Makeup inspired by...Pixiwoo



RO: Săptămâna trecută m-am gândit să mă pun la zi cu videoclipurile de pe Youtube È™i am găsit un tutorial de la Pixiwoo care mi-a atras atenÈ›ia: era vorba de un machiaj smokey cu o uÈ™oară tendință de mov ("olecuță di mov"). Mi-a plăcut È™i m-am gândit că aÈ™ avea È™i eu produse asemănătoare, dar mai accesibile pentru noi È™i să încerc să-l reproduc.


 ÃŽntâi să vă arăt despre ce tutorial este vorba:



Mi-a plăcut foarte mult machiajul È™i mi s-a părut uÈ™or de reprodus aÈ™a că duminică l-am reprodus cu produse pe care le aveam eu, deÈ™i nu s-a văzut mai deloc în pozele de aici iar ieri l-am făcut din nou pentru a vi-l arăta.

M-am gândit să vă arăt la ce produse m-am gândit pentru a reproduce machiajul de mai sus, pentru că nu toate avem MAC, pentru că la noi nu sunt atât de accesbile, mai ales pentru cele care nu stau în BucureÈ™ti È™i că ar fi drăguÈ› să va prezint câteva produse mult mai accesibile È™i cu un raport preÈ›/calitate bun.

Mie mi-a ieșit cam așa:




M-am chinuit ceva să fac poze, dar nu m-au prea mulțumit, totuși, am ales câteva pentru a le pune, sper că se înțelege cât de cât ce-i pe-acolo. Am reprodus exact tehnicile folosite de Nic în tutorial iar produsele folosite au fost:

Am înlocuit:
MAC Prunella cu Avon SuperSHOCK in nuanta Blackberry 
MAC Satin Taupe cu essence 35 party all night (pe care l-am luat tocmai pentru că mi se părea că seamana cu Satin Taupe) 
Bark din Sleek Au Naturel a înlocuit nuanÈ›a închisă de maro (am uitat numele)  
Nougat tot din Au Naturel în locul pigmentului MAC Vanilla

Dacă aÈ™ fi avut Naked-ul la mine (eram la tata când am făcut machiajul) aÈ™ fi folosit Virgin în locul lui Nougat, poate ar fi mers È™i Darkhorse în locul lui Bark, pentru un efect mai dramatic. Iar pentru Satin Taupe, am înÈ›eles că ar fi un dupe È™i la Inglot. 


Produsele folosite pe ten: 
Avon Ideal Flawless (căruia urmează să-i fac review cât de curând)
L.A. Girl Pro.conceal
Benefit Hoola
Farmasi Tender Blush On 07
NYX Mega Shine lip gloss in Smokey Look (pe care am uitat sa-l pozez, dar nici nu se prea vede)


Cam asta ar fi, sper să vă placă postarea, nu sunt tocmai mulțumită de cum au ieșit pozele, nici lumina nu era tocmai bună, data viitoare îmi iau fotograf, sau o telecomandă pentru aparat, sau încerc cu ăla mic. :D

Aștept orice fel de sugestii legate de machiaj, poze și ce ar mai fi, e prima mea postare de acest gen și am emoții. :-S M-ar ajuta mult părerile voastre.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

10 comments:

  1. Vai ce ochi frumosi ai! Iar pozele sunt atat de clare, imi place!! Cred ca o sa-l incerc si eu pentru ca "olecuta aia di mov" da foarte bine pe ochii mei semi verzi :D Pup!

    ReplyDelete
  2. @Lauren aw...mersi, lumina e de vina pentru ochi. ;;) Ma bucur ca-ti plac :D Pup :*

    ReplyDelete
  3. Imi place! :D desi pe ochii mei, eu as fi urcat un pic mai sus maroul, la tine arata super asa! :D

    ReplyDelete
  4. Te prinde foarte bine nuanta acesta:*

    ReplyDelete
  5. Imi place mult cum ti-a iesit! Incerc si eu maine ceva similar :D

    ReplyDelete
  6. Te prind culorile, iti scot ochii in evidenta :D

    ReplyDelete
  7. Sa nu ma injuri ca zic, pentru ca nici eu nu ma pricep extraorinar insa, pe viitor, pentru ca ai ochii hooded (ca si ai mei) sa mergi putin mai sus cu culorile din "pliu" care la noi nu se aplica in pliu, ci deasupra. E mai greu la inceput pana prinzi miscarea dar dupa e floare la ureche. Adica arata bine cand ai ochii inchisi insa cand ii deschizi efectul nu e acelasi :( Asa se intampla cand ai pleoapele lasate...

    ReplyDelete
  8. @Trabook mersi pt sugestie, intr-adevar am citit asta si in general am inecercat sa merg mai sus, dar cred ca am vrut sa reproduc prea exact machiajul si nu am mai tinut cont, dar chiar m-am gandit ca data viitoare cand il fac sa merg mai sus. Si doamne fereste, cum sa te injur? Tu machiezi atat de frumos :X Cand am vazut ca mi-ai dat like pe fb la postare eram asa bucuroasa. :))Sunt constienta ca nu e perfect machiajul si chiar voiam sa stiu ce as putea imbunatati. Pup :*

    ReplyDelete
  9. Ti-a iesit foate bine si chiar te prinde machiajul asta :)

    ReplyDelete
  10. imi place machiajul... e asemanator cu ce fac eu in mod obisnuit.. mi se pare un machiaj foarte ok de purtat zi de zi.. :D

    te pup!

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram