One concealer to rule them all

jo mousselli skin renewing concealer review cover

RO: Astazi m-am hotarat sa va povestesc despre unul dintre cele mai indragite produse de machiaj din ultima vreme si unul care nu a lipsit din machiajele purtate de mine de cand l-am primit si pana acum: Jo Mousselli Skin Renewing Concealer.

Corectorul este un produs destul de recent, lansat la noi abia in Noiembrie si intai vreau sa va arat ce promite ca apoi sa va spun impresia mea despre produs:
Strălucire tinerească: Contracarează aspectul de umbre întunecate, liniile, ridurile, porii dilataţi, şi tonul pielii inegal din jurul ochiilor și de pe toată fața.
 Acoperire medie cu pigmenÈ›i reflectorizanÅ£i. Rezistent la apă ÅŸi la purtare îndelungată. Ideal pentru întreaga zonă a ochilor ÅŸi a feÅ£ei. Pentru toate tipurile de piele, inclusiv sensibilă È™i matură. Special conceput pentru a fi compatibil cu Extensiile de Gene Xtreme Lashes®. Testat dermatologic.  

jo mousselli skin renewing concealer

In primul rand ambalajul este sub forma de tub iar produsul iese printr-un aplicator oblic cu burete. Pe de-o parte, asta usureaza aplicarea corectorului sub ochi, pe de alta parte, nu este chiar cel mai igienic dar pe mine nu m-a deranjat prea mult.

Consistenta este cremoasa dar nu foarte densa si nici prea lichida. Imi place foarte mult asta pentru ca se aplica usor, se intinde usor si nu incarca absolut deloc, chiar si aplicat in 2 straturi. Face o treaba foarte buna in camuflarea cearcanelor dar si a semnelor, cosurilor de pe ten. In general eu foloseam produse diferite pentru ochi si fata dar de cand l-am primit nu am mai folosit nimic altceva si toate celelalte corectoare stau in spatele sertarului nebagate in seama, de acolo si titlul.

jo mousselli skin renewing concealer

Ca sa aplic Skin Renewing Concealer rasucesc tubul pana iese produs prin buretel si cu buretelul aplic intai in zona ochilor si apoi ce a mai ramas aplic pe ten, iar daca e cazul mai rasucesc tubul si la final tapotez usor cu degetul. Ce imi mai place mult este ca nu se usuca repede si pot sa aplic linistita produsul peste tot unde vreau ca apoi sa revin cu degetul peste, nu cum am patit cu alte produse, sa fie nevoie sa “blenduiesc” imediat pentru ca altfel se usca produsul si nu mai aveam ce sa fac.

De-a lungul zilei rezista foarte bine, nu mi-a disparut de pe ten si nu mi s-a strans niciodata in liniile de sub ochi dar mereu l-am fixat cu pudra (si de multe ori am aplicat inclusiv primer sub ochi inaintea corectorului).

Din pacate, in acest moment sunt doar 2 nuante disponibile: Fair si Neutral. Fair este foarte deschis si mi se pare mai adecvat pentru iluminare, nu si pentru camuflare. Eu am nuanta Neutral si chiar daca pare o nuanta destul de inchisa, se adapteaza foarte bine nuantei tenului meu, de aceea l-am folosit si pe restul fetei. Asa ca daca aveti ten deschis, sa nu va fie frica sa luati Neutral dar nu stiu cum o fi pentru tenurile medii.

jo mousselli skin renewing concealer shades

jo mousselli skin renewing concealer swatch

before after jo mousselli skin renewing concealer review

Pretul unui corector este 101 lei si il puteti comanda online de aici.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

6 comments:

  1. Pare foarte misto si, daca te-a multumit pe tine... :D

    ReplyDelete
  2. interesanta metoda de aplicare, plus ca pe ten se vede foarte bine!

    ReplyDelete
  3. Arata super aplicat, chiar cautam un concealer bun. Cel de la Nyx nu imi mai place, parca imi usuca si mai tare zona de sub ochi. Cu siguranta il voi lua in calcul. Numai recomandari super ai pentru noi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, cunosc problema, asta ma enerva si pe mine la cel Collection dar cu asta nu ai astfel de probleme. Pup :*

      Delete
  4. sunt mare fan corectoare si iluminatoare!

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram