Impresii despre evenimentul Paula's Choice + video :)


RO: Am deschis editorul si stau si ma uit, nu scriu, incerc sa imi fac o ordine in minte, incerc sa-mi culeg gandurile si sa astern cateva dintre ele despre cel mai frumos (si cel mai lung probabil, dar cu atat mai bine) eveniment la care am luat parte de cand sunt bloggerita. Ma intreba Ioana inainte de eveniment daca am emotii. Hell yes! Paula Begoun era in Romania si urma sa o vad, Paula Begoun  ale carei sfaturi si produse le folosesc de aproape doi ani jumatate. Asa cum zicea si Paula, ea nu si-ar fi imaginat ca va ajunge la vreun eveniment Paula's Choice in Romania iar eu nu mi-am imaginat ca o voi fi fata in fata cu ea.

Dupa nenumarate articole citite, dupa ce am devorat dictionarul de ingrediente pana in punctul in care pot descifra lista de ingrediente fara a-l mai consulta pentru ca multe le stiu deja, videoclipuri pe Youtube vizionate, azi am vazut-o in persoana si ascultat-o pe Paula Begoun. Si a fost o placere, o adevarata placere, d-asta am si zis ca pe mine nu m-a deranjat ca evenimentul a durat cateva ore, as putea sa-i tot ascult pe Paula si Bryan.

Cand a trecut pe langa mine inainte de inceperea evenimentului, eram "OMG!!!" si incercam sa nu ma holbez obsesiv. :))

Amandoi sunt carismatici, deschisi, joviali, au imbinat momentele si povestioarele amuzante cu numeroasele informatii pretioase, au venit cu argumente bune si atat de firesti la cele mai populare probleme si mituri si au raspuns intrebarilor asa ca am si raspunsuri pentru cele care mi-au lasat comentarii. Apropo, ca tot vorbeam de videoclipurile de pe Youtube, in care Paula si Bryan sunt destul de seriosi si sobri, mi-a parut bine sa constat ca in persoana nu sunt asa desi informatiile pe care ni le-au dat sunt cat se poate de serioase.

Si pentru ca nu am vrut sa inchei articolul fara sa impartasesc cu voi din prezentarile de azi, iata cate un filmulet, unul cu Paula si unul cu Bryan, cu povestea fiecaruia, cum au ajuns cei doi sa fie atat de preocupati de ingrijirea pielii. Doua povesti diferite dar cu un numitor comun: acneea capatata in adolescenta.

Paula Begoun of Paula's Choice in Romania from Sihaya on Vimeo.


Bryan Barron of Paula's Choice in Romania from Sihaya on Vimeo.

Si pentru ca am avut ocazia sa aflam lansarile Paula's Choice programate pentru acest an, va invit pe la pranz, sa le descoperiti, merita, am "juicy stuff". Ce ziceti de C15 disponibil in Europa?

PS: Iar pe la 3:45 dimineata, s-a intamplat asta, iar eu nu aveam cui sa-i spun la ora aia. :)) Dar am adormit cu zambetul pe buze.


Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

13 comments:

  1. Aaaaa, ce frumos! Ce mi-ar fi placut sa fiu acolo! Te felicit, esti norocoasa ca ai participat, ai scris foarte frumos despre asta sa se consoleze si altii si astept sa citesc si restul! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cum ti-am si zis, si mie mi-ar fi placut sa fii cu noi. pup :*

      Delete
  2. Ah ce frumos! Si ce piele superba are Bryan!
    In fiecare zi ma bucur ca am descoperit-o pe Corina si produsele PC. Desi mai am mici semne, pielea mea s-a imbunatatit considerabil in ultimul timp. Chiar treuie sa dau comanda noua pt ca mi se termina bha :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yap, yap, are o piele de invidiat, in timp ce povestea de Retin-A eu blestemam zilele in care l-am folosit fara protectie solara. Apropo, vezi ca maine o gasesti pe Corina la Hobby Caffe cu produsele PC, in caz ca vrei sa-t iei de-acum BHA-ul nou. Pup :*

      Delete
  3. O sa avem C15 si la noi? OMG! Cat mi-l doresc!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa zice Bryan, si eu il astept cu nerabdare. :)

      Delete
  4. Ce frumos! Cred ca multe dintre noi si-ar fi dorit sa fie acolo. Esti o norocoasa. Si felicitari pentru aparitia aia, cred ca ti-a sarit orice somn de bucurie :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa e, am fost norocoasa si sunt foarte recunoascatoare ca am putut fi acolo. :D

      Delete
  5. Ce frumos ca ai putut sa participi!
    Te urmaresc de ceva vreme dar nu am comentat. :)

    P.S. : Te0am vazut acu ceva vrem in Dm-ul de la Obor. Daca te intrebai ce e cu aiai care se uita la tine :))). Esti mult mai draguta in realitate. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Aw, mersi. Imi pare rau dar nu cred ca am observat pentru ca de obicei cand sunt out&about si singura sunt fie mai aeriana (mai ales daca si ascult muzica) fie concentrata pe ceva anume dar daca ma mai vezi, come say hi.

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram