Paula's Choice Earth Sourced Cleanser & Toner

Paula's Choice Earth Sourced Clanser & Toner

RO: Imi aduc aminte ca atunci cand Paula’s Choice a anuntat gama Earth Sourced mi-a palcut mult ideea lor de a scoate o gama naturala, era ca un fel de raspuns la trendul produselor bio/naturale dar in stilul caracteristic Paula’s Choice: produse bine formulate, pline de ingrediente benefice. 

Initial am incercat crema Earth Sourced, acum 2 ani, si mi-a placut foarte mult, este o crema excelenta pentru tenurile normale spre uscate, sensibile, cu rozacee. Dar astazi vreau sa va povestesc despre celelalte doua produse din gama pe care le-am folosit anul asta: Earth Sourced Perfectly Natural Cleansing Gel si Earth Sourced Natural Refreshing Toner.

Paula's Choice Earth Sourced Clanser & Toner

Earth Sourced Perfectly Natural Cleansing Gel

Este un cleanser solubil in apa sub forma de gel si este produsul pe care l-am folosit din Mai si pana acum. 

Formula contine agenti de curatare blanzi si nu am simtit ca-mi usuca tenul sau acea senzatie ca ma strange fata dupa ce-l foloseam. Este spornic si o cantitate foarte mica era imi era de ajuns , cam cat un bob de mazare. Totusi, ambalajul nu te ajuta in aceasta privinta pentru ca orificiul de dozare a produsului este destul de mare pentru consistenta destul de lichida a produsului si cum trebuie sa-l rastorni pentru a turna produs in pala este foarte usor sa curga prea mult produs.

In rest, nu am altceva ce sa-i reprosez, curata bine tenul, curata inclusiv machiajul, pentru ca au fost ocazii in care eram machiata iar gelul a fost singurul produs folosit pentru demachiere. Face destula spuma, nu exagerat de multa dar atat cat sa nu simti nevoia de a folosi mai mult produs si nu am avut nicio problema cu el cat l-am folosit. 

Daca va place sa folositi produse naturale chiar si pentru spalarea fetei, este o alternativa buna. Altfel, mie mi se pare destul de scump pentru un produs pe care-l tii pe ten doar un minut si apoi il indepartezi. Dar ma bucur ca l-am incercat avand in vedere ca eram multumita de celalte doua produse ale gamei.

Paula's Choice Earth Sourced Clanser

Earth Sourced Purely Natural Refreshing Toner

Este a treia lotiune tonica Paula’s Choice incercata de mine si mi-am dorit-o pentru ca am fost atat de incantata de crema din aceeasi gama. 

Ca sa incep cu aspectele care nu mi-au placut pentru ca apoi sa va spun ce mi-a placut, vorbesc din nou de ambalaj, mi se pare prost conceput comparativ cu cele ale lotiunilor tonice clasice, chiar si cea Resist asa ca eu l-am mutat instant intr-unul care avea atomizor. Iar un tub are doar 148 ml dar costa cat lotiunile tonice clasice (Skin Balancing/Recovery/Hydralight/Moisture Boost). 

Mirosul lotiunii este usor ciudat, parca a plante, dat probabil de extractele pe care le contine iar consistenta este usor laptoasa foarte asemanatoara cu cea a lotiunii tonice Resist. Nu este ca o apa asa cum este cea Skin balancing si din acest motiv nu puteti da cu atomizorul direct pe fata, trebuie pulverizata in palma si apoi aplicata pe ten.Iar in caz ca nu stiti deja, eu applic lotiunile tonice direct cu mana, fara a folosi dischete demachiante. 

In ceea ce priveste efectele lotiunii tonice, pe scurt as putea spune ca este tot ce m-am asteptat de la cea Resist (care m-a dezamagit). Mai pe larg, mi-a placut mult s-o folosesc, dar mi-a placut mai mult s-o folosesc cat a fost frig afara – am folosit lotiunea tonica in perioada februarie- mai. Hidrateaza usor tenul iar daca simtiti ca va tine tenul dupa ce v-ati spalat pe fata, elimina imediat acea senzatie. Este si calmanta iar de fiecare data cand aveam tenul mai iritat, m-a ajutat, mai ales cand am introdus in rutina exfoliantul cu hidrochinona si care ma pisca. 

Ce am observat in perioada lotiunii tonice a fost faptul ca mi-a placut mai mult si am fost mai multumita de rezultate aplicand ziua exfoliantul cu BHA intai si abia apoi lotiunea tonica si din aceasta cauza nici nu am mai simtit nevoia de a o folosi mereu de-atunci. 

Ca o concluzie, daca vreti o lotiune tonica care sa aduca un plus de hidratare si daca va surade ideea unui produs cu 98% ingrediente naturale, va recomand s-o incercati pe aceasta.  Dar in continuare lotiunea Skin Balancing este preferata mea. Mi-a placut lotiunea tonica Earth Sourced, a fost ok dar nu m-a dat pe spate si nici nu m-a facut sa-mi doresc s-o iau din nou.

Paula's Choice Earth Sourced Clanser Toner




Produsul
Perfectly Natural Cleansing Gel
Purely Natural Refreshing Toner


Ingrediente

Water, Decyl Glucoside (coconut-derived cleansing agent), Glycerin (skin-repairing ingredient), Sodium Cocoamphoacetate (coconut-derived cleansing agent), Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside (plant-derived cleansing agents), Glucose (sugar-based water-binding agent), Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate (plant-derived cleansing agents), Glyceryl Oleate (plant-derived emulsifier), Aloe Barbadensis Leaf Juice (water-binding/soothing agent), Xanthan Gum, Carrageenan (plant-derived thickeners), Sodium Phytate (synthetic chelating agent), Citric Acid (fruit-derived pH adjuster), Potassium Sorbate (plant-derived preservative), Ethylhexylglycerin (synthetic skin-conditioning agent), Phenoxyethanol (synthetic preservative).


Water, Glycerin, Sodium Hyaluronate (natural skin-repairing ingredients), Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract (natural soothing agent), Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract (natural antioxidants), Avena Sativa (Oat Bran) Extract (natural soothing agent), Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Sambucus Nigra (Black Elderberry) Fruit Extract, Peucedanum Graveolens (Dill) Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract (natural antioxidants), Hydrogenated Lecithin (natural cell-communicating ingredient), Tocopherol (pure vitamin E/antioxidant), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil (plant-based emollients), Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Seed Oil (natural antioxidants), Arginine, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Aspartic Acid (natural amino acids/water-binding agents), Sodium PCA (natural skin-repairing ingredient), Sodium Lactate (natural skin-conditioning agent), PCA (natural skin-repairing ingredient), Xanthan Gum (natural thickener), Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate (natural preservative), Benzyl Alcohol (solvent), Phenoxyethanol (synthetic preservative).

Cantitate
200 ml
148 ml
Valabilitate
12 luni de la deschidere
12 luni de la deschidere
Adresabilitate
toate tipurile de ten
toate tipurile de ten
Textura si miros
gel, miros subtil
lichid usor laptos, miros subtil
Rezumat
+ produs natural
+ bland cu tenul
 + curata foarte bine tenul
+ bun si pentru indepartarea machiajului (light)
+ nu mi-a uscat tenul
+ spornic
- orificiul de dozare usor cam mare
- destul de scump pentru un produs pe care-l indepartezi de pe ten

+ bland cu tenul
+ hidrateaza usor tenul
+ calmant
+ bun pentru tenurile sensibile sau cu rozacee
+ produs natural
+ spornic
- orificiu de dozare prea mare

Pret
98 lei
98 lei
Unde-l gasesti
Paula's Choice
Paula's Choice
Rating

Ati incercat vreunul dintre produsele din gama Earth Sourced?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

6 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Eu deja am folosit in concediu niste mostre din aceasta gama. Eu m-am impacat bine cu ele, nu am simtit vreun miros deranjant, cel putin pentru mine, dar incerc sa evit gelurile pt ca am observat ca se termina foarte repede. Am hotarat mai intai sa incep cu tonerul si crema din Skin Balancing mai potrivita pentru pielea mea si apoi acestea. Recunosc ca sunt mai la inceput cu produsele PC. Iti multumesc pentru reviewuri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gelul asta de curatare nu se termina repede, ai nevoie de o cantitate foarte mica. :) Sa le folosesti cu placere atunci, nu-i nimic daca esti la inceput, e bine ca le-ai incercat si sper sa-ti placa lotiunea tonica Skin Balancing la fel de mult cat mi-a placut si mie.

      Delete
  3. Chiar mai devreme am facut poze pentru cele doua geluri de curatare PC pe care le-am incercat in ultima perioada, unul dintre ele fiind Earth Sourced. Iti impartasesc parerea despre el, o sa scriu mai multe pe blog.
    Nu-mi aminteam, dar acum am citit ca nici tie nu ti-a placut lotiunea Resist... Eu am inclus-o la dezamagiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abia astept sa citesc mai ales pentru ca sunt curioasa cum e celalalt cleanser. :D Da, am citit ca ai inclus-o la dezamagiri, esti deja a treia persoana care e dezamagita de lotiunea tonica Resist. :( Pup :*

      Delete
  4. lotiunea tonica as incerca-o.
    chiar ziceam de curand ca as vrea o lotiune tonica blanda, naturala, care sa ofere un plus de hidratare.
    un tag te asteapta la mine, nu stiu daca l-ai vazut

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram