Colectia mea de rujuri * I - rujuri rosii *

colectia de rujuri rosii Avon Flormar NYX MAC

RO: Acum cateva luni m-am hotarat sa dedic cel putin o postare colectiei mele de rujuri iar weekend m-am mobilizat, le-am aranjat, sortat si organizat iar concluzia a fost ca voi face o serie de postari, in locul uneia kilometrice, si ca fiecare postare va include o anumita categorie de rujuri. M-am gandit ca ar fi mai usor sa le grupez pe culori, am zis ca asa le puteti urmari mult mai bine decat daca vi le-as arata pe brand-uri, de exemplu.

Nu cred ca e vreo surpriza faptul ca am ales sa incep seria cu rujurile rosii, acel rosu clasic pe care sa-l porti si anul asta si peste 2 si peste 10, toamna, vara, zi sau seara – pentru ca eu nu discriminez in functie de ora.

Dupa ce m-am manjit umplut de swatch-uri pana la cot, am ales 4 rujuri care se incadreaza in categoria descrisa mai sus:

colectia de rujuri rosii Avon Flormar NYX MAC

Avon Ultra Colour Red 2000

Sincera sa fiu, nici nu stiam daca inca mai e disponibil rujul dar am verificat acum si inca este in catalog. Eu il am de cam multi ani dar il voi pastra in continuare pentru ca marcheaza inceputul pasiunii mele pentru rujurile in nuante puternice. Este pigmentat, cremos si in catalogul actual costa 17 lei, un pret foarte bun pentru un ruj atat de frumos.

Flormar LongWearing L13

Am mai mentionat pe blog rujurile din gama LongWearing (aici si aici) pentru textura cremoasa, aplicarea usoara si rezistenta indelungata iar L13 este o nuanta superba.

NYX Soft Matte Lip Cream Monte Carlo

Sa stiti ca am inclus pe alocuri si rujuri lichide, asa cum e SMLC si chiar daca pe mana nu pare, aplicat pe buze e ceva mai rosu decat pe mana iar cand se usuca este mat. Din nou, rezista foarte bine pe buze iar pentru ca este ca o spuma, se aplica foarte usor si precis, un mare plus pentru un ruj rosu.

MAC Riri Woo

Bijuteria colectiei mele de rujuri. Daca nu ati prins rujul atunci cand a fost colectia, sa stiti ca Ruby Woo este identic odata aplicat pe buze. Un ruj foarte mat pe care cel mai bine il aplicati cu pensula.

colectia de rujuri rosii Avon Flormar NYX MAC

***

Acestea au fost rujurile, sper ca v-a placut ideea mea si sa va inspire rujurile mele iar saptamana viitoare revin cu o noua serie.

Cu ce preferati sa continui: rosu-portocaliu, bordeaux, burgundy sau corai?

Daca ati ratat cumva vreuna dintre postarile acestei serii sau daca pur si simplu vreti s-o revedeti , iata lista lor:

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

9 comments:

  1. Bordeaux <3 am si eu o micuta colectie de rujuri, si tot mai vreau <3

    ReplyDelete
  2. hm.... NYX Monte Carlo arata tare bine :D

    ReplyDelete
  3. Foarte faine sunt si stii ca te admir pentru modul in care porti rosu pe buze! :)

    ReplyDelete
  4. Cel de la MAC e superb. Toate sunt, ce mai. Ador rujurile rosii.

    ReplyDelete
  5. Perfect. Arata minunat toate. Multumim de swatch!
    FASHION-SPIKE.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Cel de la avon aproape ca imi place mai mult decat MAC

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram