Glam Pack Decembrie

Hello ladies!

RO: Ce faceti, cum v-ati petrecut Craciunul? Eu nu am prea avut stare asa ca ce am inceput sa fac? Am inceput sa scriu pentru blog :)) Figures, in ultimul timp greu mi-a mai venit inspiratia si uite ca ma loveste fix cand as fi vrut sa stau putin departe de lumea on-line :D

Ei, asa ca va povestesc despre primul Glam Pack, dar ce este acest Glam Pack? Este "echivalentul" romanesc pentru Glossybox, Birchbox: lunar platesti o anumita suma de bani si primesti o cutie ce contine 5 produse cosmetice (high-end) in varianta full-size sau mini, in fiecare luna altele. Acest sistem a aparut in ideea de a testa produsele fara a fi nevoita sa platesti pretul intreg, astfel iti poti crea o idee mai buna si te poti decide daca sa achizitionezi si varianta full-size. Asa ca atunci cand au aparut zvonuri de aparitia unui astfel de program si la noi s-au aprins beculetele :D

Totul s-a materializat prin aparitia Glam Pack, prima luna de livrare fiind actuala si pentru ca era primul Glam Pack s-a putut cumpara la un pret promotional de 30 de lei. Am fost de reticenta dar curiozitatea a fost mai mare si m-am gandit ca in fond si la urma urmei, daca nu imi plac produsele macar ma aleg cu o manichiura la un salon despre care nu auzisem decat lucruri bune. Asadar, pe 1 decembrie, dimineata am plasat repede comanda si am stabilit cu Mihaela o zi si o ora cand sa ne intalnim pentru a intra in posesia produselor.

Asadar, sa va zic si ce am primit eu:

Keune Brillantine gel in varianta mini




 - o mostra sampon si una de balsam Keune Color Brilianz

 - un voucher pentru manichiura la Shades Beauty Lounge

Prima impresie? Sincer, dezamagire. Cine mai foloseste gel de par? O fi un produs minunat, nu spun asta dar eu nu folosesc si nici nu preconizez ca voi folosi asa ceva, prietenul meu nu, niciunul din prietenii mei nu foloseste asa ceva, deci sta aruncat intr-un colt pana am sa vad ce voi face cu el. Eram asa curioasa si m-am dezumflat total in momentul in care am vazut gelul de par, parca nici nu a mai contat ce era in rest. Daaar, daar, scriind articolul m-a lovit inspiratia, s-ar putea totusi sa-mi fie folositor avand in vedere tendinta de a-mi prinde parul de cand am tunsoarea actuala. Mostrele de sampon si balsam au ajuns la mama prietenului meu, pentru ca eu nu am parul vopsit, dar se pare ca i-au placut totusi. Mostra Nuxe e pusa in punguta de mostre, nu am folosit-o inca, de altfel nu mi se prea potriveste dar as vrea s-o incerc, si nici sapunul Soap Mill nu l-am incercat inca, aceeasi poveste, nu mi se potriveste, el fiind destinat pielii grase (conform informatiilor de pe site-ul Soap Mill).

In schimb am asteptat pana acum pentru a scrie despre tot pentru ca am vrut sa merg la manichiura. Si am fost vineri de dimineata, impreuna cu Stefana si Andreea. Salonul este pe strada Lisabona, intr-o casa mare exact pe colt cu Dorobanti, Lili (sper ca nu gresesc, am luat de la Andreea, I'm terrible with names, intra pe-o ureche si ies pe cealalta ;;) ) s-a ocupat de noi si a fost pe cat de draguta pe atat de atenta cu unghiiile noastre si ne-a aratat numai niste culori de oje minunate. Din cate am mai tras eu cu ochiul, toate produsele folosite au fost OPI, ojele disponibile in salon erau 99% OPI (am vazut si una Peggy Sage) iar culoarea pe care am ales s-o port a fost Midnight in Moscow, un negru cu mici particule rosiii si datorita acestor particule, pe unghii apare ca o oja cu tenta maro. Desi in perioada asta a Craciunului tendinta este de a merge pe culori deschise, tari si cu sclipici eu tot raman fidela preferintelor mele actuale, culori inchise. Mai ales ca momentan am unghiile scurte si mi se pare ca ojele inchise la culoare arata foarte bine pe unghiile scurte.

lumina naturala, fara blit

lumina naturala, cu blit

lumina artificiala, fara blit

lumina artificiala, cu blit

bonus :D


Si concluziile finale:
 - in primul rand trebuie realizat un chestionar unde sa-ti treci tipul de ten/piele/par pentru a nu mai aparea probleme de necompatibilitate (sau eventual cat mai putine) si eventual cateva preferinte
 - mai trebuie lucrat la Glam Pack, stiu ca la noi este greu sa convingi brand-urile sa se implice intr-un astfel de proiect dar pentru a creste succesul si a continua proiectul mi se pare important
 - am platit 30 de lei, a meritat? Da, am sa vad cum ma impac cu gelul de par dar manichiura mi-a placut foarte mult.
 - voi mai cumpara Glam Pack? Mmm, nu stiu sincer, am sa vad care va fi oferta pe Ianuarie si care va fi pretul intreg al pachetului
 - oare cine o fi fost norocoasa care a primit produsul Chi? :D

Voi ce parere aveti despre Glam Pack?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

15 comments:

  1. Eu eram atat de suparata ca m-am trezit prea tarziu in acea dimineata pentru a comanda Glam Packul....si tot pe-atat de bucuroasa cand am vazut nemultumirile.
    Gasesc ca unghiutele tale sunt su-per-be,iar lacul Midnight in Moscow,de asemenea.
    te pup!

    ReplyDelete
  2. @Endre - stii cum e cu tot raul spre bine :D Eu probabil ca daca nu as fi beneficiat de voucher-ul ala as fi fost tare dezamagita. :*

    ReplyDelete
  3. Am beneficiat si eu de deja celebrul glam pack:). Impresiile mele: asa si asa.
    Printre produse am primit:
    1.o mostra de sampon keune, extrem de mica...la parul meu mi-ar fi trebuit vreo 10 mostre de genul ala ca sa pot sa ma spal o data :))..in concluzie nu mi-am dat seama daca samponul este bun sau nu, pentru ca a trebuit sa "suplinesc" tot cu samponul meu.
    2. un mini fixativ keune, singurul produs de care am fost incantata, cantitatea e detul de maricica si produsul isi face treaba bine.
    3.o mostra de crema de fata bruno vassari, inca nu mi-am facut o impresie..ca textura imi place insa iarasi cantitatea a fost muuult prea mica ca sa observ vreun rezultat cat de mic, dar produsul m-a multumit.
    4.un sapun soap mill...maaaare dezamagire, mai pe scurt: un sapun de casa (da, exact ca ala pe care il facea bunica atunci cand eram mici,din toate pdv...textura, miros, efecte) destul de overpriced..:). Nu ma asteptam la minuni avand in vedere ca e un produs natural, dar totusi..

    ReplyDelete
  4. @Babe01 - iti multumesc pentru comentariu. Si eu mi-as fi dorit fixativul Keune, speram la el dar nu l-am primit :( cat despre sapunul Soap Mill, cred ca e ca al meu (si al meu tot a sapun de casa miroase), din cate am inteles nu sunt minunate produsele lor, plus ca multe dintre ele contin iritanti :*

    ReplyDelete
  5. Foarte frumoasa culoarea aleasa pentru manichiura. :)

    ReplyDelete
  6. @Iulia - nu-i asa? :D Stefana a ales-o prima dar mi-a placut atat de mult ca am ales-o si eu ;;)

    ReplyDelete
  7. Imi plac la nebunie pozele cu manichiura :D Chapeau bas!

    ReplyDelete
  8. @Andreea - ooo, mersi mersi :*

    ReplyDelete
  9. Ce fain ca tu te-ai putut bucura macar de manichiura... Eu nu-mi mai tai cuticulele de un an, m-am chinuit mult sa arate asa si nu prea am ce face cu voucherul. Uitasem de el, mi-am amintit citind postarea ta :P

    ReplyDelete
  10. @Macnetize - du-te linistita si profita de el pentru ca nu-ti taie cuticulele. Chiar a remarcat ca niciuna din noi nu le avea taiate si a zis ca nu bine sa le taiem. Chiar este atat de draguta si atenta manichiurista ca e pacat sa nu profiti de voucher :)

    ReplyDelete
  11. ce draguta e culoarea:X:X:X:Xlove it

    ReplyDelete
  12. Eu sunt foarte dezamagita de ceea ce am primit: 3 mostre de creme pt ten gras la pliculet care nu mi se potrivesc,eu avand tenul uscat/normal, o mostra de sampon keune pe care nu o sa o folosesc pt ca parul meu e foarte sensibil si imi cade daca folosesc tot felul de produse si o crema Revicel care are in cutie niste puncte negre ce par a fi mucegai(nu e vina celor de la Glam Pack pt acest lucru dar trage un semnal de alarma in privinta produselor trimise de catre firme care sunt ori rebuturi ori mostre care in mod normal se distribuie gratuit). Nu stiu ce produse vor fi in luna ianuarie dar daca nu se schimba lucrurile cu mult in bine sigur nu voi mai comanda ,desi asteptam sa apara acest concept si la noi.

    ReplyDelete
  13. @Bioana - te inteleg perfect, eu nu as fi cumparat Glam Pack-ul daca nu as fi putut beneficia de voucher-ul la mani. Imi pare rau sa aud de crema Revicel :(, este din vina celor de la Revicel si de locul unde isi tin marfa, au fost asemena probleme (desi putine cazuri) si in campania Trender pentru Revicel.

    ReplyDelete
  14. Dupa ce-am tot citit pe diferite bloguri despre Glam Pack chiar nu-mi pare rau deloc ca nu mi l-am comandat. Probabil ca n-o voi face nici pe viitor. Cel putin mostrele la pliculete mi se par jenante. Sunt pline revistele de ele!
    Culoarea manichiurii este superba!
    Pups

    ReplyDelete
  15. interesante informatii...chiar le cautam !

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram