Machiaj rapid si simplu cu 4 produse preferate

RO: Trebuie sa va spun ca in ultimele zile , mai exact de duminica incoace, am folosit zilnic aceleasi 4 produse de baza cu care am reusit de fiecare data sa obtin un machiaj rapid, simplu asa ca azi m-am hotarat sa vi-l si arat.
Cele 4 produse despre care vorbesc sunt din noua gama Oriflame The ONE si totul a inceput atunci cand am machiat-o pe mama prietenului meu. Mi-a placut mult cum s-au aplicat fondul de ten si corectorul Illuskin, mi-au placut cum se vedeau, mi-a placut cat de natural arata asa ca, la putin timp dupa ce am terminat, m-am hotarat sa le iau si eu la rand. De atunci, nu am mai folosit altceva si li s-au alaturat celelalte 2 produse: pudra Illuskin si fardul crema Colour Impact in nuanta Beige Pearl.


Fondul de ten Illuskin are un finish destul de luminos, "glowy" si de fiecare data am simtit nevoia sa pudrez usor tenul, acoperirea este mica spre medie, merge aplicat si in 2 straturi subtiri fara a incarca tenul, are o consistenta light, foarte placuta si inafara de parfum, nu are niciun ingredient problematic.

Corectorul Illuskin mi se pare minunat pentru acoperirea cearcanelor pentru ca este cremos, hidrantant si se aseaza atat de frumos. Nu are o acoperire foarte mare dar ea poate fi sporita prin aplicarea mai multor straturi fara a arata nenatural.

Pudra Illuskin este fina si nu incarca tenul iar design-ul mic si compact o fac perfecta de tinut in geanta. Iar fardul crema Colour Impact in nuanta Beige Pearl are o textura "cream to powder", asemanatoare cu cele ale unor produse high-end, si este minunat pe post de iluminator in coltul intern al ochiului si pe arcada.

Singura parere de rau este ca s-au trimis aceleasi nuante pentru fond de ten, pudra si corector, un mare dezavantaj atunci cand ai tenul foarte deschis. Totusi, pudra Illuskin, desi in nuanta Medium este foarte deschisa iar corectorul in nuanta Nude Beige se adapteaza foarte bine atunci cand il aplici pe ten. Fondul de ten este cel care-mi mai da de lucru dar aplicat peste crema Bioderma ABCDerm SPF50 care lasa pelicula alba si intins pe gat, urechi (si in spatele urechilor daca aveti parul prins) nu arata chiar rau iar un mare plus il are subtonul.


Iata si machiajul pe care l-am purtat zilele astea, singurele variatii constand in nuantele de fard de obraz si ruj alese. Azi de exemplu am vrut sa folosesc cele mai iubite produse NYX ale mele: Rouge Cream Blush Rose Petal si Soft Matte Lip Cream Sao Paulo. Fardul de obraz e ceva mai intens in realitate dar aparatul foto ia din intensitatea lui iar pentru sprancene am ales fardul de sprancene Inglot in nuanta 569, pentru ca imi era prea lene sa folosesc Anastasia Dipbrow Pomade.



Cum vi se pare machiajul si cum vi se pare ca arata produsele pe ten?

PS: Pentru nuante exacte ale celorlalte produse puteti accesa urmatoarele link-uri: Rouge Cream Blush Rose Petal, Soft Matte Lip Cream Sao Paulo, Inglot Brow Powder 569.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

11 comments:

  1. Foarte dragut machiajul si sincer nu ma asteptam ca fondul de ten sa arate atat de dragut pe ten. Ce nuanta este?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu, dar imi place sa fiu atat de placut surprinsa. :) Nuanta este Natural Beige.

      Delete
  2. Dap, agree cu pudra si corectorul :D. Mi-ar fi placut ca fardul sa fie un pic mai pigmentat, iar fondul de ten imi este imposibil sa-l folosesc :)) Se vede maro pe mine :)).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie fix asta imi place la fardul crema, ca nuanta asta nu e atat de pigmentata. Pare rau ca nu poti folosi fondul de ten, eu ma gandesc serios sa-mi iau acum o nuanta care sa mi se potriveasca mai bine, atata timp cat nu are subton roz ofc (am dezvoltat o alergie la fondurile de ten roz :)) ). Pup :*

      Delete
  3. ÃŽmi place, ai un ten foarte frumos! ♥

    ReplyDelete
  4. Concealerul mi-l doresc si eu si machiajul imi place, iti vine bine! Sao Paolo e so, so pretty :D

    ReplyDelete
  5. Imi place cum iti sta, as fi tare curioasa care e nuanta de fdt care ni s-ar potrivi cel mai bine...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu, cand apuc sa ma interes, te anunt cum sta treaba. Pup :*

      Delete
  6. Arata foarte bine machiajul. Imi pare rau ca nu ti s-au potrivit nuantele. Eu am avut noroc, am tenul mediu, abia astept sa le prezint.
    http://zambetdeinger.blogspot.ro

    ReplyDelete
  7. Imi place mult machiajul tau.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram