Machiaj pentru Valentine's Day (collab w/ The Pretty Blossoms)

machiaj Valentine's Day cover

RO: Anul acesta m-am gandit sa pregatesc ceva frumos pe blog pentru Valentine’s Day si cum de mult voiam sa fac o colaborare cu Stefana, The Pretty Blossoms, am profitat de ocazie si am pus la cale colaborare frumoasa.

Ideea a fost urmatoarea: fiecare pregateste o selectie de produse pe care cealalta nu le are, facem schimb si trebuie sa realizam un machiaj folosind doar produsele primite, facand exceptie la rimel si conturarea sprancenelor (for obvious reasons). Am zis ca va fi o provocare interesanta si o ocazie buna de a iesi din zona de comfort, eram foarte curioasa ce o sa-mi pregateasca Stefana dar sunt si mai curioasa sa vad ce a a facut cu produsele primite de la mine. Haideti sa va arat produsele pe care mi le-a dat si apoi va arat ce am ales pentru machiaj.

machiaj Valentine's Day produse

machiaj Valentine's Day produse

Pentru ten am folosit Lioele Triple the solution BB Cream pentru ca are o acoperire destul de mare dar arata bine pe ten, nu-l incarca si astfel am economisit timp si nu am mai avut de camuflat decat cearcanele. Pentru asta am folosit corectorul cu subton roz din paleta Estee Lauder Intensive Concealer Duo care a fost perfect pentru asta. In obraji am aplicat MAC Blushcreme Ladyblush, un roz “plummy” foarte delicat si natural, cu un finish luminos. Am pudrat tenul folosind pudra pulbere Qi Mineral Loose Powder dar am lasat obrajii nepudrati astfel incat sa ramana finish-ul frumos al blush-ului crema.

La ochi am folosit doar quad-ul MAC. Eram super curioasa sa vad cum sunt fardurile MAC iar Stefana are niste culori superbe in el. Am inceput prin a aplica Cranberry in pliu, apoi am aplicat superbul Sable pe pleoapa mobila si am revenit cu Nocturnelle pentru a defini pliul. Sub ochi am folosit o combinatie de Nocturnelle si Sable iar pentru iluminarea arcadei si a coltului intern al ochiului am folosit Nylon. La final am aplicat o linie fina de tus Wjcon Tattoo Liner la baza genelor, un tus extrem de rezistent si de un negru intens, am aplicat rimelul L’Oreal False Lash Wings si in sprancene am folosit Xtreme Lashes Long Lasting Brow Pen.

Chiar daca machiajul ochilor este destul de intens, pentru buze am ales tot ceva intens, Astor Style Matte Lip Lacquer in nunata 230 Live your own Style, pentru ca se usuca pe buze si nu se mai misca de-acolo prea usor asa ca m-am gandit ca e o alegere practica. Am stat si m-am gandit si pentru o seara romantica as alege acelasi lucru: un ruj de buze mat rezistent la transfer.

Si gata! Iata rezultatul final.

machiaj Valentine's Day

machiaj Valentine's Day

machiaj Valentine's Day

Asta ar fi propunerea mea de machiaj pentru Valentines Day, una destul de indrazneata dar efectul final mi-a placut foarte mult. 

Sunt curioasa sa vad ce a pregatit Stefana si ce a ales iar daca vreti sa vedeti si voi ce produse i-am dat impreuna cu machiajul facut, gasitit postarea ei aici.

Cum vi se pare propunerea mea? Voi ce machiaj ati alege pentru Valentine's Day?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

12 comments:

  1. imi place, e superb machiajul! iar rujul... <3

    ReplyDelete
  2. Uuu, ti-a iesit foarte dragut machiajul, rujul e superb! <3
    Foarte draguta ideea colaborarii voastre! :)

    ReplyDelete
  3. Machiajul tau a iesit foarte, foarte frumos. Cel mai bine iti sta cu smokey eyes de acest gen, parerea mea :) Fardul acela Sable arata demential!!!

    ReplyDelete
  4. Aha! Deci asta era! Foarte misto ideea voastra, Stefana ti-a oferit niste jucarii faine, iar tu le-ai folosit splendid! Felicitari!

    ReplyDelete
  5. Imi placeee! E simplu de facut, dar tootusi de efect.
    Kisses,

    http://culore.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  6. Ce tare iti vine rujul, eu zic sa il iei si pe asta :)) si eu pe al tau!

    ReplyDelete
  7. Foarte draguta colaborarea, chiar imi place. Am admirat si machiajul Stefanei si imi place si al tau dar nuanta rujului m-a dat pe spate. E fabulos!!

    ReplyDelete
  8. Imi place la nebunie machiajul realizat de tine, iar rujul folosit arata atat de bine!
    Te pup!

    ReplyDelete
  9. Ce bine iti sta, paleta asta de culori e perfecta pentru tine.

    ReplyDelete
  10. woww, ti-a pus asa de frumos in evidenta privirea! :***

    ReplyDelete
  11. NICE POST DEAR
    i am following your blog with gfc, please follow back. http://melodyjacob1.blogspot.com/
    thank you

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram