The ONE for you and your mom


RO: Primul gand pe care l-am avut atunci cand am primit produsele Oriflame The ONE a fost: "aoleu, eu nu am cum sa vorbesc despre rimel pentru ca am extensiile de gene, ce ma fac?". Bine, de fapt asta a fost al doilea gand, primul a fost ca in sfarsit le-am primit.

Toata ideea a pornit de la a incerca si poza rimelul Volume Blast Mascara si am rugat-o pe mama prieteneului meu sa fie "cobaiul". La scurt timp insa, ideea a evoluat si nu am incercat numai rimelul ci i-am facut un machiaj complet. Va povesteam eu in articolul precedent ca dupa ce am machiat-o pe ea si am vazut cum se aseaza pe tenul ei produsele m-am hotarat sa le incerc.

Asa ca, iata ca aveti ocazia sa vedeti cum se aseaza produsele pe un ten fara mari probleme dar si pe unul cu riduri, mai mult sau mai putin pronuntate si daca cei de la Oriflame tot au avut o campanie pentru mame si fiice, am preluat ideea pentru titlul articolului.


Pentru ea am folosit 6 produse The ONE:
  • fondul de ten Illuskin
  • corectorul Illuskin
  • pudra Illuskin
  • fard crema Colour Impact in nuanta Beige Pearl
  • fard crema Colour Impact in nuanta Golden Brown
  • Volume Blast Mascara

Am aplicat un strat fin de fond de ten pentru ca ea nu are nevoie de acoperire si m-am concentrat mai mult pe zona cearcanelor unde am aplicat mai multe straturi de corector Illuskin . Am avut grija sa intind bine corectorul pentru a nu intra in riduri si apoi, folosind o pensula de blending, l-am fixat cu pudra. Pentru ca tenul este unul normal am ales sa aplic doar un strat fin de pudra in zona T. Ca fard de obraz am folosit NYX Cream Blush Golden pe care nu-l observati in poza, era subtil aplicat doar cat sa dea usor culoare pometilor.

La ochi am folosit fardul crema Beige Pearl in coltul intern si pe arcada iar Golden Brown pentru a crea o baza cremoasa pentru fardurile pudra. Din cauza particulelor de sclipici pe care le contin toate fardurile crema Colour Impact pe care le am, am ales sa le folosesc strict ca baza si sa le acopar bine cu farduri mate pentru ca nu ar fi aratat bine altfel. Si am folosit iubita mea paleta Urban Decay Naked Basics cu care am si conturat usor sprancenele (folosind Naked 2). Tus, creion negru pe conjunctiva, rimelul si gata cu ochii.

Buzelee am ales sa le conturez cu creionul Inglot Soft Precision Lipliner #63 peste care am aplicat NYX Mega Shine Lip Gloss in nuanta Smokey Look.

Si rezultatul:


Nu am fost tocmai multumita de machiajul ochilor, nefiind obisnuita sa lucrez pe fizionomii diferite, forma ochilor m-a depasit cu totul asa ca daca aveti sfaturi, le astept cu drag. Din fericire, ea a fost foarte multumita de machiaj. Pfiu! :)

Si va pot spune ca de-a lungul zilei produsele s-au comportat foarte bine, nici fondul de ten si nici corectul nu s-au strans inestetic in riduri iar fardul crema a fost o baza excelenta pentru fardurile pudra.

Si daca tot a pornit totul de la rimel, iata si cum arata


Nu mi s-a parut ca ofera nici foarte mult volum si nici alungire dar aspectul final e placut, potrivit pentru un machiaj de zi.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

8 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. O doamnă foarte frumoasă, expresivă! :-)
    Îmi place cum ai ales să-i pui în valoare trăsăturile :-)

    ReplyDelete
  3. Foarte frumoasa mama soacra :D Iar machiajul e foarte dragut :X

    ReplyDelete
  4. Ce idee misto ai avut! ;). Foarte frumoasa este mama prietenului tau!

    ReplyDelete
  5. mie imi place cum a reusit machiajul, foarte frumoasa si expresiva doamna, bravo ei ca a dorit sa pozeze pt postarea asta :)

    ReplyDelete
  6. Este o femeie foarte frumoasa,iar nuanta ochilor este superba!Machiajul mi se pare reusit.

    ReplyDelete
  7. wow, wow, wow! Ce macro pe ochi, you are soo good!

    ReplyDelete
  8. Frumoasa doamna, reusit machiaj. Eu cred ca i-ai pus in valoare ochii exact cum trebuie.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram