The perfect palette tag

perfect palette tag cover

RO: Ioana a facut recent The perfect palette tag si m-a nominalizat sa-l fac asa ca azi de dimineata am deschis sertarul de machiaj, am insirat toate paletele si am inceput sa completez raspunsurile pentru el. Inainte de a trece la ele, trebuie sa va spun ca am fost chiar uimita atunci cand am vazut cate palete sunt, aveam impresia ca o sa fie 3-4 si atat insa oricat am incercat sa variez raspunsurile anumite palete se repeta. Sunt destul de comoda in alegerea machiajelor pentru ochi (a creature of habit) si atunci cand gasesc o varianta care-mi place prefer sa o aleg in loc sa caut prin culori si sa fac altceva. Ah, si sunt adepta culorilor neutre asa ca in colectia mea nu veti vedea o varietate mare de culori. Daca vorbim de rujuri, acolo sta altfel treaba si chiar va invit sa cititi The lip product addict tag, acolo sigur veti gasi diversitate. Dar haideti totusi sa vedeti raspunsurile mele pentru cele 8 intrebari.

1. Best packaging

perfect palette tag urban decay naked basics

Dintre toate paletele mele cred ca Naked Basics are cel mai bun ambalaj. Este dintr-un plastic de calitate rezistent, paleta este compacta si nu e mai mare decat ar trebui  dar are o oglinda destul de mare pe care am folosit-o de multe ori atunci cand ma machiam.

2. Best color payoff


Am ales 2 palete, cele doua Naked-uri pe care le am. Fardurile Urban Decay sunt foarte pigmentate, intense, cel putin cele din Naked 1 si Naked Basics.

3. Most versatile

perfect palette tag urban decay naked

Urban Decay Naked mi se pare cea mai versatila dintre toate paletele pe care le am. Are o selectie buna de nuante, absolut toate imi plac si daca ar fi sa raman doar cu ea, as fi multumita.

4. Best for travel

perfect palette tag inglot freedom system palette

Daca ar fi trebuit sa raspund la aceasta intrebare in 2013, as fi spus Urban Decay Naked Basica pentru ca pe ea o luam peste tot cu mine insa intre timp am descoperit Inglot Freedom System. Paletele sunt dintr-un plastic foarte rezistent, sunt compacte si le poti personaliza astfel incat sa ti se potriveasca 100%. Freedom System cuprinde produse variate asa ca iti poti pune farduri de ochi, de obraz, rujuri, luciuri de buze, corectoare, ce vrei tu. Eu am paleta de 1 pudra in care pun un fard mono, unul de sprancene si pudra de conturare.

5. Biggest regret

perfect palette tag sleek oh so special

Nu regret chiar atat de mult ca am luat-o dar ar daca ar fi sa aleg acum, nu cred ca as mai lua Sleek Oh, So Special pentru ca nu ma prea incanta niciuna dintre nuantele roz iar pentru celelalte as gasi repede alternativa in Sleek Au Naturel.

6. Best color names

perfect palette tag urban decay naked basics

Am sa mentionez din nou Naked Basics pentru denumirile sexy ale nuantelor.

7. Least used

perfect palette tag flormar quartet eye shadow

Am un quad Flormar pe care nu am apucat sa-l folosesc pana acum. De fiecare data ma gandesc ca ar trebui sa-l incerc, mai ales ca in ultima perioada am o mare slabiciune pentru marourile calde iar acest quad are astfel de nuante, si apoi intind mana dupa altceva, imi spun ca data viitoare il voi folosi si ciclul se reia iar quad-ul ramane neatins.

8. Most used. Most loved. Desert island

perfect palette tag urban decay naked

Naked, Naked, Naked! Mai mult ca sigur ca la aceasta intrebare ati fi putut ghici singure raspunsul: Urban Decay Naked. Chiar este cea mai folosita paleta a mea si cea mai iubita iar mai sus v-am spus deja ca daca ar fi sa aleg o singura paleta, Naked ar fi aceea.

***

Sper ca v-a facut placere sa cititi tag-ul chiar daca raspunsurile au fost destul de previzibile, zic eu, si as vrea sa le nominalizez pe Delia, Stefana si Adina sa-l faca si ele.

Voi cate palete aveti in colectie? Va place diversitatea sau sunteti ca mine si aveti cateva pe care le folositi mereu?

Shop the post: 


Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

8 comments:

  1. Eu n-am nicio paleta depcamdata ;( dar ma atrag cele ce la Urban Decay si vreo 2-3 de la Sleek :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu-i nimic, e timp sa strangi. :) Cele doua Urban Decay merita investitia dar si Sleek sunt bune, eu cu ele am inceput colectia.

      Delete
  2. Naked all the way si la mine :D

    ReplyDelete
  3. Nici eu nu am foarte multe si da, mereu folosesc cam aceleasi culori!

    ReplyDelete
  4. Detin doar o paleta de la MUA dar as vrea ceva asemanator si de o calitate mai buna. Ma gandeam la Sleek Oh So Special pentru ca mie chiar imi plcac nunatele de roz. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paletele Sleek mi se par mult mai bune in comparatie cu cele MUA din punct de evedere al calitatii fardurilor, in special cele mate. Asa ca daca iti plac culorile din Oh So Special, go for it! :) Pup :*

      Delete
  5. si eu trebuie sa il fac, dar inca nu m-am hotarat asupra paletelor.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram