Holiday packing: escapada la munte (+rutina de ingrijire a tenului)


RO: In trecut v-am mai aratat ce cosmetice am luat cu mine in vacanta dar pana acum nu v-am aratat niciodata ce iau cu mine in bagaj atunci cand plec la munte. Nu ca ar fi foarte diferit bagajul dar ofera o usoara diversitate postarilor de pe blog din aceasta serie.

Revenind, cand plec la munte incerc sa caut un echilibru intre produsele pe care as vrea sa le iau pentru a ma simti ca acasa si cele absolut necesare, deci incerc sa nu iau prea multe cu mine dar tot se strecoara cate ceva. Asa ca va invit sa vedeti la ce renunt si ce iau cu mine...

Rutina tenului primeaza

Pot renunta la multe lucruri dar nu mai pot renunta la rutina mea de ingrijire a tenului, asa ca, fie ca am un bagaj mic sau mare, mereu voi lua tot ce-mi trebuie pentru o rutina cat mai completa. Iata si ce am luat cu mine:

Rutina tenului dimineata, var. 1

Rutina tenului dimineata, var. 2

Rutina tenului seara, var. 1

Rutina tenul;ui seara, var. 2

Spuma Balea Med Ultra Sensitive e in varianta trial/travel pe care am luat-o fix pentru calatorii, ma spal dimineata si seara cu ea. Apoi aplic exfoliantul, dimineata BHA (review) si seara AHA iar o data la doua seri aplic pe tot tenul Resist Retinol Serum (review). Dimineata aplic in jurul ochilor serul Resist Ultra Light in varianta trial -varianta trial e perfecta pentru calatorii asa ca daca vreti un ser light pentru ten, incercati-l - si il mai aplic si in serile in care nu folosesc serul cu retinol, tot la ochi. Pentru hidratarea tenului folosesc Bioderma Tolarance Plus+ (preview) atat dimineata cat si seara iar seara mai aplic si nelipsita masca Skin Recovery (review). Pentru protectie solara am ales doua produse Bioderma cu filtre minerale: ABCDerm Solaire SPF50 (first impressions) si Photoderm Mineral SPF50 (preview). ABCDerm a fost pentru zilele in care eram plecata de dimineata pana aseara si in care nu am chef sa stau si sa pudrez tenul iar Photoderm Mineral e pentru restul zilelor, pentru ca am vrut neaparat sa-l mai incerc.

Acum, privind in urma, mi-a mers de minune rutina si spre deosebire de alte dati, nu m-am trezit cu tenul mai uscat sau descuamat si cred ca meritul merge catre masca Skin Recovery.

In prezent am cam aceeasi rutina de ingrijire doar ca folosesc gelul de curatare normal, demachiantele mele preferate - Bioderma Senisibio H2O si uleiul demachiant L'Oreal - si nu aplic in fiecare seara masca Skin Recovery ci o pastrez mai degraba pentru momentele in care simt ca am nevoie de ceva mai hidratant.

Porfardul minimal


In ceea ce priveste portfardul meu, m-am rezumat la cateva produse cheie pentru mine: crema colorata si produsele de conturare a sprancenelor. Dintre cele 3 produse pentru ten din portfardul de August, am ales CC Cream-ul Dr Brandt pentru ca e cel mai prietenos cu tenul si pentru ca nu caut decat o usoara uniformizare si culoare care sa compenseze pentru pelicula alba lasata de SPF-ul mineral. Pentru sprancene folosesc in prezent Anastasia Dipbrow (review) si pudra Inglot (review), de aceea vedeti si paleta, bonus, cele 2 farduri din ea. Am mai luat si un primer de ochi, pudra Oriflame The ONE Illuskin (first impressions), compacta si utila datorita oglinzii din dotare iar pentru buze 2 Babylips, unul colorat si unul incolor. Ah, si creionul nude Catrice.

Corp si par: simplu si multi-functional

V-am zis ca orice ar fi, nu renunt la rutina de ingrijire a tenului dar in rest, sunt dispusa sa fac anumite compromisuri iar daca un produs poate fi folosit in mai multe feluri, cu atat mai bine.


Pentru corp am ales 2 produse de hidratare, acelasi Photoderm Mineral pe care l-ati vazut si mai sus si antiperspirantul meu preferat, Garnier Inivisible Fresh. Batonul de unt de cacao Cococare e pentru zonele mai uscate si este foarte usor de aplicat (desi nu am avut nevoie de el de data asta) iar spray-ul Bioderma Photoderm Apres-Soleil SOS a tinut locul unei creme hidratante. E racoritor, hidratant, putin cam lipicios dar super usor de folosit si rapid de aplicat.


Iar pentru par, am luat un sampon Garnier Ultra Doux Aloe Vera&Vegetable Milk (review) pe care l-am folosit si pe post de gel de dus. Peste balsam am sarit dar nu si peste uleiul de par si dintre mostrele mele, am ales-o pe cea Biosilk Silk Therapy si pentru ca stiam ca nu voi avea niciun chef sa stau sa-mi aranjez parul, mi-am luat spuma preferata de la Wella (review), pentru a-l lasa ondulat.

Am mai inclus in poza si apa de gura Listerine Total Care pe care am ales-o pentru ca e in varianta travel si ata dentara. Periuta si pasta ma asteptau la munte, asa ca nu le-am inclus pentru ca nu au fost in bagaj.

***

Acestea au fost toate cosmeticele care m-au insotit la munte, daca vreti sa cititi mai multe despre vreunul in parte, am lasat link-uri pentru cele despre care am vorbit deja iar daca v-a atras atentia unul dintre cele despre care nu am mai scris, lasati-mi un comentariu in care sa-mi spuneti care a fost produsul.

Voi cum triati cosmeticele pe care le luati cu voi atunci cand plecati in vacanta?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

4 comments:

  1. eu mereu imi car zeci de produse si folosesc.. un sfert din ele. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Uite d-asta sunt eu foarte mandra, ca folosesc cam tot ce iau. :P Pup :*

      Delete
  2. Ai noroc ca multe dintre produsele pe care le folosesti sunt deja in recipiente micute. Eu innebunesc, de fiecare data trebuie sa torn din una in alta sau sa rezerv juma din bagaj pentru cosmeticale.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stai linistita, si eu faceam d-astea, asa s-a nimerit acum. Bine, si pastrez cu sfintenie produsele mini exact pentru situatii de genul asta. Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram