Ins & Outs #10

RO: In ultima vreme am tot schimbat produse in rutinele mele de ingrijire si ma bucur ca am reusit sa descopar cu aceasta ocazie destule produse care-mi plac mult asa ca astazi am zis ca am sa va arat care au fost schimbarile facute.


OUT: Gliss Ultimate Oil Elixir Shampoo despre care va povesteam in precedenta postare de acest fel. Nu a rezistat mult dupa ce am publicat articolul deoarece scapul meu nu s-a impacat cu acest sampon si am fost nevoita sa recurg la Selsun Blue ca apoi sa revin la samponul Nature’s Gate.

OUT: Bioderma ABCDerm Solaire SPF50+ pe care am tot folosit-o in ultimii doi ani insa, asa cum v-am povestit, chiar daca este minunata ca primer si este matifianta, pur si simplu ma saturasem de pelicula alba pe acre o lasa din cauza ca este o crema cu protectie solara pe baza de filtre minerale.
IN: Bioderma Photoderm Max Aquafluide *preview*review* despre care e foarte posibil sa fi citit deja pe blog. Daca nu, va recomand cele doua articole scrise despre ea.

OUT: Garnier Mineral Invisible Fresh este un alt produs caruia i-am fost fidela foarte mult timp insa mi se parea ca nu mai era atat de eficient si nici parfumul lui nu ma incanta foarte mult asa ca am decis sa incerc altceva.
IN: B.U. In action Livelyspirit este produsul cu care am inlocuit Garnier. Cristina este o fana mare a anti-perspirantelor B.U. In action si am mai avut o varianta in trecut dar nu mi-a placut deloc parfumul insa am zis sa le mai dau o sansa si am ales varianta Livelyspirit. Este un produs eficient, parfumul este usor fresh dar nu este foarte puternic si nu mi-a patat hainele.

OUT:  Paula’s Choice Resist Dark Spot Eraser 7% AHA Lotion despre care nu am apucat sa scriu mai in detaliu cat timp am folosit-o dar am mai mentionat produsul pe blog. Pe langa AHA, are si hidrochinona, un ingredient eficient pentru depigmentarea petelor si de aceea am si vrut sa incerc aceasta varianta de exfoliant. Mie nu mi s-a parut ca am avut rezultate notabile, hidrochinona miroase ingrozitor, asadar si crema, iar pe langa miros tenul meu nu s-a obisnuit perfect cu acest ingredient si chiar dupa o utilizare indelungata, ma mai pisca tenul atunci cand aplicam produsul. In plus, la un moment dat au si schimbat ambalajul, au pastrat acelasi pret - chiar am verifict asta - insa au injumatatit cantitatea, de la 60 la 30 ml. Mi s-a parut foarte urat ce au facut.
IN: Neoteric Cosmetics Alpha Hydrox Oil-Free Treatment w/ 10% AHA este noul meu exfoliant si deja pot spune ca imi place mult, mult mai mult decat cel cu hidrochinona. Mi se pare ca 10% AHA face minuni pentru textura pielii mele si se simte deja diferenta. Am mai folosit in trecut aceasta concentratie asa ca atunci cand am primit produsul am inceput sa-l folosesc o data la 2 zile fara sa ma irit sau descuamez. Dar daca nu ati mai folosit o concentratie atat de mare, incepeti prin aplicarea produsului o data pe saptamana.

OUT: NIVEA In-Shower Body Lotion este un produs super util pentru acele dintre noi care sunt lenese si nu au chef sa aplice o crema hidratanta dupa fiecare dus, cu atat mai mult daca sunteti ca mine si aveti zone cu piele foarte uscata. Am fost foarte lenesa in iarna asta asa ca lotiunea Nivea impreuna cu gelul de dus Creme Care mi-au fost foarte utile.
IN: NIVEA In-Shower Body Lotion Firming este cea mai noua varianta lansata si eram curioasa sa vad cum e asa ca am profitat de reducerea din DM pentru a o cumpara.  

OUT: OPI Natural Base Coat despre care v-am povestit in articolul despre cele mai recente dezamagiri cosmetice. Dupa un an, s-a intamplat ceva si de fiecare data cand il aplicam nu adera bine pe unghie si incepea sa se cojeasca, cu tot cu manichiura mea.
IN: Sally Hansen Maximum Growth il primisem la DBBM3 si am zis ca am sa-l folosesc mai mult pe post de baza pentru ca eu oricum port unghiile scurte. Pana acum si-a facut treaba bine si mi-a protejat unghiile, asta fiind singura mea asteptare de la o baza buna pentru ca de prelungirea rezistentei manichiurii se ocupa top coat-ul.

***

Acestea ar fi noutatile iar pentru cateva dintre voi reveni si cu mai multe detalii, pe masura ce imi fac o parere mai buna despre ele, poate apuc sa public in sfarsit un articol separat pentru Nivea In-Shower.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

4 comments:

  1. Daaa mie imi place lotiunea Nivea sub dus...chiar imi lasa pielea hidratata...trebuie sa o mentionez si eu pe blog..ar fi cazul! :D
    In privinta produselor cu SPF mare care lasa pelicula alba pe ten - daca gasesti vreo metoda de a o putea folosi...nu stiu exact...in afara de insistarea produsului de a intra in piele....let me know! :)
    Pupici

    ReplyDelete
  2. Avem in comun deodorantul B.U. si lotiunea Nivea sub dus :P Mie Garnier nu-mi place, la capitolul deodorante :-s

    ReplyDelete
  3. Uof, mie nu mi se mai lipeste de mana Nive In Shower, sta pe cada de ceva timp si tot zic macar sa o termin, macar sa o termin.
    Si eu sunt fana AHA in general, acum insa folosesc ceva mai rar Paula's Choice Resist 10% AHA pentru ca folosesc o data pe saptamana tratamentul cu 1%Retinol si nu prea se suporta reciproc.

    ReplyDelete
  4. Ai dreptate cu produsele PC, la multe au redus cantitatea si au crescut pretul. In plus diferenta dintre Europa si SUA e ridicola, chiar si cu taxele de import aferente. Eram si eu obsedata de ele intr- o perioada dar cum nu mi se pare ca ar face cine stie ce minuni m- am orientat spre alte produse. Singurele pe care le mai achizitionez momentan de la ei sunt bha- urile, care imi plac foarte mult si pentru care nu am gasit alternativa.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram