Pamper favourites


RO: In perioada sarbatorilor am tot profitat de momentele de liniste pentru a ma relaxa si pentru a ma rasfata si am dezvoltat un adevarat ritual iar ieri seara, tot intr-un astfel de moment, m-am gandit ca ar trebui sa va povestesc mai multe despre cateva dintre produsele mele preferate pentru aceste sesiuni de rasfat, daca tot abunda inspiratia atunci cand sunt in baie/dus.

The Body Shop Glazed Apple Bath Jelly

The Body Shop Glazed Apple Bath Jelly

The Body Shop Glazed Apple Bath Jelly

In primul rand imi place sa-mi aprind niste lumanari si sa fac o baie lunga cu spuma la lumina lor si folosesc acest produs. V-am mai spus ca gama editie limitata Glazed Apple este preferata mea dintre cele 3 din aceasta iarna, pur si simplu imi vine sa mananc produsele. Parfumul este dulce-acrisor si nu este nevoie decat de putin jeleu pentru o cada plina de spuma. Iar in perioada asta The Body Shop are reduceri foarte bune inclusiv pentru acest produs care acum costa  35 lei, asa ca puteti profita de ocazie pentru a incerca acest jeleu delicios pentru baie.

Elemis Pro-Collagen Hydra-Gel Eye Masks

Elemis Pro-Collagen Hydra-Gel Eye Masks

Elemis Pro-Collagen Hydra-Gel Eye Masks

Cat timp stau in cada, profit de timp pentru a-mi aplica o masca si pentru ca vreau un rasfat maxim, incep cu mastile de ochi Elemis. Mi se par ideale atunci cand ai vreun eveniment pentru ca imbunatatesc instant aspectul pielii de sub ochi si din acest motiv eu le-am tot folosit de sarbatori. Mastile vin ambalate separat, fiecare pliculet continand o pereche iar o cutie contine 6 pliculete cu cate 2 plasturi transparenti pe care ii aplicati sub ochi. Cand am incercat pentru prima oara plasturii nu nu m-am asteptat la cine stie ce efecte dar am fost mai mult decat incantata atunci cand i-am dat jos si am observat ca pielea era hidratata si arata mult mai bine. Din pacate, o cutie costa mult (in jur de 80 lire sterline) si sunt clar un rasfat dar daca vi-l permiteti, incercati aceste masti.

In Romania produsele Elemis se gasesc la Ida Spa.


Andalou Naturals Pumpkin Honey Glycolic Mask

Andalou Naturals Pumpkin Honey Glycolic Mask

Andalou Naturals Pumpkin Honey Glycolic Mask

Aceasta masca nu lipseste niciodata din rutina de rasfat si acum imi pare rau ca nu am incercat-o mai devreme. Aplic un strat subtire si uniform si stau cu masca pe fata 10-15 minute dupa care o indepartez folosind o laveta de microfibra. In urma raman cu un ten hidratat si fin. Masca asta a fost salvatoare pentru mine dupa ce m-am luptat cu o raceala; am aplicat-o iar atunci cand am dat-o jos, zonele uscate si iritate din cauza servetelelor nu mai erau. Initial cand aplic masca simt usoare piscaturi dar nimic deranjant iar senzatia dispare imediat.

Gasiti masca aici la pretul de 12 $.

Ingrediente: Cucurbita pepo (pumpkin) puree*, aloe barbadensis juice*, helianthus annuus (sunflower) oil*, vegetable glycerin, manuka honey, ananas sativus (pineapple) juice*, pectin, glycolic acid, sodium hyaluronate, cyamopsis tetragonolobus (guar) gum*, fruit stem cells (malus domestica, solar vitis) and BioActive 8 berry complex*, lecithin, saccharum officinarum (sugar cane) extract*, calophyllum tacamahaca (tamanu) and limnanthes alba (meadowfoam) oils, magnesium ascorbyl phosphate (vitamin C), tocopherol (vitamin E), aspalathus linearis (rooibos) extract*†, phenethyl alcohol, ethylhexylglycerin, cinnamomum cassia (cinnamon), myristica fragrans (nutmeg) and eugenia caryophyllus (clove) powders*

The Body Shop Wild Argan Oil Body Butter

The Body Shop Wild Argan Oil Body Butter

The Body Shop Wild Argan Oil Body Butter

Dupa ce ies din baie nu sar peste hidratare si produsul meu preferat pentru hidratare dar si rasfat olfactiv este untul de corp The Body Shop din gama Wild Argan Oil. Cu un un parfum floral, usor dulce si o consistenta mai densa fata de alte unturi de corp The Body Shop dar care se topeste in imediat in contact cu mainile, este destul de emolient pentru a face fata cu pielea uscata dar se absoarbe destul de repede. Pielea ramane hidratata timp indelungat si este foarte spornic nefiind nevoie sa aplicati o cantitate mare pentru a beneficia de efectele lui.

The Body Shop Wild Argan Oil Body Butter ingredients

Alessandro Hands!Up Fruit Bar Sugar Lemon Peeling

Alessandro Hands!Up Fruit Bar Sugar Lemon Peeling

Daca nu sunt prea lenesa sau nu ma iau cu alte treburi intre timp, ca o penultima etapa apelez la acest scrub pentru maini de la Alessandro pentru ca imi place cum miroase: a limonada cu mult zahar. Pun cate un bob mic de produs pe fiecare mana si apoi le masez pana se dizolva zaharul si apoi clatesc putin mainile.

Yves Rocher Blackberries Hand Cream

Yves Rocher Blackberries Hand Cream

Ultimult produs pe care il folosesc de obicei este o crema de maini iar in ultima vreme am ales-o pe aceasta de la Yves Rocher. Are o textura usoara, se absoarbe repede fara sa lase o pelicula grasa la suprafata iar parfumul ei de mure este delicios. Imi place foarte mult crema si de obicei sta in geanta, inlocuind obisnuita mea crema de maini din geanta OPI Avojuice, dar nu rezist si o scot ca s-o folosesc si cand sunt acasa. Dupa ce aplic crema imi pun repede manusile EcoTools pentru a ma bucura pe deplin de efectele hidratante ale cremei.

Gama Blackberries face parte din colectiile de iarna dar inca mai puteti gasi crema aici.

***

Care sunt produsele pe care le folositi voi pentru sesiunile de rasfat?

Shop the post: 


Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

8 comments:

  1. momentan ma rasfat cu gelul de dus de la YR, cu pere si caramel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmmm, yummy! Ce bine suna pere si caramel.

      Delete
  2. Cateva dintre favoritele tale sunt si ale mele. :)
    Pup!

    ReplyDelete
  3. am trecut pe wishlist masca cu dovleac, am vazut-o si la a beauty tale. astept reduceri mai substantiale ca sa o dau comanda. :**

    ReplyDelete
  4. Suna tare bine jeleul pentru baie, dar cum n-am TBS la indemana, imi pun pofta in cui...
    Eu sunt putin in dubiu cu masca Andalou dupa ce i-am citit review-ul negativ de pe Beautypedia. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca poti comanda online de pe thebodyshop.ro. Deci exista solutie si pentru cele care nu au magazin TBS in oras.

      Tu nu stiai de review-ul de pe Beautypedia sau de ingrediente? Eu am zis sa ma risc pentru ca o vazusem la tine si ca-ti placea. :) Pup :*

      Delete
    2. Sincer nu mi-am batut capul cu niciuna dintre chestii, pentru ca Andreea recomanda masca si mi-a fost de ajuns. M-am gandit si eu ca borcanelul nu e cea mai inteligenta metoda de a ambala produsele, dar deh... pana la urma, imi place ce face, nu cred ca e mare bai ca o folosesc - mai ales ca o folosesc destul de rar.
      Hmmm... lasa-ma ca pe mine, sa nu mai dau comenzi online si la TBS. Eu ma abtin ca, vezi Doamne, e mai bine sa ajung in magazin sa le adulmec si sa le aleg personal...

      Delete
    3. Pana la urma am zis si eu ca nu-mi mai bat capul si iau masca si am zis ca oricum nu tin masca pe ten mai mult de 10 minute, n-o sa fie un capat de tara. :)

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram