Monthly review: Mai 2014

RO: Parca luna asta a zburat, parca ieri era 24 Mai si parca a trecut atat de putin timp de cand imi faceam planificarea postarilor pentru aceasta luna. Dar a fost o luna frumoasa, am strans cateva amintiri frumoase, am descoperit multe produse care mi-au placut atat de mult incat le gasiti mai jos la preferate iar de maine incepe oficial vara. Abia astept!

Mai pe Instagram (@sihayasworld)


Cateva machiaje purtate in ultima luna: 1. daca tot am avut din nou extensii de gene, am experimentat cu un "inversed smokey" adica machiaj minimal pe pleoapa superioara si fumuriu sub ochi / 2. cele mai frumoase machiaje sunt cele pe care mi le face Ioana, cel de fata e facut cu ocazia #MyMakeoverByIoanaDumitrache / 3. machiajul pe care l-am purtat in restul timpului, foarte simplu, natural si cu accente portocalii pe buze


Pentru o persoana care a refuzat cu vehementa sa faca jogging timp de multi ani, am fost foarte mandra atunci cand am ajuns si depasit chiar cei 5 km pe care mi-i propusesem sa-i alerg. Apropo de jogging, daca vreti sa vedeti echipamentul meu de sport, va invit sa cititi postarea pe care am scris-o.

Let's all just take a moment...si sa va arat poza facuta impreuna cu Bryan Barron la evenimentul Paula's Choice. 

Si o ultima amintire frumoasa din aceasta luna: workshop-ul Oriflame la care am participat in urma campaniei pentru produsele The ONE. Mi-a placut foarte mult workshop-ul si fiti sigure ca va voi spune detaliat intr-o postare si de ce, pana atunci va las o poza cu polonezele Katosu si Maxineczka ale caror prezentare am savurat-o din plin.


Nu se putea sa inchei fara cateva manichiuri si daca mentionez mai jos oja CND VINYLUX Lush Tropics, va las sa admirati manihciurile noastre in nuantele colectiei Paradise. Apoi ar fi aceste frumuseti proaspete in colectia de oje pe care nu am apucat sa vi le arat inca, dar o voi face in curand si manichiura pe care mi-am facut-o la workshop-ul Golden Rose la care am participat weekend-ul trecut.

Produse preferate


1. Fond de ten Oriflame The ONE Illuskin

Asa cum va spuneam in primul articol din campania Oriflame, exista cateva produse The ONE care m-au impreisonat in cel mai placut mod posibil, fondul de ten fiind unul dintre ele. Nuanta care nu mi s epotriveste este singurul lucru care nu mi-a placut, iar asta se rezolva usor pentru ca mi-am gasit nuanta adecvata, Light Ivory, si este cu subton bej. Si acum ca scriam despre fond de ten am realizat ca am uitat s ainclud la preferate si pensula pe care o folosesc pentru a-l aplica: Elf Studio Stippling Brush. Dupa 2 ani, am folosit in sfarsit pensula pentru a aplica fondul de ten cu ea.

2. Anticearcan Oriflame The ONE Illuskin

Cremos si hidratant, perfect pentru zona cearcanelor iar cea mai inchisa nuanta se adapteaza foarte bine tenului meu deschis. Nu m-as fi asteptat dar am crezut-o pe cuvant pe Andreea atunci cand a scris asta ca apoi sa constat pe propria piele.

3. Too Faced Melted Fuchsia

Intrerup seria Oriflame pentru noul meu ruj preferat, se aplica usor, este cremos, nu usuca buzele, este pigmentat si rezista foarte bine in timp. Iar culoarea mi-a adus foarte multe complimente.

4. Pudra Oriflame The ONE Illuskin

Este mica si compacta, foarte fina, nu incarca tenul, imediat dupa ce am incercat-o am pus-o in portfard pentru a o tine in geanta si am folosit-o la fiecare machiaj.

5. NYX Rouge Cream Blush in Golden

Oficial, va spun ca aceste farduri de obraz crema sunt in categoria "holy grail" pentru mine iar la nuanta Golden revin cu mare placere in fiecare vara.

6. Make-up Studio Durable Eyeshadow Mousse in Be Bronze

Tocmai ce v-am povestit despre el, este pe departe fardul meu preferat in ultima luna.

7. Golden Rose Galaxy #12

Pe care nu am apucat sa v-o arat inca pe blog, dar urmeaza, este un dupe pentru OPI Get Your Number si din acest motiv am si ales-o. Daca v-au placut ojele texturate din colectiile OPI Mariah Carey insa nu va permiteti sa va luati OPI, aruncati un ochi la colectia Galaxy de la Golden Rose, e posibil sa gasiti o varianta printre ojele colectiei. Daca nu ma insel erau copii si pentru oje din colectia OPI Bond Girls.

8. CND VINYLUX in Lush Tropics

Oja care dupa 10 zile nu sarise de pe unghii si abia se tocise, in conditiile in care ojele nu tin foarte mult pe unghiile mele in general si trebuie sa le schimb la 4-5 zile. Un verde superb, perfect pentru vara si pe care o s-o vedeti pe blog.

Top 5 articole
  1. My Makeover by Ioana Dumitrache
  2. Noutati Paula's Choice 2014 + swatch The Nude Mattes
  3. Impresii despre evenimentul Paula's Choice + video
  4. Monthly review: Aprilie 2014
  5. Ins & Outs #6

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

4 comments:

  1. Stii ca sunt in asentimentul tau cu Golden si-ti multumesc sa mi-ai deschis capul si m-ai luminat, altfel nu mi l-as fi cumparat vreodata.
    M-ai facut tare curioasa cu fondul de ten Oriflame, imi plac mult lookurile tale de luna asta.
    Te pup, o vara frumoasa in care sa ne vedem macar o data! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stii ca nici eu nu l-as fi cumparat vreodata daca nu l-ar fi folosit Adina pe mine. :D Te pup si abia astept sa ne vedem! :*

      Delete
  2. Frumoasa luna si cu articole foarte frumoase :) De abia astept articolul despre workshop-ul Oriflame pentru ca ar fi trebuit sa fiu si eu prezenta dar nu am reusit de aceasta data ;)

    ReplyDelete
  3. Ai avut o luna plina ochi de lucruri frumoase!
    http://zambetdeinger.blogspot.ro/

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram