Monthly review: August 2014

RO: Va dati seama ca astazi este oficial ultima zi de vara? Ce repede s-a dus! Dar trebuie sa fim optimiste si sa scoatem sacourile, hainele de piele, trench-urile si botinele din dulap, sa ne bucuram de rujurile si ojele in nuante inchise, de culorile frumoase cu care ne incanta natura la inceputul toamnei si sa ne gandim ca nu o sa ne mai plangem de caldura, doar de ploaie. Iar daca este ultima zi a lunii, stiti ca asta inseamna ca e timpul pentru o noua retrospectiva...

InstaAugust


Ce am purtat pe unghii in August: 1. fix inainte de a pleca la munte am ales o manichiura Alessandro Striplac, iar nuanta aleasa a fost un rosu clasic, 27 Secret Red / 2. oja mea preferata de rosu deschis - OPI Red My Fortune Cookie (swatch) / 3. o nuanta superba de magenta, OPI Hey Baby (swatch), asortata cu rujul NYX Louisiana.


Va spuneam ca am mai dat o tura pe la munte la inceputul lunii si am profitat de apusul superb pe care l-am avut intr-o seara pentru prima mea tentativa de HDR iar pe traseul spre Cascada Urlatoarea, cel care porneste din Poiana Tapului (marcat cu bulina albastra) era plin de zmeura. De fapt, era plin de arbusti, fructele nu prea mai erau dar si asa am gasit destul de multa zmeura si era atat de dulce si parfumata. Chiar si cea usor necoapta era mai buna decat cea cumparata din piata. Iar ultima poza sa stiti ca este facuta in Bucuresti. Mi-am modificat usor traseul de alergat si cu ocazia asta am gasit poteca din poza in parc. Pacat ca este foarte scurta.


Cateva dintre cumparaturile facute in ultima luna: pantalonii New Look plus comodele Lennart de care v-am povestit la Non-Beauty Favourites si mi-am facut stocul pentru produsele mele preferate Paula's Choice, ca sa fiu sigura ca nu raman fara.

Preferatele lunii


1. Dove GoFresh Revive

Inca de cand am primit noua gama Dove cu parfum de rodie si lamaita, gelul de dus si spray-ul au intrat imediat in rutina (adica fix dupa ce le-am primit, am intrat la dus si am folosit gelul de dus) si au devenit in scurt timp preferatele mele. Imi place foarte mult aroma usor fresh a gelului de dus, este revigoranta, nu-mi usuca pielea iar spray-ul este mai eficient decat preferatul meu, Garnier Invisible. Inca nu mi-a patat vreo haina dar inca sunt in teste cu el din acest punct de vedere.

2. Pudra bronzanta Sephora Sol de Rio

Haideti sa va spun cat regret acum ca am asteptat atat pana sa incerc acest bronzer. Culoarea este perfecta si nu bate in oranj, este mat, se difuseaza foarte usor iar efectul final este unul foarte placut. Am folosit pudra aproape la fiecare machiaj. Cel mai mult mi-a placut sa aplic pudra bronzanta cu o pensula deasa, moale (nu rigida) cu peri lungi iar cea folosita de mine a fost Marionnaud #31 Powder.

3. LA Girl PRO.conceal in Classic Ivory

Daca tot am toate produsele de machiaj usor accesibile, am redescoperit corectorul LA Girl. In ultima vreme am avut niste cearcane mai pronuntate si care nu se dadeau ascunse complet doar cu Oriflame Illuskin Concealer asa ca am scos la inaintare acest corector. Nuanta Classic Ivory nu este foarte deschisa dar este roz-peach, o nuanta perfecta pentru camuflarea cearcanelor albastre. 

4. Oriflame THE ONE Illuskin foundation

In timp ce ma documentam pentru postarea cu produse de machiaj sub 50 lei am realizat ca nuanta inchisa a fondului de ten Illuskin ar putea fi perfecta acum avand in vedere ca am prins ceva culoare si asa a fost. Aplicat peste pelicula alba lasata de Bioderma ABCDerm Solaire arata perfect iar consistenta usoara il face foarte usor de aplicat. Eu in general nu ma grabesc atunci cand aplic fondul de ten, mai ales ca si crema lasa o suprafata usor lipicioasa dar cred ca am inregistrat un record la aplicarea fondului de ten cu Illuskin. Aplic o pompa pe mana, apoi distribui punctual pe nas, obraji, barbie, frunte si cu Real Techniques Buffing Brush distribui fondul de ten prin miscari rapide. Daca mi-as contura si sprancenele atat de repede as fi cea mai fericita. 

5. Bioderma Photoderm Apres-Soleil SOS

Aka crema hidratanta pentru lenesa de mine. V-am povestit ca am luat-o la munte cu mine si mi-a placut foarte mult ca este sub forma de spray, se aplica foarte usor si este destul de hidratant pentru a fi folosit vara.

Top 5 articole

  1. 10 produse de make-up sub 50 lei
  2. In portfardul meu: August
  3. Cum am scapat de petele pigmentare
  4. Monthly review: Iulie 2014
  5. Holiday packing: escapada la munte (+ rutina de ingrijire a tenului)

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

2 comments:

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram