Produse care m-au dezamagit #1

produse care m-au dezamagit 1 Dr Brandt Trind Maybelline Astor

RO: Recent m-am gandit sa tin o evidenta a produselor care ma dezamagesc pentru ca acestea nu prea ajung pe blog si voiam sa le notez pe masura ce mai apare cate unul iar la sfarsitul anului, pe langa preferate sa va arat si dezamagirile. Si ca sa nu asteptati totusi pana atunci, desi acum chiar nu mai e mult, m-am hotarat ca atunci cand se strang cate3-5 produse, sa fac o postare in care sa va spun de ce si cum m-au dezamagit. Iar astazi am pentru voi prima postare cu dezamagiri.

Dr Brandt CC Glow

produse care m-au dezamagit 1 Dr Brandt CC Glow
click pe poza pentru a o mari

Nu stiu daca va aduceti aminte dar in vara l-am mentionat de cateva ori si v-am spus ca mi-a placut pentru ca uniformizeaza tenul fara sa-l incarce si se aseaza frumos chiar si daca tenul este mai uscat si descuamat. Dezamagirea consta in faptul ca la un moment dat am observat ca si-a schimbat consistenta, s-a separat si arata ca un sos “branzit”. Nu am patit niciodata asa ceva cu niciun fond de ten pe care l-am avut, unele stand si mai multi ani in sertar fara sa-si schimbe consistenta, miros, nimic iar CC Glow nu era desfacut decat de cateva luni. Nu am facut nimic special cu el, nu l-am tinut in caldura sau la frig si nu ar fi trebuit sa se intample asta. Din acest motiv il include in dezamagiri.

Trind Nail Brightener

produse care m-au dezamagit 1 Trind Nail Brightener

Un tratament care da unghiei acea tenta usor rozalie care dispare atunci cand unghiile sunt ingalbenite si l-as fi vazut util mai ales daca iti place sa porti oje semi-opace, oje nude care nu acopera perfect. Aratau bine unghiile cu el aplicat dar am observat ca de fiecare data cand il foloseam unghiile incepeau sa se exfolieze. Initial am sperat ca nu Trind Nail Brightener e problema, am intrerupt folosirea lui, unghiile si-au revenit iar cand am inceput din nou sa-l folosesc au inceput sa se exfolieze din nou. Din poza puteti observa ca nici nu am apucat sa-l folosesc mult timp dar nu am de gand sa-l mai aplic. Eu il foloseam ca prin pas in manichiura, sub base coat-ul meu obisnuit. Acum, pentru ca nu l-am mai folosit de mult, unghiile arata mult mai bine si se exfoliaza foarte rar fara sa fi intervenit cu vreo schimbare pe plan alimentar.

Astor Perfect Stay Thick&Thin Eyeliner Pen

produse care m-au dezamagit 1 Astor Perfect Stay
click pe poza pentru a o mari

Am fost destul de entuziasmata atunci cand am primit la DBBM2 tusul, avand in vedere ca pentru mine nu e o placere aplicarea tusului. M-am gandit ca ma voi descurca mult mai usor cu o carioca si in principiu a fost asa. Insa formula tusului este slaba, pe pleoapele mele nu rezista bine si abia daca apuc sa trasez un ochi pana raman fara tus in varf, dupa care trebuie sa astept, sa-l agit, pentru a mai curge astfel incat sa trasez si celalalt ochi. Ideea a fost buna dar ar trebui reformulat.

Maybelline Colossal Waterproof mascara

produse care m-au dezamagit 1 Maybelline Colossal Waterporoof

L-am mai pomenit pe blog parca anul trecut pe vremea asta. Dupa ce am fost atat de incantata de varianta waterproof a rimelului The Rocket am vrut s-o incerc si pe cea Colossal pentru ca-mi place aplicatorul. Formula mi se pare foarte proasta si mi se intindea pe pleoapa si sub ochi mai rau decat cel clasic. De ce scriu din nou despre el? Pentru ca atunci l-am pus in cutie si a ramas acolo pana acum vreo 2 luni, cand am vrut sa-l incerc  in varianta cu primer aplicat sub ochi. Aceeasi problema, in conditiile in care am vazut o imbunatatire clara cu alte rimeluri. Asadar, mai bine ramaneti la varianta clasica de Colossal iar daca vreti ceva waterproof, incercati The Rocket.

Ati incercat vreunul dintre produsele mentionate?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

26 comments:

  1. Astor-ul! si da, este destul de slabut!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mda, au cam dat-o in bara cu tusul asta...

      Delete
  2. Tusul ala e horror! N-am incercat in viata mea un tus mai prost ca ala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imi aduc aminte ca am citit la tine ca erai dezamagita de el &you sure know your eyeliners. :)

      Delete
  3. iti impartasesc dezagamirea Trind, insa eu am patit-o cu alte produse. Desi la inceput tratamentul cu ketarina devenise preferatul meu, acum, daca nu ma dau cu oja imediat ce s-a uscat lacul trind, se cojeste urat, se ia efectiv de pe unghie. Cu oja lor la fel am patit, insa de la prima aplicare. Parca ma dadusem cu peel off inainte, s-a luat oja de pe unghie in bucati mari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouch! :( Eu nu am mai incercat alte produse dar dupa ce-am patit si din ce povestesti si tu, mai degraba stau deoparte de ele si aleg altceva.

      Delete
  4. vai, nu imi vine sa cred! aceeasi consistenta o are si cc-ul meu! am zis ca l-am tinut eu aiurea poate.. dar e clar, nu e doar al meu problematic!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bine ca am scris atunci. Imi pare rau ca si tu ai problema asta cu CC-ul, e clar ca e o problema in formula din moment ce s-a intamplat asta. Pup :*

      Delete
    2. Ori sunt contrafacute, ori expirate si reetichetate... ceva este la mijloc...ori cei din magazin sau in timpul transportului n-au respectat temperatura... Ar trebui sa le scrieti celor din SUA...altfel dam banii degeaba pe ele.. Eu am alta crema de la ei si deocamdata se tine bine.. sper sa nu se strice prea repede.

      Delete
    3. Debora, nu cred ca se pune problema ca sunt contrafacute si nici reetichetate, fiind de la Sephora. Am incercat azi sa verific codul lotului ca sa vad daca or fi expirate dar nu am gasit undeva unde pot verifica Dr. Brandt. :( Mersi pentru sugestie. Pup :*

      Delete
  5. Hmm, m-ai pus pe ganduri cu Trind, oare de-aia am eu pb cu unghiile? M-am cam lasat de oje dar de Trind nu :(. Iar Astor da, e tare nasol. Ma gandeam ca doar eu am avut ghinion si-am nimerit vreun rebut ;)).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu poti decat s aincerci sa vezi cum e fara Trind. :)

      Delete
  6. Ai incercat sa agiti bine CC-ul? tot "branzit" ramane cand iese din tub?
    Am avut rimelul de mai sus in varianta simpla, am ales nuanta black-brown parca-i spunea... Mi-a placut periuta la nebunie, ca si produsul in sine. Nu mi se lipeau inestetic genele, nu a curs. Cred ca il recumpar... Si chiar ma gandeam sa iau si varianta waterproof avand in vedere vremea de acum incolo... M-ai facut curioasa in privinta lui...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Andra, pozele de mai sus sunt facute dupa ce am agitat CC-ul. :( Din pacate nu rezolva nimic, asta a fost primul lucru pe care l-am facut atunci cand am observat ca e separat. Si chiar nu ti-as recomanda sa-l iei, nici macar de curiozitate, go for The Rocket Waterproof. Pup :*

      Delete
    2. Daca ai precizat din nou ca nu merita atentia rimelul, atunci chiar ca ma reorientez. O sa incerc the Rocket-ul. ;) Multumesc pentru recomandare! :*

      Delete
  7. Imi plac tare mult postarile de felul asta <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur, am observat ca nu numai tie iti plac. :) Am sa mai fac dar sper ca nu foarte des. :P Pup :*

      Delete
  8. nu am folosit nici unul dintre produsele mentionate dar e bine de stiut. :) Poate fac si eu astfel de postari. imi plac tare mult.
    pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asta m-am gandit si eu, ca e bine de stiut. Pup :*

      Delete
  9. N-am incercat niciunul dintre produsele de mai sus. Am un set de la Trind, un produs imi place, unul nu prea.Uite ca nu mi-am amintit sa-l mentionez la dezamagirile mele.
    Acum stiu de ce sa ma (mai) feresc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Observ ca nu sunt singura care nu e incantata de Trind, eu sincer am avut asteptari mai mari. :) Sa-l mentiontionezi si tu. Pup :*

      Delete
  10. Chiar ieri ma uitam dupa un tus de ochi, bazandu-ma pe acelasi principiu: cele stil carioca sunt mai usor de aplicat si ma uitam la cel mentionat.de tine. Insa m-am reorientat catre unul de la Miss Sporty, cu pensula. Dar imi place! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai fost foarte inspirata ca te-ai reorentiat. :) Pup :*

      Delete
  11. De la Trind am si eu 2 produse pentru unghii, insa nu imi plac deloc. Unul e un tratament care se absoarbe in unghii...acela e cat de cat bun, nu ma plang prea mult. Mai am un lac rozaliu care de fapt e tratament pentru unghiile deteriorate. Am fost foarte incantata cand am vazut ce bine arata pe unghii. Dar nu stiu ce efecte are.....pentru ca nu rezista absolut deloc. Dupa 2-3 ore dupa ce l-am aplicat se ia pur si simplu ca o foita de pe unghii. Pacat...

    ReplyDelete
  12. la fel am patit si eu cu cc.creamul:(l.am aruncat la gunoi

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram