Hair duo: Dove + CHI = ♥


RO: Am mentionat in preferatele lunii februarie perechea formata de balsamul Dove Intensive Repair Conditioner si uleiul de par CHI Argan Oil iar astazi vreau sa va dau mai multe detalii despre fiecare.


Dove Intensive Repair Conditioner

Balsamul Dove Intense Repair este special creat pentru a proteja si repara parul degradat. Are la baza tehnologia Fibre Actives™, ce repara firul de par in profunzime, si serul hidratant MicroMoisture, care hraneste si repara suprafata firului de par. Parul devine astfel mai rezistent, cu pana la 5 ori mai putine varfuri despicate*.

Pana sa folosesc acest balsam, nu mai folosisem produse Dove pentru par de foarte multi ani, in mare parte datorita scalpului meu sensibil si faptului ca fac matreata destul de usor, cam de la orice sampon, lucru care s-a intamplat in trecut cu Dove. Insa am citit foarte multe lucruri bune in ultimul timp despre balsamurile si mastile lor iar cel din gama Intensive Repair fiind unul dintre ele asa ca am fost tare curioasa sa-l incerc.

Consistenta balsamului mi se pare foarte placuta, nici prea vascoasa cat sa se intinda greu, nici prea lichida si astfel sa „alunece” de pe firul de par iar parfumului este placut, nefiind puternic. Mie imi place sa aplic destul de mult balsam si nu ma zgarcesc, avand un par fin si firul subtire, imi place sa fie produs care sa incarce cat de cat parul si astfel sa stea mai pleostit pentru ca asa nu se mai electrizeaza atat de usor. Totusi, nu-mi place sa fie prea mult pentru ca asa parul ar arata imbacsit insa nu se intampla asta cu balsamul Dove. Pe langa asta, descurca foarte bine parul si dupa ce-l clatesc raman cu un par moale si fin la atingere.

Iar pentru ca mi-a placut atat de mult acest balsam, ma gandesc sa incerc si balsamurile tratament din gamele Intensive Repair si Nourishing Oil.

CHI Argan & Moringa Oil

Ser de par formulat cu un amestec revolutionar de uleiuri si vitamine; ulei de argan, ulei de moringa, vitamina E si antioxidanti, pentru par deshidratat si poros. Ajuta la re-echilibrarea hidratarii, refacerea stralucirii firului de par, combate electrizarea si porozitatea pentru un aspect sanatos si stralucitor fara sa incarce.

Am fost mare fana a uleiului CHI Silk Infusion, imi placeau mult efectele lui insa parfumul lui barbatesc m-a facut sa nu-l mai folosesc asa ca m-am bucurat atunci cand au aparut alte variante de ulei CHI, cel Argan Oil fiind cel mai nou. Daca tot am mentionat parfumul am sa va spun din start ca este unul extrem de placut, spicy.

In afara parfumului, ca efecte imi place la fel de mult ca CHI Silk Infusion si mi se pare ca face exact ceea ce promite: parul este hdratat, nu se electrizeaza atat de usor si arata mult mai bine decat atunci cand nu folosesc uleiul, mai ales la varfuri unde este decolorat. Eu il aplic pe parul ud si nu este nevoie de o cantitate mare pentru a observa efectele desi au foat cazuri in care am simtit ca e nevoie de mai mult insa nu a incarcat parul deloc. In cazuri exceptionale, am mai aplicat si direct pe parul uscat, la varfuri dar s-a absorbit foarte bine.

***

Acum ca v-am prezentat cat de cat produsele separat, va spun ca am ales sa le includ pe amandoua intr-un singur articol pentru ca mi s-a parut ca am cele mai bune rezultate atunci cand le folosesc pe ambele. Am observat ca mereu cand imi placea cum arata parul, le folosisem pe amandoua iar atunci cand sar peste unul sau altul, de obicei balsamul, parca nu e acelasi lucru si parul tot se electrizeaza putin. Ce-i drept, este si acea perioada „minunata” a anului, cand parul meu o ia razna si as fi curioasa sa vad cum va fi atunci cand se va incalzi (si va creste umiditatea aerului).

Ati incercat vreunul dintre produse? Vi s-a intamplat sa gasiti anumite combinatii de produse pentru par cu care sa aveti rezultate mai bune folosite impreuna decat separat?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

7 comments:

  1. Pe mine umezeala si plooaia din weekend m-au facut cu nervii, mi se ciufulea si electriza super-repede parul...
    Dar trecand peste capriciile vremii, imi plac ambele produse, am un an de zile de cand folosesc numai balsamuri Dove si mi se par foarte misto. Sa incerci si Nourishing Oil Care, eu nu m-am hotarat daca imi place mai mult decat Intensive Repair, asa ca mai astept voturi.
    Chi Argan Oil imi place si mie, mi se pare mai digerabil parfumul sau (desi nu ma deranja neaparat parfumul barbatesc al lui Silk Repair).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pey tu esti vinovata principala pentru curiozitatea mea fata de Nourishing Oil. :)

      Delete
  2. N-am incercat nimic de la Dove pentru par, si nici uleiul de la Chi, dar am folosit o perioada ulei pur de argan si rezultate s-au vazut!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si l-ai folosit pe post de masca inainte de a te spala sau il aplicai dupa?

      Delete
    2. Masca, inainte de spalare, lasat cat imi permintea timpul.

      Delete
  3. N-am mai incercat de la Dove de multa vreme ceva pentru par...chiar acum faceam o lista, insa cu produsele de la Nivea! :D
    De la Chi nu am avut nimic.
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hm, de la Nivea cred ca nu am folosit niciodata produse de par, acum daca stau sa ma gandesc. :)

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram