A doua cea mai asteptata zi din Decembrie: #decemberbeautybloggersmeeting2

RO: Pentru ca prima a fost Craciunul, evident. :D

In 2012 Ioana, Larisa si Cristina au pus la cale o intalnire mare a bloggeritelor si temeinic organizata. A fost foarte frumos, de fapt, am zis-o in nenumarate randuri ca mereu imi face placere sa ma intalnesc cu fetele din blogosfera, am legat cateva prietenii frumoase cu posesoare de bloguri si mereu imi face placere sa cunosc autoarele din spatele blogurilor pe care le citesc.

Anul trecut, acelasi trio a pus la cale si intalnirea de anul acesta doar ca a decurs diferit fata de cea precedenta. Daca anul trecut ne-am cunoscut, ne-am prezentat, cu blog si alte pasiuni, am discutat intre noi, anul acesta am stat cuminti si am luat notite de la invitatii alesi pe spranceana.

Ei au fost:
  • Alex Nicolaica, Digital Manager L’Oreal Paris, care a vorbit despre campaniile în online, Åžcoala de Beauty Blogging, cum colaborează L’Oreal cu bloggerii ÅŸi în ce condiÅ£ii ar încheia o colaborare.
  • Gina Aron, trainer Beauty ONE pentru brandurile CHI ÅŸi label.m care a vorbit despre îngrijirea părului, procesul de colorare ÅŸi cum interacÅ£ionează cu diferitele substanÅ£e din vopsele.
  • Mirela Vescan, Make-up Artist Rimmel London, care ne-a dat câteva idei de articole pe tema machiajului de interes pentru cititoarele noastre, ne-a vorbit despre machiajul de Crăciun ÅŸi Revelion ÅŸi a răspuns tuturor curiozităţilor noastre.
  • LuminiÅ£a Dumitru, trainer skincare Top Line, care ne-a împărtăşit din secretele îngrijirii tenului după vârsta de 20 de ani ÅŸi nu numai.

  • INGLOT România a fost prezent prin Laura Popescu ÅŸi Iulia Bădiţă care ne-au prezentat produsele INGLOT ÅŸi au răspuns tuturor întrebărilor noastre.
  • Bianca NuÅ£u, beauty editor The ONE, care ne-a introdus în culisele meseriei de beauty editor în print, ne-a povestit cum ÅŸi-a început cariera, cum vede beauty blogging-ul ÅŸi ne-a oferit sfaturi frumoase.
  • Raluca Popescu, trainerul Xtreme Lashes ÅŸi make-up artist L’Oreal Paris, care ne-a dezvăluit secretele aplicării extensiilor de gene fir cu fir.

Toti invitatii au fost pregatiti si au raspuns tuturor intrebarilor adresate, a fost o adevarata placere sa-i ascultam si cu siguranta avem ce invata de la fiecare dintre ei.

Sa va spun sincer, mi-a fost greu sa scriu aceasta postare, nu pentru ca nu as avea ce sa scriu, ci pentru ca imi e greu sa expun in cuvinte incantarea mea si nerabdarea cu care am asteptat acea zi, mai ales pentru ca stiam deja cate ceva despre ce va fi, courtesy of Ioana. :) M-am simtit foarte bine si m-am bucurat tare mult sa le am colege de masa pe Tavia, Adina, Camelcuta, Federova si "micuta" Lucia


Imi pare totusi rau ca nu am apucat sa vorbesc chiar cu toate fetele, cu unele prea putin, din pacate timpul de socializare a fost destul de scurt iar noi cand ne intindem la vorbe, pierdem cu orele. Dar nu-i nimic, vor mai fi ocazii sa ne vedem. :)

Si ca sa ne simtim ca Mosul a gresit data in calendar si a venit pe 7 in loc de 25, sponsorii evenimentului ne-au trimis o groaza de bunatati, pentru care eu le multumesc. Am vazut si carat nenumaratele cutii trimise si mi se pare nemaipomenit ca atatea brand-uri au ales sa sustina initiativa fetelor. Asadar, multumirile merg catre: Jackie’O Ristorante, Yves Rocher, Sephora, Topline (Academie, OPI, Alessandro, LPG, Moroccanoil), Beauty ONE (CHI, label.m, Paese, Biosilk, Bruno Vassari), Inglot, Wella, Melkior, B.U., Elmiplant, Max Factor, L’Oreal, Coty (Rimmel London, Astor, Miss Sporty, Nicole by OPI),  Aria Estetic, CrioBio, Dove, Orly, Raluca Popescu Make-up & Eyelash Studio ÅŸi Xtreme Lashes.



toate DSLR-urile sa apeleze la mine :))
una din putinele poze cu mine, dupa cum vedeti, am fost si pe post de fotograf la eveniment aka almost no pics with me, fix inainte de poza ajunsesem cu 3 DSLR-uri la gat


Top Line ne-a pus chiar la dispozitie un beauty corner unde puteam beneficia de manichiuri cu ojele colectiei OPI Mariah Carey sau puteam incerca cel mai nou tratament LPG, Endermolift 2, tratament ce poate fi efectuat fara sa te demachiezi

Federova, Camelcuta, Adina si Tavia in spate

Ana, Andreea &me
Ioana&Antonia

eu&Antonia

Iulia&Lady Dyvine
Zuza&za Dove goodies :)

*pics by me, Boondy&Kleo

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

9 comments:

  1. a fost un eveniment foarte reusit si ma simt foarte norocoasa si acum ca am fost invitata! :)
    abia astept sa ne revedem, sa ai un 2014 extraordinar! pupici :*

    ReplyDelete
  2. Toate ati fost frumoase la acest eveniment :) din poze pot sa vad ca a fost un eveniment reusit :D

    ReplyDelete
  3. Mno, din pozele cu tine am ramas cu o intrebare: te-ai mai tuns? Sau pur si simplu aveai parul aranjat altfel?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu m-am tuns, doar ca il indreptasem si fiind in scari nu se vedeau in fata decat cele mai mici. :)

      Delete
    2. Poza cu Antonia m-a indus in eroare grav. Oricum, esti frumoasa! :)

      Delete
  4. Sunteti superbe !Ce vopsea folosesti(firma si nunata)?-O VREAUUUU!!!Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumim! Imi pare rau dar sa stii ca este culoarea mea naturala, nu este nicio vopsea. Pup :*

      Delete
  5. Ce raspuns rapid,ms!Par natural...norocoaso!

    ReplyDelete
  6. Cel mai special eveniment despre care am citit în 2013 ♥.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram