Samponul meu preferat ♥


RO: De mult timp îmi doresc să vă povestesc despre şamponul pe care l-am folosit în ultimele luni, poate vă mai aduceţi aminte când v-am arătat această comandă iHerb, atunci când am luat şi şamponul Nature's Gate Jojoba Revitalizing Shampoo, sau poate vă aduceţi aminte când l-am inclus printre produsele preferate din Februarie.

Dupa ce am fost foarte multumita de rezultatele obtinute cu samponul anterior de la Nature's Gate, cel cu biotina, m-am gandit sa incerc un altul de la aceeasi firma si dupa ce am studiat putin toate variantele m-am oprit la cel cu jojoba pentru ca este printre putinele formulat bine, iata si descrierea disponibil pe iHerb:
Nature's Gate Jojoba Shampoo gently cleanses hair while helping restore lost moisture and proteins. Nourishing Jojoba Oil and fortifying amino acids are combined with our 7 Healthy Hair Nutrients to strengthen and revitalize weakened hair for added body and bounce. Rich in nutrients and vitamins, this shampoo is ideal for everyday use on damaged hair. Exclusive healthy hair blend includes panthenol, soy proteins, vegetable proteins, jojoba oil, borage flower seed oil, vitamin C and vitamin E.
  • Jojoba Oil nourishes hair and scalp with vitamins and minerals
  • Amino Acids, Panthenol (Vitamin B5) and Soy Proteins strengthen hair and bring out its natural luster
  • Borage Flower Seed Oil, rich in essential fatty acids, promotes a healthy scalp
  • Vegetable Proteins condition and moisturize, helping to reduce the appearance of split ends

Şamponul vine într-un tub de 532 ml cu un capac ce se deschide destul de greu (nu e prea "nail friendly"), este destul de consistent ca textura, ceea ce îmi place pentru că n-o să ţi se scurgă şamponul printre degete, urăsc asta. Are o culoare uşor gălbuie, portocalie şi miroase a...marţipan. Am rămas atât de plăcut surprinsă atunci când l-am folosit prima oară, pentru că ador marţipanul, plus că şamponul cu biotină nu avea cel mai plăcut miros.

Curăţă bine părul care, nu s-a îngrăşat mai repede decât de obicei şi îl lasă foarte moale şi fin. Mi-a plăcut foarte mult că, indiferent dacă foloseam sau nu balsam de păr, părul meu tot fin se simţea.

Şi ce îmi place foarte mult la şampoanele Nature's Gate folosite până acum este faptul că nu îmi creează nicio neplăcere, nu am făcut mătreaţă şi, cel puţin, de când l-am luat pe acesta am uitat de Selsun Blue şi nu l-am mai folosit absolut deloc.

Vă spun că mi-a plăcut atât de mult acest şampon încât l-am comandat din nou şi nu cred că am de gând să-l mai schimb prea curând, poate l-aş mai alterna din când în când cu cel cu biotină pentru a beneficia şi de efectele lui dar atât. E un şampon bun, ieftin, formulat bine, bun şi pentru cele dintre voi care se confruntă cu mâncărimi (asta din cele povestite de Georgia)

Nature's Gate Jojoba Revitalizing Shampoo e recomandat de ei pentru părul uscat şi degradat, eu din fericire nu am astfel de probleme, deci nu mă pot pronunţa în privinţa asta.

Produs Nature's gate Jojoba Revitalizing Shampoo
Adresabilitate
păr uscat, degradat
Textură and miros uşor vâscoasa, nu foarte lichidă; miros de martipan
Cantitate
532 ml 
Expiră  nu am găsit niciun termen de valabilitate trecut pe ambalaj
Ingrediente 
Water, cocamidopropyl hydroxysultaine (coconut derived), sodium cocoyl isethionate (coconut derived), disodium cocoamphodiacetate (coconut derived), glycerin (vegetable derived), simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, panthenol, hydrolyzed soy protein, hydrolyzed vegetable protein, borago officinalis (borage) seed oil, tocopherol (vitamin E), ascorbic acid (vitamin C), hordeum vulgare (barley) extract, equisetum arvense (horsetail) leaf extract, viola tricolor (pansy) extract, sodium PCA, sodium lactate, arginine, aspartic acid, PCA, glycine, alanine, serine, valine, isoleucine, proline, threonine, histidine, phenylalanine, ascorbyl palmitate, allantoin, polysorbate 20, sorbitan sesquicaprylate (coconut and corn derived), hydroxypropyl methylcellulose (plant derived), glyceryl undecylenate (vegetable derived), sodium hydroxide, phenoxyethanol, fragrance*. *Phthalate Free Paraben Free
• Sodium Lauryl/Laureth/Coco Sulfate Free • Phthalate Free • Butylene Glycol Free
 Rezumat
+ raport preţ/cantitate excelent
+ nu conţine SLS/SLES
 + bine formulat
 + miros delicios :)
 + nu mi-a făcut mătreaţă
+ curăţă bine dar blând părul
+ este cruelty free

 Unde cumpăr aici
 Preț  5.09$
Rating:


Aţi încercat acest şampon sau vă tentează să-l încercaţi?

PS: Săptămâna viitoare o să vă povestesc şi despre balsamul meu de păr preferat. :D


am reciclat poza pentru că zăpăcita de mine, în loc să arunce recipientul de la şamponul cu biotină şi să-l păstreze pe cel de la şamponul cu jojoba a fcaut exact invers :(( dar oricum este fix acelaşi ambalaj

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

8 comments:

  1. Mi-ai adus aminte sa il comand iarasi. Mersi :))) Imi place samponul intre spalari cu sampon tratament. E bland dar scalpul meu se intoarce la stadiul de mancarimi si matreata daca-l folosesc de cateva ori singur :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uf, imi pare rau ca nu te-a scapat de probleme :(

      Delete
  2. Suna bine, mai ales ca miroase a martipan. Am sa-l includ si eu intr-o comanda viitoare.

    ReplyDelete
  3. O sa-l incerc si eu cu siguranta. Trebuie sa recunosc ca ultimul sampon de pe iherb (cel de la avalon organics) mi-a facut cojite dupa cateva folosiri. Dar nu sunt prea dura cu el pentru ca sunt foarte putine (spre deloc) sampoane care nu-mi fac asta la folosire continua. Mare problema si asta. Sunt datoare sa-l incerc :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu aveam aceeasi problema, am avut mare noroc ca dintre toate sampoanele cu biotina l-am ales pe cel de la Nature's Gate pentru ca mi-a mers foarte bine. Avalon Organics nu am incercat deci nu stiu cum e, dar daca-l incerci pe asta cu jojoba chiar sunt curioasa daca o sa-ti fie bun.

      Delete
  4. Hmmm... tocmai am realizat ca eu am luat cu aloe, si de fapt voiam sa-l iau pe asta. si cel cu aloe e fain tare., dar nu stiu cat de bine formulat e.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Din cate zicea Georgiana si ala cu aloe e bine formulat si are o lista aproape identica cu asta de jojoba

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram