi place muuuult de tot si-ti multumesc pentru recomandare, n-am mai suferit din cauza umezelii, cred ca mi-a ajutat parul sa isi pastreze textura si sa nu se mai umfle.

      Delete
    3. Hm, interesant, uite chiar am sa incerc si eu ca tine, sa nu-l clatesc din par. Pup :*

      Delete
  3. Interesanta postare, mi-a placut! :* pup

    ReplyDelete
  4. Trebuie sa incerc masca Gliss, balsamul K-Pack este si preferatul meu. Iti recomand masca de par Keune Intensve Hair Repair, foarte faina.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi pentru recomandare, o pun pe wish list. :D Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram