Concurs: Testeaza noile fonduri de ten Toleriane Teint



RO: Ei bine, am revenit cu veştile bune de care vă ziceam în acest articol şi iată că dacă vă tenta să încercaţi unul dintre cele două fonduri de ten La Roche Posay Toleriane Teint, am pentru voi un concurs drăguţ. Eu abia aştept să primesc fondul de ten şi să-l încerc, v-am zis că sunt foarte curioasă cum va fi textura, va fi primul meu fond de ten cu textură de spumă.


Potrivit unui studiu realizat de cei de la La Roche Posay, jumătate dintre femeile care aleg să-şi cumpere fonduri de ten din farmacii îşi doresc un machiaj natural şi o acoperire cel mult medie iar în întâmpinarea acestor dorinţe cei de la La Roche Posay vin cu cele două fonduri de ten Toleriane Teint.

Toleriane Teint are texturi revoluţionare din punct de vedere senzorial, texturile fiind fie aerate ca o spumă de ciocolată sau ultra-lejere precum apa. Texturile provocatoare se contopesc cu pielea şi rezistă întreaga zi.




Gama Toleriane Teint este disponibilă în două variante: fond de ten spumă cu efect matifiant (adresat tenurilor mixte şi grase) şi fond de ten cremă cu efect hidratant (adresat tenurilor normale spre uscate).Magia unei noi generaţii de spumă aerată cu efect matifiant şi infuzia de apă adusă de textura hibrid de fond de ten cremă vor încânta simţurile chiar şi pentru cele mai exigente dintre noi.

Toleriane Teint este prima gamă de fond de ten care foloseşte o tehnologie pentru rezistenţa de lungă durată. Tehnologia ELASTOGEL confera texturilor o elasticitate si flexibilitate de neegalat. Rezistenta la suprafata pielii este garantata pentru intreaga zi.

Atât varianta spumă cât ÅŸi cea cremă sunt disponibile în 4 nuanÅ£e: Ivory, Light Beige, Sand ÅŸi  Golden Beige. PreÅ£ul acestor fonduri de ten este în jur de 80 lei ÅŸi găsiÅ£i aici o listă cu farmaciile în care le găsiÅ£i momentan.

Pe final vă las şi cu listele lor de ingrediente:

sus: Toleriane Teint spumă / jos: Toleriane Teint cremă

Iar acum ce trebuie să faceţi voi...

CONDIÅ¢II DE PARTICIPARE

1. Să completaţi corect şi în întregime acest formular
2. Să-mi lăsaţi un comentariu în care să includeţi următoarele:
  • să-mi spuneÅ£i care dintre cele 2 variante aÅ£i vrea să o încercaÅ£i
  • să-mi argumentaÅ£i de ce va doriÅ£i să încercaÅ£i acest fond de ten
  • o adresă de email, aceeaÅŸi pe care aÅ£i lăsat-o ÅŸi în formular pentru a putea corela datele. 
3. Nu aveţi voie să vă înscrieţi decât pe unul dintre blogurile ce organizează acest concurs (cele cu fonduri de ten în varianta mini). Înscrierile vor fi centralizate.

!!!Toate condiţiile sunt obligatorii iar nerespectarea uneia dintre acestea va duce la descalificarea participantei.!!!

PREMII

3 fonduri de ten Toleriane Teint în varianta mini (10 ml)

DURATA CONCURSULUI

20.04-28.04.2013 ora 23.59

JURIZARE

Voi alege comentariile care mi-au plăcut cel mai mult, cele mai convingătoare şi cu cele mai bune argumente iar câştigătoarele vor fi anunţate în cursul zilei de 30.04.2013.

Succes! And may the odds be ever in your favor best commments win. :D

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

7 comments:

  1. Buna! :) Incep prin a-ti multumi pentru aceasta sansa de a incerca ceva nou. As fi foarte curioasa sa incerc varianta de fond de ten crema cu efect hidratant, deoarece, in primul rand o consider potrivita tipului meu de ten - normal cu o usoara tendinta de uscare. Imi doresc foarte mult sa descopar in el fondul de ten perfect pentru vara asta, (pentru ca se apropie cu pasi repezi) care sa imi lase tenul hidratat, uniformizat si cu aspectul acela radiant al pielii ce nu mai poate de fericire ca si-a gasit partenerul perfect care sa ii confere hidratare, culoare si aspect natural, dar in acelasi timp, o lasa sa respire si o pune in valoare. As fi foarte incantata sa gasesc asta in fondul de ten din gama Toleriane Teint. Merci! :)

    ReplyDelete
  2. Am uitat de email :D E silvia_pascariu@yahoo.com
    O seara placuta!

    ReplyDelete
  3. Imi doresc sa incerc acest fond de ten pentru ca am auzit mult prea multe lucruri bune despre el. Cel spuma, potrivit pentru mine pentru ca am tenul gras, pare sa fie varianta perfecta pentru uniformizarea tenului si acoperirea imperfectiunilor pe care inca n-am reusit sa le estompez. Imi place ca are aprobarea ingredientelor de la tine si asta imi da incredere ca-l pot folosi fara sa am probleme. Mi-l doresc pentru ca nu contine alcool, pentru ca are efect matifiant si ar putea fi raspunsul la fata mea care luceste la putin timp dupa ce am aplicat pudra. E marea mea problema din acest moment si mai ales ca vine vara situatia o sa se inrautateasca. Faptul ca este sub forma de spuma e destul de intrigant pentru mine. Sunt curioasa cum se aplica. Concluzia e ca trebuie sa incerc acest fond de ten si sper din suflet sa am ocazia.

    E-mailul meu este: gabriella_streche@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Buna! Imi doresc sa testez varianta spuma a acestui fond de ten, in nuanta Sand. Fondul de ten este unul dintre produsele indispensabile in rutina mea zilnica de ingrijire a tenului si machiaj. Pur si simplu nu concep sa ies din casa fara aplicarea prealabila acestei pelicule protectoare. Sunt o persoana activa, imi place sa alerg si sa merg la sala, atunci cand timpul imi permite, iar acest produs ma incanta prin rezistenta in conditii de umiditate extrema/ transpiratie, datorata unui ingredient ‘ miraculos’, pe numele sau , perlita. Sunt ‘mandra’ posesoare a unui ten mixt, cu o zona T capricioasa, ce imi da adesea batai de cap si luceste cand imi e lumea mai draga, in special in sezonul cald. Se intelege, de aici, de ce as opta pentru varianta matifianta a acestui fond de ten, cea care promite un rezultat de o finete desavarsita, cu aspect pudrat, mentinand, in acelasi timp, gradul optim de hidratare, confort si suplete al pielii. Toate acestea suna grozav si imi ridica extrem de mult nivelul asteptarilor. Am cautat, curioasa de numeroasele review-uri pozitive citite in blogosfera, mostre ale acestui produs in farmacii, insa m-am lovit raspunsuri negative sau de refuzul farmacistelor (nu stiu situatia din Bucuresti, dar in provincie pot garanta ca asta se petrece). Nu in ultimul rand, imi doresc sa testez acest produs pentru sunt curioasa de formula sa inovatoare, tip spuma aerata. Ar fi primul meu fond de ten de acest tip, pana acum fiind fidela variantelor lichide. Multumesc !
    adrianabratu62@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. Cristina Grindean24 April 2013 at 20:36

    As dori sa incerc acest produs deoarece imi gasesc foarte greu un fond de ten potrivit pentru tenul meu. Asadar, ma intereseaza fondul de ten Toleriane Teint, Perlita – fond de ten spumă, pentru tenul mai gras. Problema cu care ma confrunt este faptul ca tenul meu se ingrasa rapid dupa aplicarea machiajului, desi folosesc si o pudra matifianta, in cel mult o ora deja se vad semnele de ingrasare a tenului, mai ales in zona T. Astfel, am nevoie de un fond de ten ce sa mascheze, cat de mult posibil, cosurile si roseata si sa reziste cat mai mult, fara sa se stranga si sa apara semnele de ingrasare a tenului, prin luciul inestetic si sa fiu nevoita sa imi retusez machiajul. Din review-urile ce l-am citit, acest fond de ten pare sa fie ceea ce caut si as fi bucuroasa sa il pot incerca si sa vad daca este eficient in cazul meu.
    E-mail: cristina.grindean[at]yahoo[dot]com

    ReplyDelete
  7. Sunt foarte curioasa in privinta acestora, mai ales a celui spuma. Am folosit in trecut fondul de ten in varianta normala (acela la tub) de la ei si tin minte ca mi-a placut foarte mult. In plus, e foarte bine formulat, iar asta conteaza mult pentru mine. Fiind spuma, ma gandesc ca va fi perfect pentru vara:). Eu am tenul usor mixt in momentul de fata si cred ca mi se va potrivi foarte bine: usor, aerat, care sa nu incarce si sa nu se simte greu ca o masca. Perfect!

    colouring_seasons@yahoo.com

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram