Daca ai fi F2F cu Paula Begoun, tu ce ai intreba-o?

RO: Azi m-am trezit devreme, inainte ca ceasul sa sune, asa se intampla mereu atunci cand sunt entuziasmata, chiar daca poate nu o arat dar o simt, asa patesc de fiecare data cand plec in vacanta, de exemplu. Verific repede data, e Joi. Maine, mai e o zi...


Mai e o zi pana cand voi avea ocazia s-o cunosc pe Paula Begoun. O stiti, nu? Trebuie s-o stiti daca sunteti cititoare ale blogului pentru ca am scris nenumarate articole despre produsele ei, Paula's Choice, produse pe care folosesc de 2 ani jumatate. Asta e una dintre marile bucurii si satisfactii pe care le am de cand m-am hotarat sa scriu aici, pe blog, ocaziile acestea, de a cunoaste persoane pe care le admir, persoane de la care cu siguranta am ce invata, persoane de ale caror nume ma lovesc zi de zi, persoane cu care nici nu-mi imaginam ca voi ajunge sa schimb macar cateva vorbe.

Asa cum poate ati aflat, Paula Begoun si Bryan Barron, Beautypedia Manager, vin in Romania si voi fi prezenta la evenimentul "The Best Skin of Your Life Starts Today" asa ca, dragile mele, daca aveti vreo intrebare pentru Paula sau Bryan, lasati-o intr-un comentariu la acest articol iar eu voi incerca maine sa aflu raspunsul.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

13 comments:

  1. vai, cat de fain! bravo, sa ne povestesti tot, tot, tot! ca intrebare as avea eu legata de BHA - sunt alergica la aspirina, am folosit multa vreme BHA 1%, apoi 2%, la un moment dat incepuse sa ma irite, chiar daca il aplicam foarte rar, iar acum incerc sa il introduc iarasi in rutina, dar o data pe sapt. si simt ca ma ajuta. intrebarea e cum se explica situatia mea, ma afecteaza sau nu in mod negativ BHA dupa o perioada sau e doar o impresie? nu stiu cat de bine am explicat problema, dar oricum have fun maine! te pup

    ReplyDelete
  2. Intrebarea mea ar fi daca, in cazul unor persoane cu ten mixt, predispus la acnee, fara alte probleme de sanatate/tulburari hormonale etc., este vreo legatura intre siliconul din produse si aparitia acneei?
    Am testat produsele din gama Resist prin intermediul setului de mostre si am observat aparitia de mici puncte acneice in perioada cat le-am folosit, in special in zilele cand am folosit tonerul, produsul cu AHA5% si serumul. De asemenea, am mai testat serumul in tub verde si alte 2 produse din celelalte game si la fel mi s-a intamplat. :(
    Si daca pe viitor va include si produse reformulate, fara silicon?

    Am avut un un fdt LRP tot cu silicon - Toleriane Teint, cu care am avut aceeasi problema. :( Regret nespus, caci imi place din alte puncte de vedere. (Ca si produsele PC, insa doar BHA 2% lichid am putut folosi).

    Acestea ar fi curiozitatile mele! Multumesc!
    Abia astept sa citesc despre impresiile tale de la intalnirea cu Paula!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poti reactiona la siliconul din produse fara sa ai vreo problema dermatologica anume, pur si simplu tenul tau nu tolereaza bine siliconii, Adiana e in aceeasi situatie si a descoperit ca Dimethicone ar fi problema in cazul ei, poti vedea si tu daca se aplica si in cazul tau sau daca reactionezi si la ceilalti siliconi.

      Singura solutie este sa eviti produsele ce contin ingredientele problema, vorbind cu Bryan despre asta a zis ca vor sa reformuleze gama Hydralight, mai multe detalii nu stiu, insa nimic despre planuri pentru produse fara silicon, . Iti pot recomanda crema Earth Sourced care nu are silicon.

      Sper ca te-a ajutat raspunsul meu. Pup

      Delete
    2. Multumesc tare mult pentru raspuns si pentru ca ai pus in discutie si problema mea. Intr-adevar, nu-mi ramane decat sa evit pe cat posibil produsele cu silicon, pe care cel mai probabil nu-l tolerez. Inca nu mi-am dat seama care dintre siliconi ar fi problema, insa cert este ca o problema apare cand intru in contact cu ei. De ceva vreme incerc pana si produse de ingrijire a parului, cum-s sampoanele, fara silicon. Momentan vad ca ma inteleg foarte bine cu samponul Volume Lift de la Syoss,acesta: http://www.syoss.ro/syoss/ro/ro/home/ingrijirea_parului/produse_ingrijirea_parului/volume_lift.html
      Chiar confera ceva volum, insa balsam nu folosesc si nici masti, avand firul de par subtire.

      Multumesc si pentru recomandarea cremei din gama Earth Sourced. Nu am testat niciun produs din aceasta gama dupa experienta cu setul de mostre Resist, insa pe viitor cu siguranta o sa o testez. Chiar ma bucur ca se gandesc sa reformuleze gama Hydralight. Poate in acest fel va fi compatibila si cu tenul meu si-o sa ma pot bucura si eu de produsele PC mai mult timp.

      Pupici. Multumesc inca o data pentru info.

      Delete
    3. Nu ai pentru ce, ma bucur ca am putut sa te ajut.

      Cat despre problema cu oxibenzona, daca tu nu ai nicio reactie adversa si iti place, nu are rost s-o schimbi sau s-o eviti pe viitor. Exact cum ai zis si tu, tenurile difera atat de mult incat trebuie sa vezi ce functioneaza pentru tine si sa incerci pe cat posibil sa ramai la formula/produsele/rutina aia, Asta e concluzia la care am ajuns eu.

      Pup :*

      Delete
  3. Ce fain, abia astept sa ne povestesti despre eveniment :)
    Eu as avea o intrebare legata de petele din nastere. Fetita unei bune prietene s-a nascut cu o pata destul de mare, mai inchisa la culoare deasupra buzei. Acum are 7 ani, are tenul inchis la culoare, genul care se bronzeaza repede. Iarna, pata nu este foarte vizibila, insa de cum apar primele raze mai puternice de soare, incepe sa se se vada mai tare. Oare exista vreun ingredient care sa aiba efect asupra petelor de tipul asta (acizi, hidroquinona, whatever), de la ce varsta se pot aplica cremele tratament (daca exista asa ceva) sau daca nu, exista vreo alta procedura cosmetica sau dermatologica (laser, altceva) care ar avea efect in astfel de cazuri? Sfatul meu a fost sa foloseasca spf zilnic, altceva nu m-am priceput sa ii spun. Merci si distractie faina maine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pentru ca pigmentii semnelor din nastere sunt atat de variati si din cauza naturii lor nu se comporta ca petele pigmentare nu exista niciun produs cosmetic care sa imbunatateasca aspectul lor insa exista tratamente laser foarte eficiente. Asa ca cel mai bine ar fi ca prietena ta s-o duca pe fiica ei la un dermatolog care sa-i recomande un asemenea tratament, sa-i spuna si varsta de la care il poate face iar pana atunci, din pacate, singura solutie este acoperirea lui.

      Delete
  4. Mie mi-ar placea sa stiu daca au in plan vreun produs nou cu SPF, un fel de combinatie intre Skin Balancing SPF30 si Extra Care SPF50 - adica filtre chimice, pentru ten gras si acneic, fara urme albe, light, matifiant, rezistent la apa, SPF foarte mare, potrivit pentru vara, cu maxim 4% oxybenzone (nu-l tolerez bine, motiv pentru care nu pot folosi Extra Care). Iar daca raspunsul e "nu", atunci am o rugaminte: sa scoata un astfel de produs :) Se anunta a 3-a vara in care nu voi fi multumita de SPF-ul folosit pentru ca am un ten pretentios si efectiv nu mai am variante.

    Have fun, abia astept sa citesc impresii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna intrebare, daca ar fi dupa mine, as vrea sa scoata un spf mare dar fara oxibenzona, nici eu nu o tolerez. :)

      Delete
    2. Cum se manifesta la tine intoleranta la oxibenzona? ce disconfort simti/observi cand folosesti un produs cu oxibenzona?

      Delete
    3. Andreea, in primul rand am o senzatie de arsura si am avut o iritatie foarte urata pe gat, aveam pete foarte rosii.

      Delete
    4. Sper ca disconfortul si problema descrisa mai sus au trecut deja. Eram curioasa cum se manifesta intoleranta la acest ingredient. Folosesc in prezent o crema pe a carui ambalaj se specifica faptul ca are si oxibenzona, ceea ce mi-a dat de gandit. Desi nu simt vreun disconfort, pe viitor o sa evit produsele care o contin.
      Ca sa vezi cat de diferite pot fi tenurile: cu siliconul am probleme,iar cu oxibenzona pare sa nu fie nicio reactie.. :)

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram