Moroccanoil Moisture Repair Conditioner

moroccanoil moisture repair conditioner

RO: De mult timp mă ţin să scriu acest articol şi să vă povestesc despre balsamul de păr de care nu m-am mai despărţit în ultimele luni şi care m-a cucerit de la prima aplicare. Şi dacă tot v-am povestit săptămână trecută despre şamponul preferat, am zis să continui şirul rutinei de îngrijire a părului cu balsamul iar peste încă o săptămână, episodul numărul 3: uleiul tratament.


Dar, revenind la balsam, să ştiţi că nu degeaba am inclus balsamul Moroccanoil Moisture Repair în postarea Best în 2012, până în momentul de faţă mi se pare cel mai mişto balsam de păr folosit de mine şi nu vă spun cât de tristă sunt pentru că încerc să storc ultimele picături preţioase.

Moisture Repair Conditioner is for hair that has been weakened or damaged by color, chemical processing or heat styling. It restores hair by bathing it in a highly concentrated formula rich in antioxidant argan oil, reconstructive keratin and fatty acids. Restoring elasticity, moisture and manageability, the formula is free of sulfates, phosphates and parabens, so it's safer for the environment and won’t dry, fade or strip color-treated hair.

In primul rând am remarcat faptul că ambalajele Moroccanoil sunt speciale pentru România şi conţin toate informaţiile în limba romană, nu că ar fi important, dar e mai frumos decât cu etichetele lipite peste. Nu mă dau în vânt pentru sistemul de dozare, orificiul fiind mic, se şi înfundă uşor.

Textura balsamului este cremoasă, densă iar mirosul...mirosul este divin. De fiecare dată era un adevărat răsfăţ olfactiv, nu vă mai spun cum stau în timp ce scriu ÅŸi-mi miros mâna, acum după ce l-am pozat.

Eu l-am folosit în felul următor: după ce mă spăl, aplic balsamul de la vârfuri în sus, evitând rădăcina şi îl las să acţioneze cât mă spăl pe corp, apoi mă clătesc.

Iar acum şi motivele pentru care am pomenit de el de multe ori: imediat după ce clăteam părul, simţeam cum în urmă balsamului rămâne un păr moale, foarte fin, mătăsos, pisicos şi cum vreţi voi să-i mai spuneţi, asta pe lângă faptul că era perfect descurcat.

Părul meu e fin şi cu firul de păr subţire, mai adăugăm uşor ondulat şi obţinem reţeta perfectă pentru un păr ce se încâlceşte de la orice adiere de vânt, şi fără vânt, pot să stau fără să fac nimic şi părul meu tot se va încurca. Dar cât am folosit balsamul Moroccanoil nu se mai încâlcea aşa uşor, chiar şi când am fost în toamnă să renunţ la mare parte din "pletele" mele şi m-a pieptănat, cu pieptănul ofc, am simţit că părul nu era foarte încurcat. Ăsta e de fapt motivul principal pentru care mi-a placut atat de mult balsamul.

Cât despre efectele reparatoare asupra părului, l-am folosit de câteva ori înainte de a mă tunde şi părul stătea mai frumos şi arăta mai bine dar atât. În schimb, în combinaţie cu şampoanele care mi-au priit şi cu uleiurile de păr, mi-a ajutat părul sa crească frumos şi deşi iar nu ajunsesem să mă tund de multe luni, părul era într-o stare bună, vârfurile nu erau foarte despicate şi ca atare nu a fost nevoie să iau decât foarte puţin din lungime. Momentan sunt în proces de creştere a părului şi am multă grijă să-l îngrijesc cât mai bine şi să-i ofer tot ce-i prieşte mai mult.

Singurul dezavantaj pe care l-am găsit la acest produs ar fi preţul lui, în jur de 100-150 lei (în funcţie de salonul de unde îl cumpăraţi). Mi-a plăcut foarte mult dar pe viitor prefer să investesc aceşti bani într-un ulei sau un tratament.

Produsele Moroccanoil sunt importate de Top Line şi se vând numai în saloanele partenere.

Produs Moroccanoil Moisture Repair Conditioner 
Adresabilitate
par degradat, uscat
Textură and miros densa, cremoasa; 
Cantitate
250 ml 
Expiră  12 luni de la deschidere
Ingrediente 
Water, Cetearyl Alcohol, PPG-3, Benzyl Ether Myristate, Stearamidopropyl Dimethylamine, Octyldodecyl Ricinoleate, Behentrimonium, Methosulfate, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Hydrolyzed Keratin, Keratin Amino Acids, Cinnamidopropyltrimonium Chloride, Argania Spinosa Kernal Oil, Amodimethicone, Pantherol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, Polyquaternium-55, Polyquaternium-37, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, PPG-1, Trideceth-6, C12-13 Pareth-7, Laureth-9, Trideceth-12, Peg-90M, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Citric Acid, Ehthexylglcerin, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Yellow 5 (Cl 19140), Red 33 (Cl17200).
 Rezumat
+ spornic (cei 250 ml m-au ţinut 6 luni)
+ lasă părul moale şi mătăsos
+ descurcă părul imediat
- preţul este destul de mare

 Unde cumpar saloanele partenere Top Line
 PreÈ›  90-150 lei (în funcÅ£ie de salon)
Rating:

Aţi încercat acest balsam? Şi care este balsamul vostru preferat?

moroccanoil moisture repair conditioner

moroccanoil moisture repair conditioner

moroccanoil moisture repair conditioner

moroccanoil moisture repair conditioner

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

5 comments:

  1. wow cam scumput totusi pentru un balsam de par. Eu pot sa spun ca nu am un produs preferat pentru ca toate balasmurile si mastile de par mi se par fix la fel. Atata vreme cat imi descurca parul eu sunt multumita.

    ReplyDelete
  2. Eu l-am incercat si imi place, dar nu este preferatul meu :p

    ReplyDelete
  3. Uf, ce scump e :(
    Mie mi-au placut cel mai mult Madre Labs cu aroma de capsuni si un Garnier Ultra Doux cu uleiuri (ambalaj galben). In rest, parca nimic nu m-a impresionat asa mult.

    ReplyDelete
  4. mersi pentru sugestie, Claudia :*

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram